- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
canımm dur bakalım hemen sıkma canını bi gidin bakalım uzman doktora hem çaresiz bi dert değilmiş bak ..
evet ptesi belli olucak insallah iidir kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm dur bakalım hemen sıkma canını bi gidin bakalım uzman doktora hem çaresiz bi dert değilmiş bak ..
sagol prop, valla iste ben de hemen onu sordum cocuga zarari var mi dedim..
bir iki milim buyuk bir fark degil. 10 ml ciksaydi hic size bisey demezdim dedi o maximum sinrmis.. bizimki 11.6 cikti..
zarari varmi deyince hic birsey soylemek istemedi, bi netlessin bakalim dedi.. grip oldun mu son zamanlarda dedi, cok su iciyormusun dedi bunlar etkiliyormus..
hic bir etkisi de olmayabilir ama olabilir de dedi.. belki ptesi doktor hicbir fazlaligi yok gayet normal da diyebilir dedi.. zamanlama yuzunden bana denk gelmis de olabilir dedi iste..
sadece onlem icin bizi gonderdigini soyledi, kafaya takacak birsey yok dedi bana.. ama benim goszlerimden yaslar suzuldu.. elimde degil insan korkuyor.. bi de beyin bu yani..
ayy çanakkale çok souk olur cidden ünv. orda okudum ben.donardim walla..özledim ama yaa...
günde 4-5 diildir o sancilar bence ama saatte olmasi lazim doğum başladi demek için..
günde olsa ben doğuruyorum şu günlerde demektir :)))
Ah Ç.kale m memleketim valla ,şimdiden özledim..boshayallersmileEvet çanakkalenin kışı serttir yani,çarpar adamı
sagol prop, valla iste ben de hemen onu sordum cocuga zarari var mi dedim..
bir iki milim buyuk bir fark degil. 10 ml ciksaydi hic size bisey demezdim dedi o maximum sinrmis.. bizimki 11.6 cikti..
zarari varmi deyince hic birsey soylemek istemedi, bi netlessin bakalim dedi.. grip oldun mu son zamanlarda dedi, cok su iciyormusun dedi bunlar etkiliyormus..
hic bir etkisi de olmayabilir ama olabilir de dedi.. belki ptesi doktor hicbir fazlaligi yok gayet normal da diyebilir dedi.. zamanlama yuzunden bana denk gelmis de olabilir dedi iste..
sadece onlem icin bizi gonderdigini soyledi, kafaya takacak birsey yok dedi bana.. ama benim goszlerimden yaslar suzuldu.. elimde degil insan korkuyor.. bi de beyin bu yani..
sadece kışı mı beee nısanda kıçım donmuştu o ne sert ruzgardı oyle..
sadece kışı mı beee nısanda kıçım donmuştu o ne sert ruzgardı oyle..
gidiim saçimi başimi yapiim azcik makyaj yapiim..kociş gelcek şimdi dişari çikcaz alişveriş yapicaz.azcik hareket olsun banada.
çok özledim koşmayi hoplayip ziplamayi dansetmeyi...
ayy çanakkale çok souk olur cidden ünv. orda okudum ben.donardim walla..özledim ama yaa...
günde 4-5 diildir o sancilar bence ama saatte olmasi lazim doğum başladi demek için..
günde olsa ben doğuruyorum şu günlerde demektir :)))
bizim ev tepede ve açıklıkta. sabah uçuracaktı rüzgar beni. Allahtan kızım ağırlık yapıyor. o korudu beni uçmaktan opuyorumnanaktan
Sakin ol kız,ne hoplaması,zıplamasılmaz:
doğru söylüyorsun. ya doktor o an dalgındı, yanlış söyledi ya da ben yanlış hatırlıyorum.
hiç olamayacağim kadar sakinim mecburiyetten zaten..hiçbişii yapamaz durumdayim..özledim diorum sadece..parise filan gitmek hep hayal oldu bi süredir..ööle beklemedeyiz :asigim: