2010 Kasım Anneleri

bunlarda benim şık geceliklerim kızlar birde hastanede giymek için terlikleriyle takım olan geceliklerden aldım özdilekten...

Eklentiler

• $Untitled-5.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $Untitled-4.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $Untitled-1.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $Untitled-2.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $Untitled-3.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 25
benimki golü yedik diye geldi ya eskiden bende bayılırdım maç izlemeye hele üni.zamanı beşiktaş ankaraya falan gelecek oldu mu günler öncesi bilei falan ayarlardık şimdi hiç canım istemiyor niyeyse

evet ya bende fenerin maclarini hic kacirmazdim ama simdi ozetler cikdimi kafam agrio seyircilerin tezeruhatlarindan filan gecti bizden artikk

aso bunlar gerdek geceniz için mi doğumdan sonraki :)

bence oledir ben kendimi bu halde o super seylerin icinde dusunemiyorum ama dogum sonrasi eski halime donebilirsem sahane olurr naniknanik ee kacamada 9 ay sonra bi guzellik yapmis olurum sırnaşık şey

Son düzenleme:

canım siyah spor tarzda,hem uzun hem kısa sapı var.İçin 2 bölmeli,bi bölümü yeşil içinin. Bulamadım nette resmini

canım siyah spor tarzda,hem uzun hem kısa sapı var.İçin 2 bölmeli,bi bölümü yeşil içinin. Bulamadım nette resmini

tamam canım anladım sanırım boynerde baktığımdan fosforlu yeşil bir tarafı 100 liraydı, onun 2 bölmeli olması içini darlaştırmış gibi geldi ama hoş bir çanta iyi günlerde kullanın bende karar vericem inşallah :)))

ya beyaz show yokmuydu bugun kacta cikio biliomusunuz kavak yelleri oynuyo su anda ya

bi buyuk cikolata yiyorum oglum ziplicak simdi icerde

evet evet fosforlu yeşil. Göründüğü gibi değil canım,hem benim hem kızımın hastane ihtiyaçlarını aldı içine düşün.Sonrasında sadece bebek bakım çantası olarak kullanıcam zaten

aboo çok uykum geldi valla.. butun gun karın agrısı cekmekten agrı kesıcı salgılıo heralde vucudum :)

ya beyaz show yokmuydu bugun kacta cikio biliomusunuz kavak yelleri oynuyo su anda ya

bi buyuk cikolata yiyorum oglum ziplicak simdi icerde

Kavak yelleri bitince başlar....Ben Kavak yelleri ni izlerdim her hafta da ,eşim malum maç izliyor

nehirday gülegüle giy canım,ben kısa kollulara bakmıyorum bile valla kıçım donar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…