- 29 Mart 2010
- 10.477
- 2
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramıcam fınfık aramıcam.. ınat ettım hıh :)
ama aylar sonra yenıden regl sancısı cekıo olmak cok garıp cunku karnımın agrısı nerdeyse reglken cektıgım sancıya ulastı yanı.. guyya dogumdan snr gececekmıs o sancılar hadı bakalım
ay çok güldüm :) hee hatta kocamı arıyım gelsın de tenıs topuyla masaj yapar sırtıma dogumu kolaylastırıomus ya :roflol::roflol:duşa gir o zaman bak o da iyi gelir sıcak sıcak eğer doğum başladıysa da en azından yardımcı olur sempatiksalakcinni
selam kızlar kasılmalarınız başlamış ama benim hala bişey yok normalmi acaba
Ben seni çözemedim valla billa. bence senin çok iyi bir psikologa gitmen lazım düzenli olarak.Senin psikolojini fena bozmuşlar
çok komik bişi söylicem size okuduğum konuşmayı aktarıyorum:
-ya ben bu çatı muayenesinden çok korkuyorum bebeğin başına dokunuolarmış...
-ay dokunurlarsa dokunsunlar bebek plasentanın içinde bişi olmaz ona...
iki insanın cehaleti, bilgisizliği, rahatlığı, vurdumduymazlığı, vssi beni hayrete düşürdü :roflol:
ya napayım hep ağlıyor hep bir problem var ya da kiloyu takıyor arkadaşını takıyor onu takıyor bunu takıyo psikolojisi bozulmuş kızcağızın =)))))o nasıl bır yorum... ben... çok eğlendim... ben... bilemedim... :roflol::roflol:
kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmm
yasemın bunalıma gırdım evde.. çok sıkıldım.. yanlız kaldım... şimdi yenıden aglamay başlayacam galıba...
gözlerim muthış şıştı zaten
burcucum bize gel annem ikimizede bakar...
bu arada bu ağrıları biraz dikkate almalıyız.. özellikle kasılmalar saatte 4 ten fazla olmamalı acılma baslıyormus.. burcu uzan üstüne al bir battaniye gecmezse hani nst ye girdiğin yer var ya oraya git içimiz
rahatlasın
miracle annen nur içinde yatsın mekanı cennet olsun.
:içelim:kaydirigubbakcemile3bozanlar utansın asocum :))