evet evet fosforlu yeşil. Göründüğü gibi değil canım,hem benim hem kızımın hastane ihtiyaçlarını aldı içine düşün.Sonrasında sadece bebek bakım çantası olarak kullanıcam zaten
ya beyaz show yokmuydu bugun kacta cikio biliomusunuz kavak yelleri oynuyo su anda ya
bi buyuk cikolata yiyorum oglum ziplicak simdi icerde
aboo çok uykum geldi valla.. butun gun karın agrısı cekmekten agrı kesıcı salgılıo heralde vucudum :)
aboo çok uykum geldi valla.. butun gun karın agrısı cekmekten agrı kesıcı salgılıo heralde vucudum :)
bunlarda benim şık geceliklerim kızlar birde hastanede giymek için terlikleriyle takım olan geceliklerden aldım özdilekten...
Kavak yelleri bitince başlar....Ben Kavak yelleri ni izlerdim her hafta da ,eşim malum maç izliyor
Güle güle giyin kızlar üzerinizde paralansın...
hepberaber derken cnm once sen giyincen sonra banami gondercen :roflol: :roflol:
nehirday gülegüle giy canım,ben kısa kollulara bakmıyorum bile valla kıçım donar
nehirday çok şık seninkilerde güle güle kullan...
başladımı beyaz show ondan haberim yok ama başladysa bile diziler bitince oluyor o geç başlıyor
beyaz show yarımda başlıcak bende onu bekliyorum
hazal, kavak yellerinden sonra başlicak cnm..
bende bu gecelikle sabahliğin aynisinin kirmizisini aldim :)))
saol cnm cevap icin uyumazsam izlicem boshayallersmile
Geçmiş olsun prop noldu, ben geçmişi okumadım da bugün, umarım ciddi bi durum değildir...
Sertab erener ve survivor merve, arzum onan, mehmet aslantuğ akılmda kalan konuklar...
konuklar arzum Onan, Mehmet Aslantuğ, Sertab Erener, Merve Oflaz ve Athena.
bısıyım yok nalan yaaa.. dun saatlerce ayakta kaldım dıye butun gun karnım agrıdı hala da agrıyo, butunleştık agrıyla :))
aa konuklarda iyiymis kizlar saolun cvp icin benim bel agrim nuksetti yine yaa adet sancisi gibi oluo yine ben gidiim uzanayim biraz iyi geceler kizlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan