2010 Kasım Anneleri

evet evet fosforlu yeşil. Göründüğü gibi değil canım,hem benim hem kızımın hastane ihtiyaçlarını aldı içine düşün.Sonrasında sadece bebek bakım çantası olarak kullanıcam zaten

beğendim bende onu içini kağıtla dolduruyorlar ya belkide o yüzden dar geldi bana iyi günlerde kullanın canım...

Güle güle giyin kızlar üzerinizde paralansın...

teşekkürler canım...

hepberaber derken cnm once sen giyincen sonra banami gondercen :roflol: :roflol:

göndereyim canım ne demek mevlüt yaparsan giyersin salına salına :)))

nehirday gülegüle giy canım,ben kısa kollulara bakmıyorum bile valla kıçım donar

benim evim jeotermalli bende ona güvendim canım yoksa gerçekten kolları falan tülden üşür insan...

konuklar arzum Onan, Mehmet Aslantuğ, Sertab Erener, Merve Oflaz ve Athena.

Sertab erener ve survivor merve, arzum onan, mehmet aslantuğ akılmda kalan konuklar...

konuklar arzum Onan, Mehmet Aslantuğ, Sertab Erener, Merve Oflaz ve Athena.

aa konuklarda iyiymis kizlar saolun cvp icin benim bel agrim nuksetti yine yaa adet sancisi gibi oluo yine ben gidiim uzanayim biraz iyi geceler kizlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bısıyım yok nalan yaaa.. dun saatlerce ayakta kaldım dıye butun gun karnım agrıdı hala da agrıyo, butunleştık agrıyla :))

Geçmiş olsun cnm, aman dikkat et kendine, bi de dümdüz terlik ve ayakkabı kullanmayın diolar, 1-2 parmak topuk olması gerekiormuş ki vücut dengeyi sağlayabilsin, aklında bulunsun prop...

geçmiş olsun burcu benimde yürürken kasığımın altındaki kemikler ağrıyor doktorum pelvis kemikleri(çatı) genişliyor dedi amannn genişlesinnn dedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…