2010 Kasım Anneleri

agustos ayinda kuyruk sokumumdaki sertlik yuzunden cok agri cekmistim.. randevu aldim acilen doktora gittim bana krem verdi. ama gecmedi, jinekologuma bahsettim dogumda daha da kotu olurmu kendimi sikmaktan falan diye, o da dogumda cok zorlanirsin caresine bakman lazim demsti bbana. biz kil donmesinden suphelendik ama degilmis. kist varmis. dogum sonrasi alinacakmis..
yani onemli bisey degil aslinda.. iste bu gun dokunsalar aglayacak durumdayim oyuzden sinirlerim bozuldu.

slm kızlar ben geldim.. forum istanbul lu alt ust ettım.. sadece 2 biberon alıp döndum.. kendımı tebrık ettım..

c&a magazasına gırdım.. ay inanamadım.. iyi marka demişlerdi ama 100/80 i çın malıydı... aslında acık davramışlar.. usutune yazmışler çın malı diye.... tabı almadan çıktım...

hazal onemsiz birsey ... kist alinacakmis sadece..

asenam c a burda da var ama pek tercih edilmiyor. cok kaliteli sayilmaz.

ay geçmiş olsun canım..Allah daha büyük dert vermesin inşallah,üzme kendini lütfen,en kisa zamanda iyi olursun Allahin izniyle

bende dolaş dolaş bi hal oldum..
zaten daha gitmemizle fena olmam bir oldu..nazarmi değdi ne oldu bilmiorum içime bi fenalik çöktü.bi yere oturmak zorunda kaldim.geçti sonra allahtan.
bi sürü yiyecek aldim.yarin brokoli haşlicam :))

canım geçmiş olsun. allah bol şıfa versın... geçer bu zor gunler.. en azından iyilşırsın kısa surede. rahat ol

anladım canım,geçmiş olsun iyiki kötü bişey değilmiş.Bozma moralini

aslında markalar arasında fazla fark görmeden.. yok denecek kadar azdı.. ama iyi fıyat farkı vardı.. hem kalıte istıyom, hem uygun olsun istiyom.... ne yapayım ben.... yaaaaaa

Selam kızlar, nasılsınız...

Size bi bakim dedim, birazdan Almanya - Türkiye maçı var onu izlicez kocamla birlikte...

bazı markalar aşırı pahalı gelıyor... tamam kalıte istiyorum ama sonuçta 3 ay gıyecek yada daha az..
wenıs ile bucuruk arasında fark yok gıbı geldı... machare ile de fuar baby arasında da fark yok.. fiyat farkı var sadce...

Bugün başarısız bi supangle denemem oldu, puding gibi oldu hiç beğenmedim, başka bi gün tekrar denicem, ben supangle yi daha akışkan seviyorum bu yaptığım kalıp gibi oldu, neyse umarım bi dahakine güzel olur...

bizde izlicez maçi nalancim.
hanimin çiftliine bakioruz şimdi :))

Geçmişi okumaya hiç girişmim çok fazla yazmışsınız, umarım herkes ii dir, kimsede bi sorun yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…