2010 Kasım Anneleri

Kızlar günaydın hepinize...Dilemmanın gönderdiği hediyelerimi çekiliş kısmına kızımın puset beşiğini vs. de ciciler topiğine ekledim...

Hıçkırık meselesi bizdede var bazen 1 saatten fazla sürüyor günde 2-3 defa hıçkırık tutuyor kızımı...
Ağrılardan bahsetmişsiniz dün akşam benimde karnım ağrıdı doktora gitmeyi bile düşündüm bir ara ama geçti şükür...Ben kahvaltı edip dershaneye doğru yola çıkayım...Öptüm sizi ve güzel bebişlerinizi...

1 saniye belki gördük ondan da bişey anlamadık zaten plasentası tam önündeydi rahat göremedik bir eli de ağzındaydı durmadan parmak emiyor. vampirleri izleye izleye çocuk emici bişi olmuş:KK70::KK70:

:)) parmak emdıgı ıcın hıckırıo demek kı emme haraketı yuzunden cok hıckırıolarmıs bı de yutkunma.. benımkı de emıo mu acaba :S

senın plasentan asagıda mı yoksa bebeısın bası yukarda mı, yuzunu nası kapatmış kuzunun ?

bızımkı sımdıye kdr dogru durust gostermedı ısmdıden snr hıc gostermıcek desene eşek sıpaları

Doğum kesisi (epizyotomi) ilk defa 1700′lü yıllarda uygulanmıştır. Amaç doğacak bebeğin başı doğmadan önce vajinanın açıklığının büyütülmesidir. Lokal anestezi yapılmasının sonrasında uygulanan bu cerrahi kesi ihtiyacı uzun zamandır tartışılmaktadır. Şimdilerde ilk doğumların %95’i ve sonraki doğumların %75’inde doğum kesisi uygulanır.Çokça ve sürekli orta yan hat üstünde uygulanan kesi vajina, perine kaslarının zarar görmesini engeller, ıkınma evresini azaltır, bebeğin sıkıntıda olmasını önler, kontrolsüz yırtıkların meydana gelmesine engel olur.

geldiiiimmmm oooh kaldırdım milleti kahvaltı hazırlattım ama azıcık yedim sırf ilaçlarım için 12 de kocam gelir yemeğe bide onla yerim kaydirigubbakcemile2

ben normalde hıçkırmaktan nefret ederim başıma ağrılar girer kuzum hıçkırıncada uyuz oluyorum yorulucak sinirlenicek diye üzülüyorum

benim hatun yüzünü göstermiyo epeydir anaaammm bu kız pek nazlı olucak heralde cinsiyeti topicte en son ben öğrenmiştim yüzünüde bir türlü göremiyorum hep çeviriyo kafasını elide suratında çekmeyin der gibi :kedi: sanatçı oyuncumu olacak yoksam alıştırma yapıyo şimdideden :emir_bebek:

Doğum kesisi (epizyotomi) ilk defa 1700′lü yıllarda uygulanmıştır. Amaç doğacak bebeğin başı doğmadan önce vajinanın açıklığının büyütülmesidir. Lokal anestezi yapılmasının sonrasında uygulanan bu cerrahi kesi ihtiyacı uzun zamandır tartışılmaktadır. Şimdilerde ilk doğumların %95’i ve sonraki doğumların %75’inde doğum kesisi uygulanır.Çokça ve sürekli orta yan hat üstünde uygulanan kesi vajina, perine kaslarının zarar görmesini engeller, ıkınma evresini azaltır, bebeğin sıkıntıda olmasını önler, kontrolsüz yırtıkların meydana gelmesine engel olur.

asocum maşallah kızımıza kocaman olmuşş 2 hafta sonrasını merakla bekliyorum bakalım ne diycek doktorunn

günaydın kızlar nasılsınız.
asoo maşallah kuzuna nekadar büymüş.maşllahhh.

asocum maşallah kızımıza kocaman olmuşş 2 hafta sonrasını merakla bekliyorum bakalım ne diycek doktorunn

günaydın kızlar nasılsınız.
asoo maşallah kuzuna nekadar büymüş.maşllahhh.
Teşekkür ederiz kızlar:) büyüyo benim güzel kızıııımm:):nazar: 2 hafta sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum. böyle bekleye bekleye doğumu getirdim vallahi billahi:)

Teşekkür ederiz kızlar:) büyüyo benim güzel kızıııımm:):nazar: 2 hafta sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum. böyle bekleye bekleye doğumu getirdim vallahi billahi:)

ivett ne çok şey bekledik burda yaa şimdi şaka gibi geliyo bana ilk başta kalp atışı bize müthiş heyecan vermişti şimide eşek kadar oldular ne zaman gelicekler diye bekliyoruzz :teytey:

ben doğum tarihime göre hesapladım cnmm 22 ekime göre ama sata göre bugün 36+0 ultrasona görede 37+0 bebek 1 hafta önde[/QUOTE

vaaayyy ne güzel 22 ekim 13 gün kalmış günü bilmek güzel bi duygudur heralde boshayallersmile

evet cnm sezeryan olduğum için gün belli oldu doktor 20 si diyodu ama ben 22 si olsun dedim cuma günü diye oğlumun okulu var ona yansımasın istedim aslında bir bakıma güzel aniden olmuyo hazırlıklısın ama zaman daraldıkçada tırs tırs olmamak elde değil ameliyathaneyi düşünüyorum ürpertici geliyo

günaydın arkadaşlar
güzel bi hafta sonu olsun inşallah. Bugün yakın arkadaşlarımıza bebek görmeye gidicez. 1buçuk aylık oldu,ama memleketlerinden yeni döndüler. Ayy nasıl sabırsızlanıyorum,koklayıp kucaklıycam bebişi.Altın takıcaz ama yanına başka bişeyde almam gerekirmi kızlar? Bilmiyorum bu işleri tam,doğmadan önce elbise almıştım.Şimdi sadece altın yeterlimi?

şööööyle bir düşündümde gebeliğimin ilk günlerinde şubat anneleri yeni doğum yapmış mart anneleri gün sayıyordu şimdi dişi çıkıyor bebelerin biz gün sayıyoruz bazen 2011 mayıs annelerine bakıyorum bizim yaşadıklarımızı yaşıyolar bulantılar kalp atışı

bu heyecanlar ve uykusuz geceler daha bayaa bi sürücek yok 40ydı yok gazı dişi emekledi koş yürüdü koş arkasından vayy bee bir serüven bitiyor yenisi başlıyor ne güzel :eek:

günaydın arkadaşlar
güzel bi hafta sonu olsun inşallah. Bugün yakın arkadaşlarımıza bebek görmeye gidicez. 1buçuk aylık oldu,ama memleketlerinden yeni döndüler. Ayy nasıl sabırsızlanıyorum,koklayıp kucaklıycam bebişi.Altın takıcaz ama yanına başka bişeyde almam gerekirmi kızlar? Bilmiyorum bu işleri tam,doğmadan önce elbise almıştım.Şimdi sadece altın yeterlimi?

günaydın bence altın takıcaksan daha öncede elbise aldıysan gerek yok

günaydın arkadaşlar

günaydın gripin
bence şimdilik yeter canım tekrar gidersen bi cici alır gidersin
eğer eşinle gidiceksen birde tatlı pasta gibi bişey alın gidin yeter sanırım

X