- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
şööööyle bir düşündümde gebeliğimin ilk günlerinde şubat anneleri yeni doğum yapmış mart anneleri gün sayıyordu şimdi dişi çıkıyor bebelerin biz gün sayıyoruz bazen 2011 mayıs annelerine bakıyorum bizim yaşadıklarımızı yaşıyolar bulantılar kalp atışı
bu heyecanlar ve uykusuz geceler daha bayaa bi sürücek yok 40ydı yok gazı dişi emekledi koş yürüdü koş arkasından vayy bee bir serüven bitiyor yenisi başlıyor ne güzel
evet cnm sezeryan olduğum için gün belli oldu doktor 20 si diyodu ama ben 22 si olsun dedim cuma günü diye oğlumun okulu var ona yansımasın istedim aslında bir bakıma güzel aniden olmuyo hazırlıklısın ama zaman daraldıkçada tırs tırs olmamak elde değil ameliyathaneyi düşünüyorum ürpertici geliyo
ya sen bide tecrübelisin benimde bir ihtimal sezeryan olucak 25ekim -1 kasım arası gibi düşündükçe ateş basıyo kapıdan kaçmazsam iyidir
günaydınnnn
sabah kar yağdı burayaa kafamçokkarıştı
evet bende yenilere bakıyorumda kalp atışı kese gözüktü muhabbeti yapıyolar bana çok uzak geliyo şimdi o günler ama eminim onlarda arada bize bakıp ne güzel son günlerini sayıyolar diyolardır arada aşağıda bizi okurken yakalıyorum şubat annelerinden bazılarını kaçak kaçak okuyup gidiolarolumunekankayizsmile
tecrübeli olmakta zor aslında ne yapıcaklar an ve an biliyosun ilk doğumumda sağıma soluma bakmaktan nasıl bayıldım anlamadım bile ilginç gelmişti etrafımdaki kalabalık hepsinde bir telaş ameliyathaneye ilk kez girmiştim aletler filan ama korkma kaçamazsın ellerini bağlıyolar cnmmya sen bide tecrübelisin benimde bir ihtimal sezeryan olucak 25ekim -1 kasım arası gibi düşündükçe ateş basıyo kapıdan kaçmazsam iyidir
günaydınnnn
sabah kar yağdı burayaa kafamçokkarıştı
tecrübeli olmakta zor aslında ne yapıcaklar an ve an biliyosun ilk doğumumda sağıma soluma bakmaktan nasıl bayıldım anlamadım bile ilginç gelmişti etrafımdaki kalabalık hepsinde bir telaş ameliyathaneye ilk kez girmiştim aletler filan ama korkma kaçamazsın ellerini bağlıyolar cnmm
evet bağlıyolar çok komik yaa demekki kaçan varki bağlıyolar :roflol:
onu bu sefer sorucam acaba kaçan varmıdırkii yada bayılınca aniden el kolmu oynuyo acaba
sen iğneni oldun dimi sema
sen iğneni oldun dimi sema
oldum canım a.s
ora nire?kafamçokkarıştı