2010 Kasım Anneleri

miracle annenin ölüm yıldönümüymüş allah size çok ömürler versinnn melrahh hamilelikte burun kanamasını duydum ama kist duymamıştım geçmiş olsun barays güle güle giy cicilerini :)

prop gel kıs kütahyaya sana kütahya gözlemesi yedirelim haşhaşlı yedin mi ?

bende iki gündür tatlı götürüyorum iştah açıldııı oldukça, benim doktorum 80 le kapatırsın demişti ama sanırım öyle olmayacak kikikikkikik:)

ne güsel bizim burdada mahalle fırınları varr kadınların günleri var ekmek pide gözleme yaparlar ama nasıl kokarr o ekmekler sıcak sıcak hımmm

keske gelebilme imkanimiz olsada gelsek mafoldumben :1no2:

oyy kıyamam yaa şu ocaküstü saclar var öle bişey alsan hamurunu yaparsın basit un su tuz küçük küçük merdaneyle açabildiğin kadar artık yapsan yada tavada artk aynı tadı vermez ama isteğini bastırırsın artık tatile filan gelirsen yaptırırsın yada gelenin olursa yaptırır getirtirsin çok fazla buzluğa atarsın
oralarda yokturda türkiyede en azından gözleme evleri var hele antalyada turistlikya bi semt var sır gözlemeci kadınlar yollarda sandalyeler yapamıyan gidip orda yiyor
işte insanın neye imkanı yoksa onu istiyor benimde canım hep türkiyede bulunmayan sevdiğim peynirler var onlardan istiyor bu konuda sizi şanslı görüyorum çünkü ben peynir hastasıyım

ay kızlar bugün moralim bi bozuldu yine,şu benim gecelik kazığını hatırlıyosunuzdur. Aldığım dükkan bugün kampayaya girmemişmi :1shok: 150 liralık alışverişe 50 liralık hediye veya indirim çeki.....Allahım bu ne şanssızlıktır yaa,yediğim kazığın acısı daha çıkmamışken birde bu şanssızlık :1no2: ama gidip söylicem daha 3gün önce aldım 185liraya bende çek isterim dicem,isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler.

:roflol::roflol:

iste bencede kabul etmezlerse iade edicem ozaman sonra gelir gene alırım de ozaman vermek zorunda kalırsınız de 30 gün iade hakkın var kullanmadığın sürece haklarını kullan göz göre göre içinde kalır valla

(eski kasa ve mağza sorumlusundan tüyolar :jeyyar: )

etiketleri bile duruyo hala,isticem yaa iyice enayiye dönücem yoksa alsanaalsanasmile

etiketleri bile duruyo hala,isticem yaa iyice enayiye dönücem yoksa alsanaalsanasmile

iste canım ama büyük ihtimal kabul etmezler sende dediğim gibi yap iade hakkını kullan bizim başımıza çok gelirdi hatta teklif etmeden dediğim gibi yapan çok olurdu direk iade ederdi sonra geri alır çek isterdi çok kızardım ama haklılardı

kız ne gülüyon,hoşunamı gitti offff ya sanki inadına inadına geliyo üzerime şu gecelik mevzusu ne güzel kabullenmiştim kazığı artık,ama kendini bi kez ve 2 katı olarak tekrar hatırlatıyo

kıs al git geceliğini beni kazıkladınız deee bende bu kampanyadan yararlancam de ne kaybeycen ..

ben acabiliorum cnm normal oklava ile o kadar sahene olmuyo ama idare ediom iste ama benim yapcak halim yok yaa tr de olsam bolca yerdim annemin elinden

ben sana peynir gonderiyim sen bana gozleme gonder delikafadulden

aaa sen bi gecelige 185 lirami verdin :1shok: hic bi kuvvet bana o kadar parayi bi gecelige verdiremez :1shok: :1shok: ama almisin bi kere gule gule giyin kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
propcum haşhaşlı gözleme çok güsel olurr göndereyim sana diycem ama kargoyla gelir mii öğreneyimmm :)
yolunuz muhakkak düşer kütahyaya yolunuzun üstü o zaman sizi misafir ederiz yediririz

eşim gelcek birazdan yemek yiycezzz gözleme pastadan sonra ıspanak hiç iyi gelmiycekk ama yiyimde vitamin olsun oğluma:) görüşürüzzzz

benım de kocam gelıverdı 10 dk once çat dıye :)) aylardır ılk defa bu saatte gelıo heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…