2010 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun cnm, aman dikkat et kendine, bi de dümdüz terlik ve ayakkabı kullanmayın diolar, 1-2 parmak topuk olması gerekiormuş ki vücut dengeyi sağlayabilsin, aklında bulunsun prop...
evde dumduz terllıkle ya da cıplak ayak dolasıom ne yazık kı evde topuklu bısı gıyemem ama dısarda mutlaka dedıgın gıbı bı ıkı parmak topugum oluyo.. ütü yüzünden ben bılıom..
geçmiş olsun burcu benimde yürürken kasığımın altındaki kemikler ağrıyor doktorum pelvis kemikleri(çatı) genişliyor dedi amannn genişlesinnn dedim :)))

saol cnm da benımkı oyle bı agrı degıl. o kemık agrılarını ve kasılmaları zaten her gun hıssedıorum. bu bıldıgın regl agrısı sabahtan berı kıvarandım durdum işte sıcak sarmak fln ıse yaradı ama gecmıo, yrn gecmıs olmazsa uyandıgımda mecbur doktoru arıcam.. son ayımız boyle agrıyla sancıyla geccekmıs ılk aylarımın kıymetını bılemedım :)

ben de gıdıp zıbarayım artık cok uykum geldı cıdden.. gece çişe cok kalkmam ısalla :) ıyı geceler herkeseee

aa kırmızısı da çok hoştur benim aldığım yerde yoktu ben zaten krem rengi alacaktım mevlüt için denk geldi iyi günlerde kullan canım...

çok teşekkür ederim sende ii günlerde kullan..hastanede giyicem ben kirmizi bi de terlik aldim :))
ama ekstra kirmizi bi takimim daha war

evde dumduz terllıkle ya da cıplak ayak dolasıom ne yazık kı evde topuklu bısı gıyemem ama dısarda mutlaka dedıgın gıbı bı ıkı parmak topugum oluyo.. ütü yüzünden ben bılıom..

saol cnm da benımkı oyle bı agrı degıl. o kemık agrılarını ve kasılmaları zaten her gun hıssedıorum. bu bıldıgın regl agrısı sabahtan berı kıvarandım durdum işte sıcak sarmak fln ıse yaradı ama gecmıo, yrn gecmıs olmazsa uyandıgımda mecbur doktoru arıcam.. son ayımız boyle agrıyla sancıyla geccekmıs ılk aylarımın kıymetını bılemedım :)

Yalın ayak dolaşma bari, terlik giy hiç olmazsa, görümcemim öle ağrısı olmuştu onun dr.u sölemiş bu topuklu giyme olayını, son aylarda vucüt dengesizleştiği için topuklu o dengeyi sağlıyomuş, ama topuk öle fazla olmicak en fazla 2-3 cm felan..

Umarım yarına kadar geçer, olmadı dediğin gibi dr.unu ararsın...

çok teşekkür ederim sende ii günlerde kullan..hastanede giyicem ben kirmizi bi de terlik aldim :))
ama ekstra kirmizi bi takimim daha war

bana hastane için çok şık geldi oo zaten kanamamız falan olacak ben onu mevlütte giyicem turuncu olanı hastanede ikinci gün giyebilirim ilk gün içinde penye gecelik aldım kırmızı ve yeşil terlikleride var aynı kumaştan amannn al al bitmiyor yaa :)))

bana hastane için çok şık geldi oo zaten kanamamız falan olacak ben onu mevlütte giyicem turuncu olanı hastanede ikinci gün giyebilirim ilk gün içinde penye gecelik aldım kırmızı ve yeşil terlikleride var aynı kumaştan amannn al al bitmiyor yaa :)))

canım hepsi ne kadar tuttu senin peki?

Hadi ben kaçar kızlar, biraz uzanayım da kızım rahat etsin, ii geceler ii sohbetler hepinize...

iyi geceler gripin,nalan daha beyaza da bir saat varr pofffff

Son düzenleme:
anaaam herkeşleer kokoş kokoş gecelikler almış =)
bnmkiler kuzucuklu felaansempatiksalakcinni

ben mevlütte başka bi takim giycem krem renkli.kuaföre gidip saç yaptirmayi ve gelin tacimi takmayi düşünüyorum :))
çok eğlenceli yaaa :))) sempatiksalakcinni

X