aman bızden nolsun dun butun gun utu yaptım camasır fln yıkadım aksama da kızartma yaptım bu kdr ayakta kalınca bugun de karnım agrıdı ıste.. bugun de kıslıkları cıkartıp yazlıkları kaldırdım.. yrn da yıne utu yapcam.. oyle ışte..
propcum çok sağol canım..sana da çok geçmiş olsun..üşütme, sıkı giyin farketmeden kapıyoruz hastalığı...
figenk24 cüm bende geçen gün ard arda nabız atışı gibi hareketler hissettim, diğerlerinden farklı olduğu için benimde ilgimi çekmişti..[/Q
dimi çok ilginç benimde bugün uzun sürünce noluyor dedim annemde bizdeydi oda hissetti hıçkırıkmış dedim :)
evet ben mağnezyumu içmiyorum bakkşimdi netten onu araştırıyordum bende uzun zamandır var doktor magnezyum verdi onu kullanıyorum ama çokda fayda etmiyor nette 36.haftada geçer diyor(((
işte geçen gün doğum yapıp küvezlerde kalan arkadaşımın bebeği kızlar :)
arkadaşımın nicki ceylan
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/389040-2010-eylul-bebeklerinin-fotolari-2.html
merhaba herkese bu arada,
okul çıkışı bi arkadaşa gittik aman allahım bir hazırlık yapmışki şaşarsınız,pastaneye dönmüş mutfak.Sırf 4 çeşit börek 3 çeşit kek,mercimek köftesi,patates salatası,şerbetli tatlı ve poğaça akannehir deliye döndüm tabi görünce,tamda aradığım şey,hepsinden yedim hatta 2.tabağıda aldım,çatlıyo midem ama Alya'm bile bayram etti,yemekten sonra taklalar attı içimdeEvde yemek yok,eşim aç kalacak o başka,zavallım ya kıyamam kaydirigubbakcemile3
benım cnm da gozleme ıstedı demın bırısı bahsettı hemı de sacta yapcaklarmıs onlarbenım tavada yaptıgım yerını tutmaz ama haftasonu yapayım barı ben de..
benım cnm da gozleme ıstedı demın bırısı bahsettı hemı de sacta yapcaklarmıs onlarbenım tavada yaptıgım yerını tutmaz ama haftasonu yapayım barı ben de..
oyyy bizim apartmanın bodrumuna babam özel sac ve ocak yaptı annemler komşular toplanır her çeşitten onlarca gözleme yaparız ben becerememde içini hazırlarım koyarım akşama kadar sürer yufka ekmekte yaparlar çok güzel olur ama ben artık yıllardır sıkıldım çok yemiyorum eskisi kadar keşke burda olsaydın yada biz orda olsaydık gelirdin bize hatta diğer arkadaşlarda gelirdide gözleme günü yapardık
merhaba herkese bu arada,
okul çıkışı bi arkadaşa gittik aman allahım bir hazırlık yapmışki şaşarsınız,pastaneye dönmüş mutfak.Sırf 4 çeşit börek 3 çeşit kek,mercimek köftesi,patates salatası,şerbetli tatlı ve poğaça akannehir deliye döndüm tabi görünce,tamda aradığım şey,hepsinden yedim hatta 2.tabağıda aldım,çatlıyo midem ama Alya'm bile bayram etti,yemekten sonra taklalar attı içimdeEvde yemek yok,eşim aç kalacak o başka,zavallım ya kıyamam kaydirigubbakcemile3
afiyet bal şeker olsun yarasın tosununa
bende hep hayal ediyorum şöööyle bi ziyafet girsem mutfağa döktürsem ama yapınca iştahım kaçıyo hazır yemek daha tatlı oluyo acaba kendimi birine davetmi ettirsem bide kandırsam kalabalık gelicez diyip birsürü şey yaptırsam sonra kendim gidip hepsini mideye indirsem :jeyyar:
pek fena gördüm kendimi sırnaşık şey
MERHABALAR ;
BİJO MAAŞALLAH ÇOK TATLILAR YERİM BEN O KOCA OĞLANI
BU ARADA HEDİYEME BUGÜN KAVUŞTUM
AMA HEDİYE ÇEKİLİŞİNE ŞİMDİ EKLEYEMİYORUM
EŞİM FOT. MAK. NEREYE KOYDUYSA BULAMADIM
MAKİNAYA KAVUŞUNCA RESİMLERİNİ EKLERİM
HELİN HİVDAYA TEŞEKKÜR EDERİMM
YORUCU B,RGÜNDÜ BENİM İÇİN
UNİBABY ISLAK MENDİL ARADIM RESMEN
NEYSE TANSAŞTA BULABİLDİM
SONRA OĞLUMA ÇORAP ALDIM LCWDEN.
KENDİME DE DOĞUM SONRASI HASTANEDEN ÇIKARKEN G,YMEK İÇİN SPOR EŞOFMAN ALDIM
SONRA SAÇLARIMI KESTİRDİM BOYATMA KONUSUNDA KARARSIZDIM BOYATMADIM
BUNLARLA KOŞUŞTURURKEN YORULMUŞUM
YEMEK YAPMAM LAZIM AMA ÇOK YORGUNUM
ohh afiyet olsun yarasın bebişineee o menü ne bee nasıl hazırlanmış kadıncağız sende afiyetle yedin :)