sorma canım gözlerim yuvalarından fırladı görünce zaten,ooohh rahat rahat yedim valla,millet ay çok kalori aldım artık yemeyeyim falan derken ben bu benim için,bu kızım için diye diye götürdüm hepsini.Hamile olmaya bayılıyorum,yaşasın hamilelik:lepi:
oyyy bizim apartmanın bodrumuna babam özel sac ve ocak yaptı annemler komşular toplanır her çeşitten onlarca gözleme yaparız ben becerememde içini hazırlarım koyarım akşama kadar sürer yufka ekmekte yaparlar çok güzel olur ama ben artık yıllardır sıkıldım çok yemiyorum eskisi kadar keşke burda olsaydın yada biz orda olsaydık gelirdin bize hatta diğer arkadaşlarda gelirdide gözleme günü yapardık
keske gelebilme imkanimiz olsada gelsek mafoldumben :1no2:
ay kızlar bugün moralim bi bozuldu yine,şu benim gecelik kazığını hatırlıyosunuzdur. Aldığım dükkan bugün kampayaya girmemişmi :1shok: 150 liralık alışverişe 50 liralık hediye veya indirim çeki.....Allahım bu ne şanssızlıktır yaa,yediğim kazığın acısı daha çıkmamışken birde bu şanssızlık :1no2: ama gidip söylicem daha 3gün önce aldım 185liraya bende çek isterim dicem,isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler.
ay kızlar bugün moralim bi bozuldu yine,şu benim gecelik kazığını hatırlıyosunuzdur. Aldığım dükkan bugün kampayaya girmemişmi :1shok: 150 liralık alışverişe 50 liralık hediye veya indirim çeki.....Allahım bu ne şanssızlıktır yaa,yediğim kazığın acısı daha çıkmamışken birde bu şanssızlık :1no2: ama gidip söylicem daha 3gün önce aldım 185liraya bende çek isterim dicem,isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler.
:roflol::roflol:
iste bencede kabul etmezlerse iade edicem ozaman sonra gelir gene alırım de ozaman vermek zorunda kalırsınız de 30 gün iade hakkın var kullanmadığın sürece haklarını kullan göz göre göre içinde kalır valla
(eski kasa ve mağza sorumlusundan tüyolar :jeyyar: )
etiketleri bile duruyo hala,isticem yaa iyice enayiye dönücem yoksa alsanaalsanasmile
kız ne gülüyon,hoşunamı gittioffff ya sanki inadına inadına geliyo üzerime şu gecelik mevzusu ne güzel kabullenmiştim kazığı artık,ama kendini bi kez ve 2 katı olarak tekrar hatırlatıyo
oyy kıyamam yaa şu ocaküstü saclar var öle bişey alsan hamurunu yaparsın basit un su tuz küçük küçük merdaneyle açabildiğin kadar artık yapsan yada tavada artk aynı tadı vermez ama isteğini bastırırsın artık tatile filan gelirsen yaptırırsın yada gelenin olursa yaptırır getirtirsin çok fazla buzluğa atarsın
oralarda yokturda türkiyede en azından gözleme evleri var hele antalyada turistlikya bi semt var sır gözlemeci kadınlar yollarda sandalyeler yapamıyan gidip orda yiyor
işte insanın neye imkanı yoksa onu istiyor benimde canım hep türkiyede bulunmayan sevdiğim peynirler var onlardan istiyor bu konuda sizi şanslı görüyorum çünkü ben peynir hastasıyım
etiketleri bile duruyo hala,isticem yaa iyice enayiye dönücem yoksa alsanaalsanasmile
hazalcım bı gecelıge dııl bı gecleık+1 pıjamaya verdı :mymeka: