Selam kızlar,
ay girdim yazamadım bir türlü telefonlar durmuyorherkese belki bugün tarih alırım demiştim de:)))))))))
Kızım 2610 gram ve 48 cm olmuşkeyfi yerindeydi valla. suyu plasentası her şeyi çok güzel dedi doktor.Şu an normal doğumu engelleyecek bir sıkıntımız yokmuş.2 hafta sonra kontrole çağırdı alttan muayne olcam normal doğumu engelleyecek bir şey var mı diye.ama o da garanti bir cevap olamazmış.yüzde 70lik bir bilgi olurmuş uygun olup olmadığı.Yani doktorum sezaryene karar vermemi kabul etmedi 2 hafta daha beklemek şart oldu:) sezaryen olursa da eğer 38,5 olmadan sezaryen yapmayı uygun bulmuyorum en azından 38,5 olmalı dedi.
Kasılmalar ve doğum sancısı arasındaki farkı anlattı işte.Doğum sancım gelirse su bacaklarımdan akmaya başlayınca doğğğğğrruuuuu hastaneye ve giderken beni arıcaksın dedi.anaaam resmen günümüz geldi şaka gibi.akciğerler gelişimini tamamladığı için ve emmeyi de öğrendiği için şimdi doğsa bile problem olmazmış bir de.
ee yaazakasacım daha daha nasılsın :)) muhasebe zor iş yaaa.. çalışıo musun sen hala?
ben acabiliorum cnm normal oklava ile o kadar sahene olmuyo ama idare ediom iste ama benim yapcak halim yok yaa tr de olsam bolca yerdim annemin elinden
ben sana peynir gonderiyim sen bana gozleme gonder delikafadulden
aaa sen bi gecelige 185 lirami verdin :1shok: hic bi kuvvet bana o kadar parayi bi gecelige verdiremez :1shok: :1shok: ama almisin bi kere gule gule giyin kafamçokkarıştı
Selam kızlar,
ay girdim yazamadım bir türlü telefonlar durmuyorherkese belki bugün tarih alırım demiştim de:)))))))))
Kızım 2610 gram ve 48 cm olmuşkeyfi yerindeydi valla. suyu plasentası her şeyi çok güzel dedi doktor.Şu an normal doğumu engelleyecek bir sıkıntımız yokmuş.2 hafta sonra kontrole çağırdı alttan muayne olcam normal doğumu engelleyecek bir şey var mı diye.ama o da garanti bir cevap olamazmış.yüzde 70lik bir bilgi olurmuş uygun olup olmadığı.Yani doktorum sezaryene karar vermemi kabul etmedi 2 hafta daha beklemek şart oldu:) sezaryen olursa da eğer 38,5 olmadan sezaryen yapmayı uygun bulmuyorum en azından 38,5 olmalı dedi.
Kasılmalar ve doğum sancısı arasındaki farkı anlattı işte.Doğum sancım gelirse su bacaklarımdan akmaya başlayınca doğğğğğrruuuuu hastaneye ve giderken beni arıcaksın dedi.anaaam resmen günümüz geldi şaka gibi.akciğerler gelişimini tamamladığı için ve emmeyi de öğrendiği için şimdi doğsa bile problem olmazmış bir de.
süper fikir olur tabi sırnaşık şey yadiğimiz en pahalı gözleme ve peynir olur heralde :roflol:
yok canım henüz karar vermedim:Saso masaallah kizina cnm
gunler yaklasti heyecan dorukta sen sezeryanmi istiosun hayirlisi olsun bakalim saglikla dogsunlarda bebekler
teşekkür ederim propcum:) 2 hafta sonra da netleşmicek zaten ama en azından az çok fikir olur dedi doktor.Çünkü çatı muaynelerinin de garantisi son dakkaya kadar belli olmuyor dedi. ama en azından bir fikir olur az çok kendini belli eder dedi. bakalım şidmi bekle ki 2 hafta geçsin:))))))) zaten sezaryen olsa bile 38de almam en az 38,5 olmalı dedi.yani sezaryen olursa 1 kasımda gelicek olmazsa da allah bilir:)maşallah asocum junıor'a, adı yok ne dıcemı bılemıom artık :) kılosu da guzelmıs, maşallah..
ben dedıydım daha bellı olmaz dıye :) 2 hafta daha bekle bakalım sen :) hem 2 hafta daha dogmasınlar 37 bıtsın en azından 3 kıloyu da gecsınler ohhh.. cok heyecanlı cok
sağol canım. aynen yaa bende bi an önce gelsin istiyorum biyandan da 2 hafta daha dursun diyorum:)asocum maşallah kızına
bende aynı umutla gitmiştim gün verir diye ama 2 hafta sonrasına kaldı zaten sezeryan olursada 3 hafta sonra ay allahım şurda ne kaldı sabredemiyorum hem kızıma acele etme kızım diyorum hem kendim sabırsızlanıyorum
evet bende diycektim şu anki kasılmamızın normal doğum sancısıyla ilgisi yok normal doğum sancısı daha ağrılı bel ağrısı eşliğinde kıvrandırır ama bazı insanların ağrı eşiği yüksek hissetmedim diyor ona bişey diyemiycem
sağol canım. aynen yaa bende bi an önce gelsin istiyorum biyandan da 2 hafta daha dursun diyorum:)
Doğum sancıları kendini çok belli ediyormuş gitgide şiddetleniyormuş zaten 10 dakika arayla.ağrılar artttıkça önce nişan geliyormuş.ondan sonra da bacaklarının arasından sular akıyormuş. doğuma yakın altımıza bez bağlayalımkaydirigubbakcemile3 2 hafta geçer mi ya amma uzun geliyor 2 hafta şimdi bana:) merakla bekliyorum o günü.
yok canım henüz karar vermedim:S
teşekkür ederim propcum:) 2 hafta sonra da netleşmicek zaten ama en azından az çok fikir olur dedi doktor.Çünkü çatı muaynelerinin de garantisi son dakkaya kadar belli olmuyor dedi. ama en azından bir fikir olur az çok kendini belli eder dedi. bakalım şidmi bekle ki 2 hafta geçsin:))))))) zaten sezaryen olsa bile 38de almam en az 38,5 olmalı dedi.yani sezaryen olursa 1 kasımda gelicek olmazsa da allah bilir:)
aslında yatağa sermek lazım doğru diyosun:Sevet öyle oluyor zaten farketmemek mümkün değil okdar belirtiyi
ben yatağımın altına 2 tane hasta bezi serdim şu canbebenin kocaman olanından doğumhanedede onu istiyorlar zaten doğum beklerken altına seriyorlar ayakta problem değilde yatağa akarsa o su kötü olur ya sonra yıkatmaya ver uğraş dur
evet aynen öye. en azından biliriz ne ne değil diye. bakalım ben de merakla bekliyorum nasıl doğurcağımı:)))) 2 hafta geçer mi kız:)çok var gibi geliyor:sinifsinif:evet cnm catı da tam bellı olmuomus ya ama bazılarının cıddı anlamda bı kemık problemı fln oluomuş o bolgede cıkıntı fln oluomus, bu durumda dırek sezeryan dıolar tabı.. sen bı bekle bakalım ıkı hafta daha :))
ay bı ısım bulun artık nası dayanıosun akannehir
iste canım ama büyük ihtimal kabul etmezler sende dediğim gibi yap iade hakkını kullan bizim başımıza çok gelirdi hatta teklif etmeden dediğim gibi yapan çok olurdu direk iade ederdi sonra geri alır çek isterdi çok kızardım ama haklılardı
Selam kızlar,
Selam kızlar,