2010 Kasım Anneleri

Hiç aramam inciri de ,dutu da..Aram yok bu meyvelerle,normalde meyve delisiyim ama

yabangülüm hoşgeldin.
prop senin herşeyin hazır, kendini doğurmak için güçlü hissediyorsun.
doğur gitsin nolcak? kaydirigubbakcemile3

pöfff yanıyoorum vallaa .. cam açık kısa kolluyum piştim alla alla ohaoldumsmile

bende başka bir doktora girdim ve pişman oldum.
keşke kendi doktorumu bekleseydim.
15 dk. süren muaynem 2 dk bitti. bebeğin nasıl durduğunu bile bilmiyorum.

Hiç aramam inciri de ,dutu da..Aram yok bu meyvelerle,normalde meyve delisiyim ama

ben bayılıyorum hatta eve alındığında kocama bile bırakmıyorum.
töbeeeeeeeeeeee... ulan erken dogurtcan benı valla doverım heakannehir

aman kızlar şaka bir yana allah korusun bebişlerimizi, hepsi zamanında sağlıkla gelsin inşallah!

istemiom ben 41.42 filan görmek 37 den sonra çok bekletmesin mümkünse yani.
zaten şu an çikasi var hissettirio fazlasiyla bu isteğini :)))

bende çıkayımda akşama yemek için marketten alim bişii..
bide kurabiye canım istedi yapim bari hem vakit geçer kaydirigubbakcemile2
byeee

bugün burcuda bir hareket var işte bekliyoruz :jeyyar:
hayırlısı işallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.36.haftayı tamamladılarmı bavullarını hazırlamaya başlarlar artık çıkmak için çaba harcıyorlar şimdiden:).
yabangülüm hoşgeldin.
prop senin herşeyin hazır, kendini doğurmak için güçlü hissediyorsun.
doğur gitsin nolcak? kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
töbeeeeeeeeeeee... ulan erken dogurtcan benı valla doverım heakannehir

hiç merak etme propp bu kadar erken doğurmazsın zaten :))

bende de var aynı hareketlenmeler bir de az önce showroomda eğildim kalktım yattım kalktım foto çektim : )) şuan fenalardayım :S

hiç merak etme propp bu kadar erken doğurmazsın zaten :))

bende de var aynı hareketlenmeler bir de az önce showroomda eğildim kalktım yattım kalktım foto çektim : )) şuan fenalardayım :S

maşallah ne kizsin yaa hala çalişiosun :))
bizde oturduk ewde kendimizi dinlioruz :))

öf ben de kışlıkları cıkartıorum valla karnımın agrısı da madem gecmıo napayım gecseydı sımdıye kdr gecerdı... kocama uc gundur yatagın bazasını actırıp bı bok yapmadan gerı kaldırtıroum 3 aksamdır, bugun artık gıyıcek bıseyı de yok garıbımın buruş kırış bı sweat gıydı gıttı kıyamadım cıkartıorum sımdı..

kız dellenme,boşver işlerilmaz:

benimde kişlik bişeyim yok giyecek kocişin kalin eşofmanlarini giydim bugün..üşüdüm gece askili bodyle yatinca

kız dellenme,boşver işlerilmaz:

benimde kişlik bişeyim yok giyecek kocişin kalin eşofmanlarini giydim bugün..üşüdüm gece askili bodyle yatinca

aman oturdugum yerden duznelerım bıkac seferde de dolaba yerlestırırım dilemmacım napam herıfım donuyo gıyceklerı hep yatagın altında, ya hasta olursa, lazım o bana lazım.. :)

fairy askılı bodylemı yatıosun çüşünüzzz ben gece ıcıme tshırt ustume de kocamın pıjamalarını gıyıp yatıorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…