2010 Kasım Anneleri

bende anneme söylemiştim anne ağrılar beni korkutuyor doğum sancısınıda tanımıyorum ne yapcam diye merak etme gelince tanırsın tanınmayacak gibi değil demiştiakannehir
bu gün ben nstdeyken 3 kişi doğuma gelmişti bir tanesi hemen yanımdaki yatakta yatıyordu çok bağırdı kadın ama nedense hiç korkmadım Allah cesaretini veriyor sanırım

öff senı onlarla aynı yere koymalaarı cok yanlış dııl mı yaa, kotu etkılenır ınsan ne kdr cesur olursa olsun ..

Miracle başın saolsun..

Geçmiş olsun dıyen herkes tesekkur ederım kızlar, artık katlanıcaz heralde bunlara, sız de aykata fazla kalmayın benım gıbı olmayın..

sağol canım..al bilgisayarı kucağına uzat ayaklarını sarkıtma sıkıştırmakta ağrı yapıyor

sağol canım..al bilgisayarı kucağına uzat ayaklarını sarkıtma sıkıştırmakta ağrı yapıyor

koltugun tepesıne bılgısayarı koyuyom ben de bacakları uzatıp yandan yandan bakıom ıste.. kucagıma koymak ıstemıom hıc bebege dalga gıdıo rahatsız olmasın :)

hımmm anladım ozaman bende bidaha ki kontrole girerim herhalde . uzun sürüyormuş sanırım nts 20 dak falan değil mi?

teşekkür ederim dilemma:)

öff senı onlarla aynı yere koymalaarı cok yanlış dııl mı yaa, kotu etkılenır ınsan ne kdr cesur olursa olsun ..

kadın aslında sakin sakin yatıyordu konuşuyorduk falan sonra ne olduysa birden oldu başladı bağırmaya Allah yardımcısı olsun doğurmuştur herhalde şimdiye keşke bu nstde doğumhanede yapılmasa başka odalardakilerinde sesi geliyor anne olmak ne zor

kadın aslında sakin sakin yatıyordu konuşuyorduk falan sonra ne olduysa birden oldu başladı bağırmaya Allah yardımcısı olsun doğurmuştur herhalde şimdiye keşke bu nstde doğumhanede yapılmasa başka odalardakilerinde sesi geliyor anne olmak ne zor

ayyy cok korkunc korku fılmı gıbı :)
yanı canımızın acıcanı hepımız bılıoz da onumuzde bagıran bırını gormek baska sey tabı :) allah yardım etsın sana

benimde geçen kontrolümde bi bayan gelmişti doğuma doktor odasında baktı nekadar açılmış diye sanırım kadın içeriden bağırdı tabee. ben çok korkmuştum sahsen hiç cesur dilimmmmmmmm:KK43:

aman mahrum kalmayalım iki dakika girdiğimiz şekillere bak :)))

kocam dun bu KK olmasa sen napıcaktın 9 ay cok mrk edıorum dedı.. dedım kı kafayı yerdım heralde kımsem yok sonucta ıstanbulda arkadaslarım var ama hıcbırı evlı bıle dııl bebekten fln ne anlarlar yanı :)

selamlar kizlar..

miracle başin sağolsun anneciğinin mekani cennet olsun inşallah..

prop geçmiş olsun..bende bahsetmiştim ya geçenlerde bu ağrilardan..normalmiş ama dinlenmek gerekiomuş..

tabi dinlen dinlen nereye kadar 3 günde 900 gr aldim maşallah yata yata kaydirigubbakcemile3

yattım yuvarlandım biraz ii oldum . yatmakda ii değil ...
prop geçmiş olsun karnın ağrıyomş seninde . . .
iice ağırlaştılar ondanmıdır nedir yürürken zorlanıyorum bende karnım çok aşağılardaymış gibime geliyor :)
zaman geçsede doğursak artık pöffff :s(

kocam dun bu KK olmasa sen napıcaktın 9 ay cok mrk edıorum dedı.. dedım kı kafayı yerdım heralde kımsem yok sonucta ıstanbulda arkadaslarım var ama hıcbırı evlı bıle dııl bebekten fln ne anlarlar yanı :)

kk olmasa benimde halim harapti..hamile olabileceğimi bile burdan öğrendim ben :)))
ben istanbulluyum ama herkese öyle uzağimki..kimseyle görüşemiorum doğru dürüst.
ii ki varsiniz kizlar a.s.

selam kizlar.. doktordan simdi geldim..

oglumun beynindeki su 1-2 milim daha fazla gorunuyor.. moralim o kadar bozuldu ki anlatamam.. bizi baska bir uzman doktora yonlendirdi.. pazartesi icin randevu aldi.. o bakicakmis, eger gercekten fazlaysa alinicakmis o su....
onun disinda herseyi cok normal dedi... omurilik sivisi herseyi cok iyi dedi...
bana enfeksiyon ve mantar icin ilac verdi... oyle... bu kadar iste.

evet ya internetin gözünü sevimm . ilk evlendiğimizde internet yoktu canım çok sıkılıyordu. benim arkadaşlarımda genelde çalışıyorlar yada başka şehirde kısıtlı zamanda görüşüyorduk .
önceki gibi değil hiç bişi tabi :KK43:
sonra int.aldık da sıkıntım geçti. hele hamilelikte pek ii oldu . canım sıkıldıkça giriyorum .
amann facebookda kapanmasınndaa

evet lan yaşasın KK..

saolun kızlar yatıom ama gecmıo, en kötüdoğuruveririm napalım :))

miraclecim basin sagolsun

öyle valla prop o evde hiç kıpırdaman yattığım zamanlarda burası olmasa kafayı yerdim ve çok düzgün insanlar tanıdım burada iyiki varsınız kızzz:))ben artık doktordan gelince kocam dalga geçio koş koş pc başına yaz hemen diye :)

X