2010 Kasım Anneleri

krem rengi olan sabahlıklı geceliği 90 liraya,turuncuyu 35 liraya penye geceliklerinin terlikli olanını 50 liraya ötekini 20 liraya aldım toplam 205 lira vermişim...

ben mevlütte başka bi takim giycem krem renkli.kuaföre gidip saç yaptirmayi ve gelin tacimi takmayi düşünüyorum :))
çok eğlenceli yaaa :))) sempatiksalakcinni

kız allah iyiliğini vermeye,mevlüt gelin mevlüdü olmıcak heralde,bebek mevlüdü,sen niye taç takıp saç yaptırıyon bebeğini süslücen.Ona takçan tacı annesi

anaaam herkeşleer kokoş kokoş gecelikler almış =)
bnmkiler kuzucuklu felaansempatiksalakcinni

herkesin tarzi farkli ama tatlim yaa ben her zaman kokoş giyiniorum tirnaklar hep boyali makyaj hep yapilidir :))
ameliyet olmuştum yillar önce hastaneye gitmeden bigün önce kuaföre gidip saçlarimi ördürmüştüm :)

makyaj çantami bile koyucam çantama :)))

krem rengi olan sabahlıklı geceliği 90 liraya,turuncuyu 35 liraya penye geceliklerinin terlikli olanını 50 liraya ötekini 20 liraya aldım toplam 205 lira vermişim...

yani 205 liraya 4 tane geceliğin oldu hemde terlikli sabahlıklı:1shok: ayy ağlıcam şimdi amaaaa,tamam dahada kimseye bişey sormuyom,iyice enayi hissettim kendimi,yarında şu işi halledemezsem artık rüyalarıma girecek.

Son düzenleme:
ben mevlütte başka bi takim giycem krem renkli.kuaföre gidip saç yaptirmayi ve gelin tacimi takmayi düşünüyorum :))
çok eğlenceli yaaa :))) sempatiksalakcinni

ay sen bayağ kokoş olacan,bende saçımı kestirip fön çektiririm ama tac olaylarına falan giremem mevlüt olayına bile annem ve kayınvalidemin isteği doğrultusunda tamam dedim yediler beni çünkü,sen odadan çıkmıcaksın falan dediler ikna olduk bakalım...

sen ii almişsin ben daha pahaliya aldim lohusashoptan :kedi:

Hadi ben kaçar kızlar, biraz uzanayım da kızım rahat etsin, ii geceler ii sohbetler hepinize...

iyi geceler nalanım opuyorumnanaktan

bi sen değilsin canım,bende sendenimguclubacismilekaydirigubbakcemile3

ben 40 yılda bir yaparım makyaj neyim hiç yapmam hep sporumdursempatiksalakcinni

kız allah iyiliğini vermeye,mevlüt gelin mevlüdü olmıcak heralde,bebek mevlüdü,sen niye taç takıp saç yaptırıyon bebeğini süslücen.Ona takçan tacı annesi

olsun hevesim war takicam gelin tacimi çok süslü olmam lazim:)) onun mevlüt setinide beğendim zaten.gelinlik gibi bi elbise taci çorabi patiği hepsi çok süslü :)))

ben bi kendi ewimde bi de annemin evinde okutucam kismet olursa..uzağiz çünkü..
ama ikisindede süslü olmam lazim :))

bazen kararsız olmak işe yarıyor sanırım ben on yere bakarım bir yerden alırım acayip kararsızım çok gezdiğim için bunlar bana uygun geldi,daha önce okumuştum bencede yarın değiştirme şansını dene canım tüketici haklarını kullan,bir keresinde mont almıştım küçük geldi değiştirmeye gittim bir baktım %50 indirim ben bu indirimden faydalanmak istiyorum dedim iade ettim tekrar aldım mırın kırın ettiler ama ben haklarımı biliyorum dedim ses çıkaramadılar ama benim fişim vardı elimde sende bir dene şansını...

iyi geceler nalanım opuyorumnanaktan

ben 40 yılda bir yaparım makyaj neyim hiç yapmam hep sporumdursempatiksalakcinni

yapmadiimda kötü hissederim kendimi bende.zevk aliorum napiim
annem hep kuafördesin bakalim bebeğin doğunca napican dio zemuszemus

bende çıkıyorum kızlar uzanıp beyazı beklicem dayanabilirsem herkeslere iyi geceler...

iyi geceler kizlar almanlara yenildik ya öffffffffffffffffffff
asocum masallah kizina kocaman olmus
düsünmemlazim gecmis olsun canim rabbim tez zamanda sifani verir insallah

Günaydın kızlar 1 hafta aradan sonra tekrar aranızdayım.Geçmişe bakamadım malum çok uzun ama sizden haberleri alırım artık...varmı doğuran falan:))

Geçen hafta cumartesi dershaneye gitmek üzere evden çıkarken kargom geldi...Eve tekrar dönüp yazsam derse gecikeceğim için yazamadım...eve döndüğümdede bilgisayarım bozuldu yani DİLEMMA arkadaşımdan tekrar tekrar özür dilerim...Ve hediyelerim...pembe kadife yumuşacık bir battaniye kırmızı beyaz bir takım ve bir çift organze güllü çorap...ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ DİLEMMA TEYZESİ...KIZIMLA BUNLARI HER KULLANDIĞIMIZDA SENİ HATIRLAYACAĞIZ...

Ben bu haftayı elimden geldiğince ders çalışarak geçirdim..bugün ve yarın 11.20 de tekrar dersim var...bu halde ders çalışmak çok zor oluyor dua edin kızlar...

gunaydin kizlarr kimse ayaklanmamis daha bende esimi ise gonderdim normalde bugun calismamasi gerekio ama is cikti birazda tost yedim ya son ayda bel kasik agrisi nasilda cogaldi yaa dogumda bunlarin 10 katini cekcez RABBIM yardimcimiz olsun :Saruboceq:

havalarda sogudu iyice benimde orgu oresim var ilk aylarimda ogluma yelek baslamistim arkasi bitmisti onleri kaldi belki bugun onlara baslarim vakit gecer :hulya:

günaydın kızlar
o nasıl bir geceydi yahu :bbo: sabah öyle bir krampla uyandımki bacağım kopuyo sandım 9 aydır çok kramplar gördüm ama böle şiddetlisini görmedim sanırım bugün topallıyarak yürüycem zor basıyorum

hava bozuk ve soğuk ama istanbul kadar değil hala yazlıklarlayım tek ilave çorap giydim onuda atarım birazdan ama çok seviniyorum bu serin havayı gördüğüme berbat cehennem gibi bir yaz geçirdik hep bugünleri düşünerek yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…