benimde aynı yani tüm hamile kıyafetlerim yazlık ama şurda ne kadar kaldı bişeyde almak istemiyorum idare etcem artık
nalan aldı bunlardan canım gelince bir sor istersen.soracaktım çarşaf ebatı 100*150 yazıyor da küçük gibi geldi bana hata mı var acaba dedim de...
Hepsiburada.com : Altınbaşak Ranforce Bebek Nevresim Takımı Sevimli Pembe | Anne / Bebek / Çocuk
allah rahmet eylesin canım nur içinde yatsın anneciğin..kalma ayakta prop artık uğraşma uzun uzun yemekle temizlikle falan tüm gebelik sitelerindede yazıyor son haftalarda bol bol sola yatıp dinlenin diye öyle yapıcaz artık..yawrum bi efendi olun girmeyin bunalıma falan bugün benim annemim ölüm yıldönümü mezara bile gidemedim yağmur çamur var ben böyle ayakta duramıyorum götürmedi kocam anca evden bi yasin okucam birazdan elimden başka bişey gelmiyor
çoook var öle açılması olup anlamayanöf gecmedı karnım gerı geldım :) yat yat nereye kdr :) annemı aradm anne doguruo olsam anlarım dımı dedım, benım kac cm acılmam varmıs saatlerdır sancı cekıomusum hıc anlamamıstım mal gıbı dedı, dedım saol cok moral verıosun :))
telaş yapma hayatım allahın izniyle iyidir bebeğin görüceksin bak pazartesi günü..bir iki milim buyuk bir fark degil. 10 ml ciksaydi hic size bisey demezdim dedi o maximum sinrmis.. bizimki 11.6 cikti..
aman kütahyaya hiç gelmeyin o zaman :)))bı eskısehırde bı de canakkalede oyle usudum ben bahar vaktı :S ıkısı de acayıp esiyo valla..
haha ben de tekim sanıyodum kocasının kreasyonundan takılan :roflol:fairy askılı bodylemı yatıosun çüşünüzzz ben gece ıcıme tshırt ustume de kocamın pıjamalarını gıyıp yatıorum :))
Aslıccım sen de oynamaya başlamışsın benım oyunu, aferin, hadı gec benı de goreyım kaydirigubbakcemile3
ütü yaptım, 2 makine çamaşır yıkadım astım, evi süpürdüm, sildim, toz aldım, 2 tencere yemek yaptım, banyoları yıkadım temizledim, mutfagımı toplarladım.. şimdi bi ölüp geliyorum :bbo:
maşallah ne kizsin yaa hala çalişiosun :))
bizde oturduk ewde kendimizi dinlioruz :))
:))) heryerim ağrıyor şimdi ama zaten ağrıyodu napim en azından içim rahat ağrı çekiyorum..hey maşallah bayağı bi iş yapmışsın cnm, ölüp gelmek hakkın tabi . Ay Allah gecinden versin töbe töbe
ütü yaptım, 2 makine çamaşır yıkadım astım, evi süpürdüm, sildim, toz aldım, 2 tencere yemek yaptım, banyoları yıkadım temizledim, mutfagımı toplarladım.. şimdi bi ölüp geliyorum :bbo:
Fairylike tüüüü de tükür kız bisempatiksalakcinni
Aslı yok bı hilesi :S oynayıp yaptık o puanı.. ben de kocamı gecemıorum işte en yuksek ucuncu skor onun gormussundur ama yok gecemıorum ama ınat ettım her gun dızenlı olarak oynuorum elbet gececem :))
sonuçta süre belli daha fazlası olmuyor ki yahu hiç vakit kaybetmeden sürekli patlatmak mı lazım acep sen bilirsin burcu:sm_confused:
vardı fairycim valla. sinir oluyodum kaç gündür eve baka baka.. pestilim çıktı ama rahatım artık..aaaaaa aşkolsun yaaa garezinmi war kendine??
kız anlayamadım bazı taşlar değişmiyo demir gibi bişe var o olunca mı bilmiyorum farklı bu biraz bi de dönen ışıklar var etrafta, dans eden adama da kıl oldum oynamadım bi dahabjoooo da hava atıodu bejewelled kız bu dıye hanı hanııı nerde bakım puanın gecsene benı gecsene hıc ılerleme yok :))