- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 44
ilgine teşekkür ederim,karnınızda küçülme varmı diye sormuştum,bu normalmi kendimi tuhaf hissettimde karnımı görünce..
yok canım benim karnım küçülmedi biraz aşağıya indi ama masallah topac gibiyimsempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilgine teşekkür ederim,karnınızda küçülme varmı diye sormuştum,bu normalmi kendimi tuhaf hissettimde karnımı görünce..
sema hala gecmedı kız agrım :)) ama gıtmıcem doktora valla o kdr kotu durumda degılım demır de hareket edıo no panıc yanı :)
prop geçmiş olsun hayırdır sancınmı var,bence doktorunu ara artık tehlikeli dönemlerdeyiz.belki birşey yoktur ama yinede takip etmelisin bu durumu...sema hala gecmedı kız agrım :)) ama gıtmıcem doktora valla o kdr kotu durumda degılım demır de hareket edıo no panıc yanı :)
prop geçmiş olsun hayırdır sancınmı var,bence doktorunu ara artık tehlikeli dönemlerdeyiz.belki birşey yoktur ama yinede takip etmelisin bu durumu...
kızlar selammm bişi sorcam benim arada sürekli tekme gibi ne bilim nabız gibi aralıksız atmalarım oluyor karnımda iki üç defa oldu önce önemsememiştim ama bugü uzun sürdü sanki hafif tekme atıyor gibi ama hiç durmaksızın nabız gibi bu hışkırık mı kızlar annemde elini koyunca hissetti oluyor mu sizdee ?
cnm saol sancım yok.. dırek karın agrım var,, sabahtan berı hıc gecmedı.. kasılma seklınde gelmıo yanı oyle agrıyo kendı capında işte.. valla gecen hemen nstye fln soktu panıkledı ben de telaslandım bosuna sımdı aramıorum bı problem yoktur ya.. dun coooooooooook ayakta kaldım benım yuzumden hep
evet cnm bendede olu aynisi kafasi asagida oglumun gobegimin altinda hissediorum hickiriklarini
hazal naber, nerlerdeydin
sağol canım cevaplandırdığın için ..
benim göğüslerimin altıyla karın arası geriliyorrr özellkjile geceleri sağa sola dönerkenn çok canım yanıyor
kızlar herkese merhabalar,
ağrısı sızısı olan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun...
bende geçen gün hastanelerdeydim..
aşırı derecede burnum kanadı ve durduramadık hemen doktora gittim, burnumda gebelikten kaynaklanan bir tümör oluşmuş o kanamaya sebep oluyormuş
bazı hamilelerde olabiliyor dedi doktor..aranızda böle birşey yaşayan varmı?
lokal anestezi ile aldırdım başta çok stres yaptım ama korkulacak bişey yokmuş..
bu arada moral bozmak istemem ama hamilelikte ödeme çok dikkat edin, el ayak şişliklerine, görme kaybına vs..
ve tuzu mutlaka azaltın bi arkadaşım benimle aynı haftadaydı geçende gebelik zehirlenmesi nedeniyle acilen bebği aldılar, kız ölümden döndü..
aman dikkat edin kendinize, fazlada yormayın vücüdunuzu...
benim göğüslerimin altıyla karın arası geriliyorrr özellkjile geceleri sağa sola dönerkenn çok canım yanıyor