canım ya üzüldüm simdi yuaranı desmiş gibi oldum
üzlme canım.. bızım genel gundemımız.. annemın yaptıkları kardeşleri için bıze adlı makamlardan çok guzel yansıyor.. aliştım artık takmıyorum bile.. sadece hamılelık duysullıkta var..
benım dayımın çocugu olmadıgı için annem benım bebegım için bırak sevınmeyı, ne gerek vardı da yaptın, geç mı kaldınız vs.. dedi.. örecegı bır yelek sözde 6 aydır örmek için ip beklıyor benden teyzemle bırlıkte... bır yumak bebe ipi düşün 2.5 tl... ihtiyacım yok ben alıyorum herşeyını, örduruyorum eksıgıde yok.. hem bu kadar yaptıklarınızdan sonra babası gıydırmez sizin yaptıklarınızı dedım.. ve öyle.. eşim istmeyız.. para ile ören var.. onlar yapsın daha iyi diiyor..
eşim gerçekten çok destek oluyor... hep yanımda.. ve kırmamaya özen gösterıyor.. ,
kalma ayakta prop artık uğraşma uzun uzun yemekle temizlikle falan tüm gebelik sitelerindede yazıyor son haftalarda bol bol sola yatıp dinlenin diye öyle yapıcaz artık..yawrum bi efendi olun girmeyin bunalıma falan bugün benim annemim ölüm yıldönümü mezara bile gidemedim yağmur çamur var ben böyle ayakta duramıyorum götürmedi kocam anca evden bi yasin okucam birazdan elimden başka bişey gelmiyor
başın sagolsun canım..
bende kasılma yok şuan.
kasıklarımdaki ağrıda geçti.
2 gündür çizme giyiyorum ve battaniye örtüyorum.
sonunda şu hamile kilotları işe yaradı karnımı koruyor.
ben almamiştım onlardan.. bakayı bır bugun