- 6 Nisan 2010
- 835
- 0
kızllaarr
bakıyorum da herkes goncasının kıyafetlerini giymeye başlamış. ben de kendimi kötü hissediyordum ,ç,m rahatladı
kızllaarr
bakıyorum da herkes goncasının kıyafetlerini giymeye başlamış. ben de kendimi kötü hissediyordum ,ç,m rahatladı
Ben giymiyorum kocamın kıyafetlerini kendi kıyafetlerimi giyiyorum
sema işalla hemen cıkar bebek kuvezden.. tabı kı kılosunun hıcbı onemı yok ıc organları kıloyla paralel gelısmıo kı, ıgnenı de ıyı kı olmussun.. hatta gulme ama ben de doktoruma ben de ıgne ıstıyorum nıye herkese rutın yaptırılmıo sonucta butun bebeklerın erken dogma ıhtımalı var dedım bı sacmalama dedı yapmadı ıgneyı :))
merhaba canım geçmiş olsun,hamilelikte burun kanaması duydumda tümör ilk defa duydum.çok geçmiş olsun...kızlar herkese merhabalar,
ağrısı sızısı olan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun...
bende geçen gün hastanelerdeydim..
aşırı derecede burnum kanadı ve durduramadık hemen doktora gittim, burnumda gebelikten kaynaklanan bir tümör oluşmuş o kanamaya sebep oluyormuş
bazı hamilelerde olabiliyor dedi doktor..aranızda böle birşey yaşayan varmı?
lokal anestezi ile aldırdım başta çok stres yaptım ama korkulacak bişey yokmuş..
kızlar herkese merhabalar,
aşırı derecede burnum kanadı ve durduramadık hemen doktora gittim, burnumda gebelikten kaynaklanan bir tümör oluşmuş o kanamaya sebep oluyormuş
lokal anestezi ile aldırdım başta çok stres yaptım ama korkulacak bişey yokmuş..
ilgine teşekkür ederim,karnınızda küçülme varmı diye sormuştum,bu normalmi kendimi tuhaf hissettimde karnımı görünce..delimavi ben gecmişi okuyamadım birşey mi sormustun ki
merhaba kızlar nasılsınız?annemlerdeydim,ne zamandır yazamadım varmı ağrısı sancısı olan,benimde karnım bugün küçülmüş gibi neden acaba??hafif sancımda var sizinde karnınız küçüldümü??bebek aşağı indi heraldeCADIARZU
kızlar herkese merhabalar,