hayır şekerim gerdek gecemiz için başka bir şey buldum ben :jeyyar:aso bunlar gerdek geceniz için mi doğumdan sonraki :)
benimki golü yedik diye geldi ya eskiden bende bayılırdım maç izlemeye hele üni.zamanı beşiktaş ankaraya falan gelecek oldu mu günler öncesi bilei falan ayarlardık şimdi hiç canım istemiyor niyeyse
aso bunlar gerdek geceniz için mi doğumdan sonraki :)
aynen öyleÇık valla,çocuksuzken tadını çıkarboshayallersmile
merhaba herkese laptobum yapıldı çok şükür bakamadım size birkaç gündür,herkes iyi çok şükür...bende 3 günden beri çanta bakıyorum karar vericem inşallah yarın,nıke'dan baktım ama çok çeşit vardı karar veremedim,gripin senin aldığın nıke çanta hangisi acaba kesin baktıklarımın içinde vardır CADIARZU
bunlarda benim şık geceliklerim kızlar birde hastanede giymek için terlikleriyle takım olan geceliklerden aldım özdilekten...
canım siyah spor tarzda,hem uzun hem kısa sapı var.İçin 2 bölmeli,bi bölümü yeşil içinin. Bulamadım nette resmini
gule gule kullan guzellermis
tamam canım anladım sanırım boynerde baktığımdan fosforlu yeşil bir tarafı 100 liraydı, onun 2 bölmeli olması içini darlaştırmış gibi geldi ama hoş bir çanta iyi günlerde kullanın bende karar vericem inşallah :)))
ya beyaz show yokmuydu bugun kacta cikio biliomusunuz kavak yelleri oynuyo su anda ya
bi buyuk cikolata yiyorum oglum ziplicak simdi icerde
saol canım sağlıkla hep beraber...