2010 Kasım Anneleri

sagol prop, valla iste ben de hemen onu sordum cocuga zarari var mi dedim..
bir iki milim buyuk bir fark degil. 10 ml ciksaydi hic size bisey demezdim dedi o maximum sinrmis.. bizimki 11.6 cikti..
zarari varmi deyince hic birsey soylemek istemedi, bi netlessin bakalim dedi.. grip oldun mu son zamanlarda dedi, cok su iciyormusun dedi bunlar etkiliyormus..
hic bir etkisi de olmayabilir ama olabilir de dedi.. belki ptesi doktor hicbir fazlaligi yok gayet normal da diyebilir dedi.. zamanlama yuzunden bana denk gelmis de olabilir dedi iste..
sadece onlem icin bizi gonderdigini soyledi, kafaya takacak birsey yok dedi bana.. ama benim goszlerimden yaslar suzuldu.. elimde degil insan korkuyor.. bi de beyin bu yani..

sımdıye kdr bısı cıkamdıgı ıcın sımdııden snr bısı olcagını zannetmıorum pzts doktor evet var dese bıle aılınır bıter gıder mrk etme sımdıden.. takma kafaya dıyemem ama pztsıyı bekle kesınlessın hersey.. uzulmemeye calıs

ayy çanakkale çok souk olur cidden ünv. orda okudum ben.donardim walla..özledim ama yaa...

günde 4-5 diildir o sancilar bence ama saatte olmasi lazim doğum başladi demek için..
günde olsa ben doğuruyorum şu günlerde demektir :)))

Ah Ç.kale m memleketim valla ,şimdiden özledim..boshayallersmileEvet çanakkalenin kışı serttir yani,çarpar adamı

sagol prop, valla iste ben de hemen onu sordum cocuga zarari var mi dedim..
bir iki milim buyuk bir fark degil. 10 ml ciksaydi hic size bisey demezdim dedi o maximum sinrmis.. bizimki 11.6 cikti..
zarari varmi deyince hic birsey soylemek istemedi, bi netlessin bakalim dedi.. grip oldun mu son zamanlarda dedi, cok su iciyormusun dedi bunlar etkiliyormus..
hic bir etkisi de olmayabilir ama olabilir de dedi.. belki ptesi doktor hicbir fazlaligi yok gayet normal da diyebilir dedi.. zamanlama yuzunden bana denk gelmis de olabilir dedi iste..
sadece onlem icin bizi gonderdigini soyledi, kafaya takacak birsey yok dedi bana.. ama benim goszlerimden yaslar suzuldu.. elimde degil insan korkuyor.. bi de beyin bu yani..

canım kasma kendını rahat ol.. bebek etkılenmesın.... inşallh sorun çıkmaz.. sonuç çıkmamış bıle daha tam..

slm kızlar nasılsınız.proo ve düşünmemlazım geçmiş olsun.benim oğlumda son iki gündür çok oynamıyo.alışmıştım kıpır kıpır olamsına.şimdi arada bi dönüyo herhalde onu hissediyorum.

bı eskısehırde bı de canakkalede oyle usudum ben bahar vaktı :S ıkısı de acayıp esiyo valla..

gidiim saçimi başimi yapiim azcik makyaj yapiim..kociş gelcek şimdi dişari çikcaz alişveriş yapicaz.azcik hareket olsun banada.
çok özledim koşmayi hoplayip ziplamayi dansetmeyi...

boğazım yine kızıştı bişiler yemek istiyoorr... guclubacismile
akşama ne yapsam diye düşünüyorum bi yandan,, ama canım bişi istemiyor boshayallersmile

evet eskişehirde soğuk olur. bi bakarsın güneş çıkmış yanarsın, bi bakarsın donuyoosunn ..
ama seviyorum eskişehirimi opuyorumnanaktan.
başka şehirde yapamıyorum bende herkesın memleketi :)

ayy çanakkale çok souk olur cidden ünv. orda okudum ben.donardim walla..özledim ama yaa...

günde 4-5 diildir o sancilar bence ama saatte olmasi lazim doğum başladi demek için..
günde olsa ben doğuruyorum şu günlerde demektir :)))

doğru söylüyorsun. ya doktor o an dalgındı, yanlış söyledi ya da ben yanlış hatırlıyorum.

kızlar geldi kocam ben çıkıyorum... ikea ya... bol bol para harçayacagız gine.. kızımın eksıklerını tamamlayayım artık.. anıden gelırse yandık..

heeeeyyyyyyyyy biriniz bana yardıma gelin
bok var gibi evi kaldırdım şimdi neresinden tutupta toplasam bilemiyomeyvahedigeldismile

X