2010 Kasım Anneleri

aramıcam fınfık aramıcam.. ınat ettım hıh :)
ama aylar sonra yenıden regl sancısı cekıo olmak cok garıp cunku karnımın agrısı nerdeyse reglken cektıgım sancıya ulastı yanı.. guyya dogumdan snr gececekmıs o sancılar hadı bakalım

aramıcam fınfık aramıcam.. ınat ettım hıh :)
ama aylar sonra yenıden regl sancısı cekıo olmak cok garıp cunku karnımın agrısı nerdeyse reglken cektıgım sancıya ulastı yanı.. guyya dogumdan snr gececekmıs o sancılar hadı bakalım

duşa gir o zaman bak o da iyi gelir sıcak sıcak eğer doğum başladıysa da en azından yardımcı olur sempatiksalakcinni

selam kızlar kasılmalarınız başlamış ama benim hala bişey yok normalmi acaba

duşa gir o zaman bak o da iyi gelir sıcak sıcak eğer doğum başladıysa da en azından yardımcı olur sempatiksalakcinni
ay çok güldüm :) hee hatta kocamı arıyım gelsın de tenıs topuyla masaj yapar sırtıma dogumu kolaylastırıomus ya :roflol::roflol:
selam kızlar kasılmalarınız başlamış ama benim hala bişey yok normalmi acaba

duygu hıc olmaması normal mı acaba :S bızım kac haftadır oluyo. bı ıkı gundur sıklastı benım ve bıkac kısının..

çok komik bişi söylicem size okuduğum konuşmayı aktarıyorum:

-ya ben bu çatı muayenesinden çok korkuyorum bebeğin başına dokunuolarmış...
-ay dokunurlarsa dokunsunlar bebek plasentanın içinde bişi olmaz ona...

iki insanın cehaleti, bilgisizliği, rahatlığı, vurdumduymazlığı, vssi beni hayrete düşürdü :roflol:

Ben seni çözemedim valla billa. bence senin çok iyi bir psikologa gitmen lazım düzenli olarak.Senin psikolojini fena bozmuşlar

oyle yaptılar... butum hamleligim sorunlar la geçtı.. ailemden, işten, vs. artık bu gunlerde onun patlamasını yaşıyorum... ist dişina gıdıp bır hafta falan kalsak çok iyi olacak ama eşim korkuyor bır şey olursa sana diye...

herşeye karşı dırenmekte çok zor..

prop 2 gündür yazıp duruyorum ağrım var normal mi diye aynı işte ayakta bile duramıyorum ama çok yürüdüm işte geçöen akşam ondan beri böyleyim sancı değil ama direk ağrı acı var böyle karnımda oralardaki kemiklerde ağrıyor tecrübeli insanlar çevremdeki bebek ağırlaştıkça normal diyoılar bilmiyorum doktorum 25ine kadar yok başkaına da gitmek istemiyorum

çok komik bişi söylicem size okuduğum konuşmayı aktarıyorum:

-ya ben bu çatı muayenesinden çok korkuyorum bebeğin başına dokunuolarmış...
-ay dokunurlarsa dokunsunlar bebek plasentanın içinde bişi olmaz ona...

iki insanın cehaleti, bilgisizliği, rahatlığı, vurdumduymazlığı, vssi beni hayrete düşürdü :roflol:

bu kadar da olmaz........:roflol:

miracle benımkı kemık agırsı degıl her zaman oluo kemık agrısı, her zamankı kasılma agrısı da dııl, ya aynen tamamen regl agrısı.. ben normal agrı oldugunu dusunmuorum aykata kaldıgımdan oldu yanı yoksa normal agrılar artık alahın emrı hepımızın basında.. bı daha bu kdr ayakta kalmıcam..

ah ahhhh.. yesemın gıbı anamız yok kı burda gelsın bıze baksın ya da bız gıdelım de baksın.. hıhh..

o nasıl bır yorum... ben... çok eğlendim... ben... bilemedim... :roflol::roflol:
ya napayım hep ağlıyor hep bir problem var ya da kiloyu takıyor arkadaşını takıyor onu takıyor bunu takıyo psikolojisi bozulmuş kızcağızın =)))))

burcucum bize gel annem ikimizede bakar...

bu arada bu ağrıları biraz dikkate almalıyız.. özellikle kasılmalar saatte 4 ten fazla olmamalı acılma baslıyormus.. burcu uzan üstüne al bir battaniye gecmezse hani nst ye girdiğin yer var ya oraya git içimiz
rahatlasın

kalma ayakta prop artık uğraşma uzun uzun yemekle temizlikle falan tüm gebelik sitelerindede yazıyor son haftalarda bol bol sola yatıp dinlenin diye öyle yapıcaz artık..yawrum bi efendi olun girmeyin bunalıma falan bugün benim annemim ölüm yıldönümü mezara bile gidemedim yağmur çamur var ben böyle ayakta duramıyorum götürmedi kocam anca evden bi yasin okucam birazdan elimden başka bişey gelmiyor

bende kasılma yok şuan.
kasıklarımdaki ağrıda geçti.
2 gündür çizme giyiyorum ve battaniye örtüyorum.
sonunda şu hamile kilotları işe yaradı karnımı koruyor.

burcucum bize gel annem ikimizede bakar...

bu arada bu ağrıları biraz dikkate almalıyız.. özellikle kasılmalar saatte 4 ten fazla olmamalı acılma baslıyormus.. burcu uzan üstüne al bir battaniye gecmezse hani nst ye girdiğin yer var ya oraya git içimiz
rahatlasın

yasemın cok kendımı dınlemek de ıstemıorum ayrıca kaıslma gıbı dııl hıc gecmedı karnımın agrısı sabahtan berı :s ben zaten bacaklarımı uzattım oturuorum ama dedıgın gıbı azıcık uzanıyım bakalım tamamen belkım gecer agrım :KK43: hadı gorusuruz cagnımm

miracle annen nur içinde yatsın mekanı cennet olsun.

X