2010 Kasım Anneleri

evet bende yenilere bakıyorumda kalp atışı kese gözüktü muhabbeti yapıyolar bana çok uzak geliyo şimdi o günler ama eminim onlarda arada bize bakıp ne güzel son günlerini sayıyolar diyolardır arada aşağıda bizi okurken yakalıyorum şubat annelerinden bazılarını kaçak kaçak okuyup gidiolarolumunekankayizsmile

gunaydın grıpın.. bence de eer eşinle aılecek gıdıosanız bı cıkolata tatlı lokum fln alın.. ben olsam beklerım yanı :))

günaydınnnn
sabah kar yağdı burayaa kafamçokkarıştı

evet eşimle gidiyoruz.tamam o halde bi altın yanında tatlı pasta falan götürelim. teşekkürler canlarımopuyorumnanaktan

günaydınnn geçmişi bitirdim sonunda,eşim evde olunca pc ona kalıyor.. şimdi uyuyor :)

aso maaşallahh prensesinee, sağlıkla gelsin inşallahh..

ben çıkıyorum acıktık kahvaltı hazırlıyım, görüşürüz..

bencede okuyorlardır bende okurdum mart nisan mayıs her ay yaklaştıkça bir sonraki ayın annelerinin heyecanlarına tanık oldum zaman su gibi akıp gidiyor

bizdede kaloriferler yanıyo dün geceden berii bebişler böyle giderse kara kışta doğucaklar

ora nire?kafamçokkarıştı

eskişehir canım

...
bende hemen patik yelek falan giydim kar'ı görünce. ama yavaş yavaş çıkarmaya başladım bile kaydirigubbakcemile3
bizim kaloriferler 4 gündür yanıyor . sıcacık ev Allahtan

bugün oğlum çok hareketsizz sabah az bi kıpırdandı o kadar ama panik yapmıycamm doğaldır heraldee

öyle bir geçer zamanki izleyen varmı yeni bölümü gösteriyo osman çook tatlı yaa hele o tulum şortuu

bende bugun kendi pijamalarımı geceliğimi yıkıcam.. çantamı hazırlıcam
yıka yıka bitmiyor :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…