2010 Kasım Anneleri

kocalar maça,hatunlar buraya olmuş galiba aşağısı kalabalık:))

benimki mac izlemio dvd den film izlio bide aksam ustu alvin ve gjengen2 filmini izledik ne tatli sincaplar ole yaa bide 3 kiz sincap katilmis filme cok sekerlerdi yaa alkisalkisalkis

bnm aldığım çok çirkin çıktı nan fitilli felan tam kıro işi allahtan az para virdim sempatiksalakcinni
fitilli mi :birine hediye edersin benimkiler çok güzel çıktı valla git bak mağazasından acayip güzel çıktı hemde bide ben görerek aldım ikisini zaten. diğer ikisini de mağaza da görmüştüm

nerde maç izleyecek.... özetıne bile bakmaz....

hala çalışıyor (((((((( gelmedi daha...

benimki mac izlemio dvd den film izlio bide aksam ustu alvin ve gjengen2 filmini izledik ne tatli sincaplar ole yaa bide 3 kiz sincap katilmis filme cok sekerlerdi yaa alkisalkisalkis

benimki golü yedik diye geldi ya eskiden bende bayılırdım maç izlemeye hele üni.zamanı beşiktaş ankaraya falan gelecek oldu mu günler öncesi bilei falan ayarlardık şimdi hiç canım istemiyor niyeyse

merhaba herkese laptobum yapıldı çok şükür bakamadım size birkaç gündür,herkes iyi çok şükür...bende 3 günden beri çanta bakıyorum karar vericem inşallah yarın,nıke'dan baktım ama çok çeşit vardı karar veremedim,gripin senin aldığın nıke çanta hangisi acaba kesin baktıklarımın içinde vardır CADIARZU

Hadi size iyi geceler kızlar:) arkadaşlar çağırdı biz çıkıyoruz kaydirigubbakcemile2 son kafamıza göre anlık çıkmalarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…