kardelen ve şekerpembe bebişlerinize maşallah!
düşünmemlazım inşallah bebişinin birşeyi yoktur. üzme kendini.
ilona bravo sana nasıl gözün yedi. ben bir aydır rezil bir durumdayım.
asena taze incir sevmiyormusun?
benim en sevdiğim meyve incir ve dut.
meraba arkadaşlar nasılsınız,doğum yapan varmı?
ben çıktım kızlar.... size iyi kaynatmalar..
bugün burcuda bir hareket var işte bekliyoruz :jeyyar:
inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin :Saruboceq: benim başıma geleni sormayın 10 gün önce kendi doktorum yoktu başka bir doktora muayne olmuştum moralimin içine edip göndermişti bebek geriden geliyor sadece 1600 gram gelişme geriliği olabilir falan diye 10 gündür gece gündüz ağlıyorum bu gün kendi doktorumla görüştüm oda nerden çıktı dedi
kızım tam taftasıyla uyumluymuş 2150 gram olmuşo kadar sinirliyim ki anlatamam öbür doktor orda olsa dalacaktım odasına eşimde başhekime göndermedi uğraşma bırak dedi nst de ağrı çıktı ama ya bu kız niye acele ediyor çok korkuyorum erken doğacak diye inşallah öyle birşey olmaz:Saruboceq::Saruboceq:
Hiç aramam inciri de ,dutu da..Aram yok bu meyvelerle,normalde meyve delisiyim ama
töbeeeeeeeeeeee... ulan erken dogurtcan benı valla doverım heakannehir
hayırlısı işallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.36.haftayı tamamladılarmı bavullarını hazırlamaya başlarlar artık çıkmak için çaba harcıyorlar şimdiden:).bugün burcuda bir hareket var işte bekliyoruz :jeyyar:
yabangülüm hoşgeldin.
prop senin herşeyin hazır, kendini doğurmak için güçlü hissediyorsun.
doğur gitsin nolcak? kaydirigubbakcemile3
töbeeeeeeeeeeee... ulan erken dogurtcan benı valla doverım heakannehir
hiç merak etme propp bu kadar erken doğurmazsın zaten :))
bende de var aynı hareketlenmeler bir de az önce showroomda eğildim kalktım yattım kalktım foto çektim : )) şuan fenalardayım :S
kız dellenme,boşver işleriöf ben de kışlıkları cıkartıorum valla karnımın agrısı da madem gecmıo napayım gecseydı sımdıye kdr gecerdı... kocama uc gundur yatagın bazasını actırıp bı bok yapmadan gerı kaldırtıroum 3 aksamdır, bugun artık gıyıcek bıseyı de yok garıbımın buruş kırış bı sweat gıydı gıttı kıyamadım cıkartıorum sımdı..
benimde kişlik bişeyim yok giyecek kocişin kalin eşofmanlarini giydim bugün..üşüdüm gece askili bodyle yatinca
kız dellenme,boşver işlerilmaz:
benimde kişlik bişeyim yok giyecek kocişin kalin eşofmanlarini giydim bugün..üşüdüm gece askili bodyle yatinca