2010 Kasım Anneleri

selam kızlar
dün azıcık yağmur yağdı bugün soğudu nihayet hava ama ben hala vantilatör çalıştırıyorum evin içi sıcak hala

görümcemin bir arkadaşı vardı benimle haftası aynıydı 33-34 haftalıkkken doğum yapmış bebek küvezdeymiş akciğer gelişmediği için fakat bebek 3500 gr doğmuş burdan şunu anladım doktorum kilosu önemli değil haftası çok önemlidir demişti geçen kontrolde şimdi iyiki ciğer geliştiren iğneyi vurulmuşum diyorum

yemeklerimi yaptım makarna salatası ilk kez denedim bakalım nasıl oldu birde göceli tarhana çorbası gerçi ben çatlıycam :bbo: 2 kere sabah kahvaltısı yaptım sonra ablam çiğköfte yaptı etsiz basmış içine isotu yana yana ondan yedim artık akşam yemeğini nereme yiyceksem umarım eritirim bütün hepsini 8 e kadar

azıcık geçmişe bakim

sema işalla hemen cıkar bebek kuvezden.. tabı kı kılosunun hıcbı onemı yok ıc organları kıloyla paralel gelısmıo kı, ıgnenı de ıyı kı olmussun.. hatta gulme ama ben de doktoruma ben de ıgne ıstıyorum nıye herkese rutın yaptırılmıo sonucta butun bebeklerın erken dogma ıhtımalı var dedım bı sacmalama dedı yapmadı ıgneyı :))

merhaba kızlar nasılsınız?annemlerdeydim,ne zamandır yazamadım varmı ağrısı sancısı olan,benimde karnım bugün küçülmüş gibi neden acaba??hafif sancımda var sizinde karnınız küçüldümü??bebek aşağı indi heraldeCADIARZU

kızllaarr
bakıyorum da herkes goncasının kıyafetlerini giymeye başlamış. ben de kendimi kötü hissediyordum ,ç,m rahatladı

ee yaazakasacım daha daha nasılsın :)) muhasebe zor iş yaaa.. çalışıo musun sen hala?

sağol canım inşallah

yok ya benim erken doğum riskim vardıya ondan yaptırdı 33 haftada hastanede yattımya

yaa bu arada sanada geçmiş olsun hala geçmişi okuyorum noldu geçtimi ağrın merak ettim seni telaşlandırmak istemem benim o hasateye gittiğim ağrıda öyleydi adet ağrısı gibi gittim nstde ağrı çıktı ama ne hikmetse kendi kendine geçti ama ben 2 gün hastanede yattığımla kaldım gitmesem evdede geçicekmiş yani neyse seninki yorgunlıktanda olabilir çoook koşturuyosun çok dinlen biraz bak nazarada geliyosun söyliyim

kızlar neden kimse bana yorum yazmadı,illa şakalaşmakmı lazım dikkatinizi çekmek için:umursamaz:

kızlar herkese merhabalar,
ağrısı sızısı olan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun...
bende geçen gün hastanelerdeydim..
aşırı derecede burnum kanadı ve durduramadık hemen doktora gittim, burnumda gebelikten kaynaklanan bir tümör oluşmuş o kanamaya sebep oluyormuş
bazı hamilelerde olabiliyor dedi doktor..aranızda böle birşey yaşayan varmı?
lokal anestezi ile aldırdım başta çok stres yaptım ama korkulacak bişey yokmuş..

merhaba canım geçmiş olsun,hamilelikte burun kanaması duydumda tümör ilk defa duydum.çok geçmiş olsun...

cok gecmiş olsun canım benim bir kac kere azıcık kanamıstı

canım herkesin bi şekilde bi şikayeti var kimisinin ağrı kimisinin mide yanması ...karın aşağıya doğru indikçe küçülüyor diye okudum bi yerde bende karnımın aşağı indiğini farkediyorum artık

geçmiş olsun benim ilk 3 ayda çok kanadı burnum ki hayatım boyunca yaşamadığım bişeydi bi de 7.ayda kanadı biraz şimdilerde geçti çok şükür neyseki seninkide korkulacak bişey değilmiş geçmiş olsun tekrar..

sema hala gecmedı kız agrım :)) ama gıtmıcem doktora valla o kdr kotu durumda degılım demır de hareket edıo no panıc yanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…