- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben mevlütte başka bi takim giycem krem renkli.kuaföre gidip saç yaptirmayi ve gelin tacimi takmayi düşünüyorum :))
çok eğlenceli yaaa :))) sempatiksalakcinni
anaaam herkeşleer kokoş kokoş gecelikler almış =)
bnmkiler kuzucuklu felaansempatiksalakcinni
krem rengi olan sabahlıklı geceliği 90 liraya,turuncuyu 35 liraya penye geceliklerinin terlikli olanını 50 liraya ötekini 20 liraya aldım toplam 205 lira vermişim...
esraa sen nerde oturuyorsun...
ben mevlütte başka bi takim giycem krem renkli.kuaföre gidip saç yaptirmayi ve gelin tacimi takmayi düşünüyorum :))
çok eğlenceli yaaa :))) sempatiksalakcinni
krem rengi olan sabahlıklı geceliği 90 liraya,turuncuyu 35 liraya penye geceliklerinin terlikli olanını 50 liraya ötekini 20 liraya aldım toplam 205 lira vermişim...
Hadi ben kaçar kızlar, biraz uzanayım da kızım rahat etsin, ii geceler ii sohbetler hepinize...
bi sen değilsin canım,bende sendenimguclubacismilekaydirigubbakcemile3
herkesin tarzi farkli ama tatlim yaa ben her zaman kokoş giyiniorum tirnaklar hep boyali makyaj hep yapilidir :))
ameliyet olmuştum yillar önce hastaneye gitmeden bigün önce kuaföre gidip saçlarimi ördürmüştüm :)
makyaj çantami bile koyucam çantama :)))
kız allah iyiliğini vermeye,mevlüt gelin mevlüdü olmıcak heralde,bebek mevlüdü,sen niye taç takıp saç yaptırıyon bebeğini süslücen.Ona takçan tacı annesi
ay sen bayağ kokoş olacan,bende saçımı kestirip fön çektiririm ama tac olaylarına falan giremem mevlüt olayına bile annem ve kayınvalidemin isteği doğrultusunda tamam dedim yediler beni çünkü,sen odadan çıkmıcaksın falan dediler ikna olduk bakalım...
yani 205 liraya 4 tane geceliğin oldu hemde terlikli sabahlıklı:1shok: ayy ağlıcam şimdi amaaaa,tamam dahada kimseye bişey sormuyom,iyice enayi hissettim kendimi,yarında şu işi halledemezsem artık rüyalarıma girecek.
iyi geceler nalanım opuyorumnanaktan
ben 40 yılda bir yaparım makyaj neyim hiç yapmam hep sporumdursempatiksalakcinni
sen ii almişsin ben daha pahaliya aldim lohusashoptan :kedi: