2010 Kasım Anneleri

bizde izlicez maçi nalancim.
hanimin çiftliine bakioruz şimdi :))

:lepi: Bakalım kim kazanacak, Almanlar karşısında pek şansımız yok gibi, ama şans işi bu tabi yinede belli olmaz, arda sakatlanmış oynamicakmış, yazık oldu...

Ya hanım çiftliği beni baydı, çok uzattılar keşke geçen sene bitirselerdi, bu sezon hiç izlemeye başlamadım bile...

Son düzenleme:
asenam ne yalan soyliim, evde giyecegi pijama ve tulumlari, ic badyleri falan pahalisindan almadim, cok ucuz kiytirik da almadim.. ama ceketini, gezmelik giysilerini iisinden aldim.. topu topu 1 2 ay giyecegi seylere dunya para vermedim..

Bugün bütün gün yağmur yağdı, kış ne kadar çabuk geldi, hava da buz gibi olmuş...

asenam ne yalan soyliim, evde giyecegi pijama ve tulumlari, ic badyleri falan pahalisindan almadim, cok ucuz kiytirik da almadim.. ama ceketini, gezmelik giysilerini iisinden aldim.. topu topu 1 2 ay giyecegi seylere dunya para vermedim..

şimdi bazılarının ustunde organık yazıyor... bazılarında da kanserojen içermez etıketı var.. tabı bu etıket fıyat farkı yapıyor.. eşim dıyor kı, usutundekı o yazılara çok guvenme... ne kadar gerçektır anlayamayız... çunku ancak test yaparsak anlaşılır..

özgü namal i sewiorum ondan izliorum bende

tamam da bebek giysileri zaten ozel kumaslardan uretiliyor normalde bilmiyorumkismile

düşüneme lazım ... tam 4 aydır bebek magazası gezıyorum.. ama çok az şey aldım.. yanı emın olmadım...

cıtcıtlı badı, zıbın, hastane çıkışı, çorap, gecelık ve tulum alacagım...

himm peki nie bole kararsizsin ki gir bi bebek magazasina hepsini birden hallet cik ole cok pahali bisey almana gerek yok bence zaten 2 3 ay giyecekler minik kiyafetler

ayy bole konusuyorum ama soz konusu bebegimiz olunca insan INCE ELEYIP SIK DOSEMEK istio ( bolemiydi bu atasøzu :uhm:)

düşünmemlazım çok geçmiş olsun, ufak bı operasyonla hallederler heralde dımı, bugun hep ustste gelmıs senın de kadere bak..

maddı olarak sıkıntı yok allaha şukur.. ama israf ta etmek istemıyorum.. ucuz alayım derken kotu şey de almak istemıyorum.... her dışa çıktıgımda mutlaka bebek magazalarına giriyorum.. ama almadan çıkıyorum... son bır yer kaldı.. orayıda gezeyım alırım artık galıba...

battanıyesı vs tamam.. sadece iç kıyafetleri kaldı..

hazal oyle deme be cok darlandım bu hafta hemen yagmur dursunda gezmeye cıkıyım yıne haftaya evde otur otur kıç buyut ne ıse yarıyo

acaba her marka buna önem veriyor mu?

ne biliim.. burda guveniyorum ben,, cok pahali marka olmasa da bebeklere bazi standartlara gore uretildigi kanaatindeyimm.
annem bana turkiyeden bi suru birsey gondermis sagolsun, tomuycuk diye bir marka da var iclerinde.. bayildim cok sirinler.. sitesinde uluslarasi bazi belgelere sahip olduklarini yaziyorlar da tabi bilemicem.. 9 ulkeye de ihrac ediliyormus, almanya da dahil..

o sıcaklardan sonra hala kendıme gelemdım... özlemişim sogugu bende... kopruden geçerken nasıl esıyordu... için serınledi.. üşümeyide özlemişim..

hazal oyle deme be cok darlandım bu hafta hemen yagmur dursunda gezmeye cıkıyım yıne haftaya evde otur otur kıç buyut ne ıse yarıyo

prop yagmur vs. dinleme çık.. dogunca zaten çıkamayacagız.. doktordan doktora ancak çıkarız galıba

yagmurda hıc gezemem valla şemsiye mı tasıyım o kalablıkta, kendımı mı koruyım, gezeyım mı.. soguk onemlı degıl hatta cok ıyı de yagmurun durması lazım valla.. emınonune gıtcem daha

ya valla turkiyden hic bebek esyasi almadim ama mutlakaa kaliteli ve uygun fiatli olan bebe kiyafetleri vardir cok ucuz olan kiyafetler kaliteli deillerdir zatende sende cnm abartmissin yani 4 ayda insan bi body begenmezmi cnm aaa akannehir cocuk dogacak hadi acele et bakiim yoksa ciplak kalcak kizin kafamçokkarıştı :mymeka:

ayy prop ben ole cok gezmeyide sevmedigim icin evde oturmak daha cazip gelio bide soguk olunca kocama sarilir otururum yazin sicaktan terlioz die adam gibi sarilamioduk bile simdi tam vakti sarilmanin zemuszemus -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…