2010 Kasım Anneleri

Selam kızlar,
ay girdim yazamadım bir türlü telefonlar durmuyor herkese belki bugün tarih alırım demiştim de:)))))))))
Kızım 2610 gram ve 48 cm olmuş keyfi yerindeydi valla. suyu plasentası her şeyi çok güzel dedi doktor.Şu an normal doğumu engelleyecek bir sıkıntımız yokmuş.2 hafta sonra kontrole çağırdı alttan muayne olcam normal doğumu engelleyecek bir şey var mı diye.ama o da garanti bir cevap olamazmış.yüzde 70lik bir bilgi olurmuş uygun olup olmadığı.Yani doktorum sezaryene karar vermemi kabul etmedi 2 hafta daha beklemek şart oldu:) sezaryen olursa da eğer 38,5 olmadan sezaryen yapmayı uygun bulmuyorum en azından 38,5 olmalı dedi.
Kasılmalar ve doğum sancısı arasındaki farkı anlattı işte.Doğum sancım gelirse su bacaklarımdan akmaya başlayınca doğğğğğrruuuuu hastaneye ve giderken beni arıcaksın dedi.anaaam resmen günümüz geldi şaka gibi.akciğerler gelişimini tamamladığı için ve emmeyi de öğrendiği için şimdi doğsa bile problem olmazmış bir de.

aso masaallah kizina cnm

gunler yaklasti heyecan dorukta sen sezeryanmi istiosun hayirlisi olsun bakalim saglikla dogsunlarda bebekler

maşallah asocum junıor'a, adı yok ne dıcemı bılemıom artık :) kılosu da guzelmıs, maşallah..

ben dedıydım daha bellı olmaz dıye :) 2 hafta daha bekle bakalım sen :) hem 2 hafta daha dogmasınlar 37 bıtsın en azından 3 kıloyu da gecsınler ohhh.. cok heyecanlı cok

ee yaazakasacım daha daha nasılsın :)) muhasebe zor iş yaaa.. çalışıo musun sen hala?

kusura bakma prop geçmişi okurken şimd gördüm mesajını..

yok canım çalışmıyorum ben evlenince kayseri/pınarbaşına geldim geçen sene ekim 17de küçük bir ilçe burda zaten çalışacak bir iş yok sanırım olsa da çalışmam bu krolarla :S

ama bundan önce beliste çalışıyordum beşik almayanlar varsa yardımcı olabilirim :)

Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ......ve ağzına götürdü.
Anne zamanında davrandı,onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını
söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun.
Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok
şeyi nasıl biliyorsunanne? Çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir.
Bunlar anneliksınavında vardır.
Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler.
Belli ki küçük kız annesinin
söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden,
"sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu,
"kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle.

süper fikir olur tabi sırnaşık şey yadiğimiz en pahalı gözleme ve peynir olur heralde :roflol:

öyLeyse Neden Yediniz xD
Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
...-Çocuğ...um var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz? (faceten alıntılar)

asocum maşallah kızına

bende aynı umutla gitmiştim gün verir diye ama 2 hafta sonrasına kaldı zaten sezeryan olursada 3 hafta sonra ay allahım şurda ne kaldı sabredemiyorum hem kızıma acele etme kızım diyorum hem kendim sabırsızlanıyorum

evet bende diycektim şu anki kasılmamızın normal doğum sancısıyla ilgisi yok normal doğum sancısı daha ağrılı bel ağrısı eşliğinde kıvrandırır ama bazı insanların ağrı eşiği yüksek hissetmedim diyor ona bişey diyemiycem

aso masaallah kizina cnm

gunler yaklasti heyecan dorukta sen sezeryanmi istiosun hayirlisi olsun bakalim saglikla dogsunlarda bebekler
yok canım henüz karar vermedim:S
teşekkür ederim propcum:) 2 hafta sonra da netleşmicek zaten ama en azından az çok fikir olur dedi doktor.Çünkü çatı muaynelerinin de garantisi son dakkaya kadar belli olmuyor dedi. ama en azından bir fikir olur az çok kendini belli eder dedi. bakalım şidmi bekle ki 2 hafta geçsin:))))))) zaten sezaryen olsa bile 38de almam en az 38,5 olmalı dedi.yani sezaryen olursa 1 kasımda gelicek olmazsa da allah bilir:)

sağol canım. aynen yaa bende bi an önce gelsin istiyorum biyandan da 2 hafta daha dursun diyorum:)
Doğum sancıları kendini çok belli ediyormuş gitgide şiddetleniyormuş zaten 10 dakika arayla.ağrılar artttıkça önce nişan geliyormuş.ondan sonra da bacaklarının arasından sular akıyormuş. doğuma yakın altımıza bez bağlayalımkaydirigubbakcemile3 2 hafta geçer mi ya amma uzun geliyor 2 hafta şimdi bana:) merakla bekliyorum o günü.

evet öyle oluyor zaten farketmemek mümkün değil okdar belirtiyi

ben yatağımın altına 2 tane hasta bezi serdim şu canbebenin kocaman olanından doğumhanedede onu istiyorlar zaten doğum beklerken altına seriyorlar ayakta problem değilde yatağa akarsa o su kötü olur ya sonra yıkatmaya ver uğraş dur

evet cnm catı da tam bellı olmuomus ya ama bazılarının cıddı anlamda bı kemık problemı fln oluomuş o bolgede cıkıntı fln oluomus, bu durumda dırek sezeryan dıolar tabı.. sen bı bekle bakalım ıkı hafta daha :))

ay bı ısım bulun artık nası dayanıosun akannehir

aslında yatağa sermek lazım doğru diyosun:S
evet aynen öye. en azından biliriz ne ne değil diye. bakalım ben de merakla bekliyorum nasıl doğurcağımı:)))) 2 hafta geçer mi kız:)çok var gibi geliyor:sinifsinif:
isim konusuna gelince dayanamıyorum ama napim. kararsız kaldık iyice seçenekler arasında

ee benım de sıpamı gormeme 1 hafta var, eger hızmete gıdersem 16sında randevum, avrupaya gıdersem 14unde.. amaaaaan 9 ay bekledın de ıkı hafta mı bekleyemıosun bacımmm :))

dogduktan sonra koyarız moduna mı gırdınız o zmn ?

canım fişimi bulamadım ama,sanırım attım ama etiketleri üzerinde hala,geri almazlarki artık :1no2:

maşallah canım gözün aydın seninde az kaldı valla doğumuna ne güzell

Maşallah Asocum kızınaDoğum şeklin için de ,hayırlısı olsun diyorum,doktorun ve hastanenden yana şüphen yok zaten

ii aksamlar kizlar, dermatologdan geldim.. dogumdan sonra ameliyat yolu gorundu..
bu gun sahane haberler aliyorum dmi, allah hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…