2010 Kasım Anneleri

kızlar aldığım pijamaların resimlerini koyucam bi bakın bakalım şu meşhur gecelik ve pijamamı. Belki ikisinide verip yerine 1 tane eşofman takımı almayı düşünüyorum.

düşünmemlazım çok geçmiş olsun, ufak bı operasyonla hallederler heralde dımı, bugun hep ustste gelmıs senın de kadere bak..

oyle oldu burcu napalim. allah beterinden saklasin :Saruboceq:
o konuyu internetten arastirdim biraz, o suyun fazla olmasi norolojik bazi pronlemlere yok aciyormus. kafaya basinc yapiyormus, bas donmesi, bas agrisina sebep oluyormus..
turkiyedeki jinekologuma da mail attim cevap yazar bu gun yarin,
bakalim bi pazartesi gelsin de...

prop geçtimi ağrın ben abimin eşiyle konuştum malum tecrübeli biri 2 yaşında bbiri 5 aylık iki kızı var böle böle sancım var ne olacak dedim o da beni geçen pazar görmüştü bana senin karnın baya inmişi aşağıya inş. bu ayı çıkarıırsın dedi moralim bozuldu aman be ottan poktan nem kapar oldum hiç sevmedim ben bu son ayı

yagmurda hıc gezemem valla şemsiye mı tasıyım o kalablıkta, kendımı mı koruyım, gezeyım mı.. soguk onemlı degıl hatta cok ıyı de yagmurun durması lazım valla.. emınonune gıtcem daha

gıt gıt..super olur.. balık ekmek te yersın artık...:))

ıyı de senınkı sınıra yakın oyle abartı bişi değil ki.. hemen kotusunu dusunmeye fln baslama bı dur pazartesıyı bekleeeeee.. zaten bebeklerın cesıtlı yerlerınde su bırıkıomus bu donemlerde sonra normal sevıyesıne ınıomuş. pzts ola hayrola..

geceliğim bunun kırmızısı

pijama takımımda bu

bunları verip yerine bir tane eşofmanmı alsam,karar veremedim yaakafamçokkarıştı

miracle azaldı da tam gecmedı hatta of belım of karnım dıye dıye kocamın kafasını sısırıyorum :)

kızlar hastane çantasnı nasıl aldınız.. nasıl bır şey.. bana fıkır verın...((((((((

ayyy gripin yorum yapcam kızcaksın.. bunlar bı de spor yanı bu spor şeylere mı o kdr para verdın, hanı suslu gecelıkler bıraz daha pahalı ya o bakımdan dıyorumakannehir

insallah doktor onu da soyledi zaten.. belki zamanlama yuzunden bana denk geldi belki pazartesi 10 ya da aalti cikar dedi..
oyle bekliyoruz iste, allah saglik sihhat versin butun bebeklere :Saruboceq:

prop sen herşeyı btırdın oturdun kenara... bızım kıçımız yenı tutuşmaya başladı..
bilmiyorumkismile
ben eşime şuram agrıyor dıyemıyorum çunku fazla panık yapıyor...

gule gule kullan gripin

yine bisiler yazcam morelin bozulcak en iisi susuyim :sinifsinif:
yok bence bunlari verme geri en azindan bunlar iki parca bunlari verip bi esofman takimi alma yani :umursamaz:

benim yürüyüşüm değişti iki günde taklidimi yapıo zibidi Allahım ddim az önce şu yaşadığım sancıları sadece bi saatliğine yaşat şuna da beni anlasın töbe de diye dolanıyo peşimde

kızlar hastane çantasnı nasıl aldınız.. nasıl bır şey.. bana fıkır verın...((((((((

ben canta almadim evdeki bavulu kullandim gerek duymadim almaya :umursamaz:

sen onun icinde bi gezersen naylon posetlere koyarsin cocugun olmayan kiyafetlerini

Son düzenleme:
insallah doktor onu da soyledi zaten.. belki zamanlama yuzunden bana denk geldi belki pazartesi 10 ya da aalti cikar dedi..
oyle bekliyoruz iste, allah saglik sihhat versin butun bebeklere :Saruboceq:

canım sonucu bekle.. rahat ol.. daha kesın bır şey yok.. panık yapıp gerılme..

gripin güle güle kullan güzeller ama gerçekten biraz pahalı olmuş boşver hiç değişirme işine girme demek ki içine sindi ki aldın ..

Maşallah Asocum kızınaDoğum şeklin için de ,hayırlısı olsun diyorum,doktorun ve hastanenden yana şüphen yok zaten
Çok sağol canım benim:)))) evet çok şükür doktor ve hastaneyle ilgili bir sıkıntım yok. aman olmasın da valla çk zor bir durum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…