2010 Kasım Anneleri

selam kizlar.. doktordan simdi geldim..

oglumun beynindeki su 1-2 milim daha fazla gorunuyor.. moralim o kadar bozuldu ki anlatamam.. bizi baska bir uzman doktora yonlendirdi.. pazartesi icin randevu aldi.. o bakicakmis, eger gercekten fazlaysa alinicakmis o su....
onun disinda herseyi cok normal dedi... omurilik sivisi herseyi cok iyi dedi...
bana enfeksiyon ve mantar icin ilac verdi... oyle... bu kadar iste.

geçmiş olsun allah şifa wersin..inşallah önemli bişii diildir..

oglumun beynindeki su 1-2 milim daha fazla gorunuyor.. moralim o kadar bozuldu ki anlatamam.. bizi baska bir uzman doktora yonlendirdi.. pazartesi icin randevu aldi.. o bakicakmis, eger gercekten fazlaysa alinicakmis o su....

canımm dur bakalım hemen sıkma canını bi gidin bakalım uzman doktora hem çaresiz bi dert değilmiş bak ..

ben bir kere gördün bebişimi rüyamda sezen yüzünü ne hatırlıyorum bal rengiydi gözleri ve beyaz tenliydi babasıda çok esmer bize çekcek dedimmm sen yüzünü hatırlıyormusun

arkadaşım rüyamda gördüğüm gibi çıktı demişti :)
Ben ilk zamanlar bir iki defa gördüm ama şu zamanlar da,son aylarda hiç rüyamde görmüyorum bebeklerimi,onun yerine alakasız,garip rüyalar görüyorumkafamçokkarıştı
evet arada sürpriz bebek olmazsa ilk ben doğurucamm ama ben dilemma yada bafodan bi sürpriz bekliyorum
Bekleme,beklemesempatiksalakcinniSenle aynı gün doğuralım biz,bana uyar o tarih
soğuk deyince aklıma geldi. oğluşumun patiği, hırkası, yeleği yok örgüden.
annem hırka örmeye başladı. bir tane hazır aldım. ama patik almak aklıma gelmedi. mafoldumben
Benim kayınvalidem öre öre bitiremedi,annem de yaptı ama kaynanamdan fırsat kalmadı..Giydirmiycem dememe rağmen ördü,ördürdü maşallah:dilcikar: Çok kalın giydirmek te iyi değil,hele evler sıcaksa..
Lindencım eklenebılıomus yanılmısım pardon..
Bafo konusuluodu bıkac tane dılemmayı hatırlıorum mesela onunkı kesındı duru ve arda mıydı :S emın olamadım
Öyle gibi ,erkekte takıldım ben,son anda değişir belli olmaz..Ama isimler bunlar olacak bu gidişle

aminnn canım .. Allah herkesn gönlüne göre versin .
aman yok ya şaka yapıyorum ben. eşim duymasın . :))))
şimdiden ben kızımı kimselere vermem diyor .
---
esra maşşallah kızına :nazar:

esra maşallah yavruna once.. ayrıca doktoruna da maşallah bu devırde hıcbır doktorun yapmadıgı seyı soylemıs sana gercekten de catı muayenesı dıye bısı yoktur ve sancılar basladıktan snr kesın acıklık bellı olmuş olur, helal olsun adama cnm..

maşallah canım kızına:nazar:

teşekkür ederim kızlar Allah herkezin bebeğini sağlıkla kucağına almalarını nasip etsin.. Maaşallahhh bütün bebişlere...

evet burcucum, muayene ederiz ama sancı olmadan pek birşey ifade etmez herşey o esnada belli olur dedi.. nisa hastanesine geçtim bu arada, asiye hanıma esinin gittiği doktora.. çok memnun kaldım doktordan, doğum yaptırdığı bir hastasıyla da konuştum çok iyi çok memnun kaldım dedi.. senin ve bebişin sağlığında problem olmadığı sürece sezeryana almam dedi asiye hanım.. hayırlısı olsun artık..

burcu bu arada medical park süphan beye gidebilirsin başka hastane arayışındaysan..

bijo, yasemin bebişlerinize maaşallahhhhh başka bebişi gören varmı bilmiyorum gören varsa da onlara da maaşallahhh geçmişe dönük 50 sayfam var eşimden fırsat buldukça girip okuyorum.. bu hafta eşim evde.. görüşmek üzere..

cok gecmıs olsun.. suyun bı zararı varmıymıs? yoktur dımı, olsa soylerdı fazlaysa fazla napacaksın alırlar gerekırse takma kafana.. kılosu fln nasıl ?

sana da gecmıs o lsun enfeıksıyonlular krvanına katıldın..

miracle başın sağolsun cnm nur içinde yatsın anneciğin .
---------
dusunmemlazım pazartesi başka doktorda baksın bakalım. hemen sıkma canını bebeğinide üzme inş.önemli bişey değildir

inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin :Saruboceq: benim başıma geleni sormayın 10 gün önce kendi doktorum yoktu başka bir doktora muayne olmuştum moralimin içine edip göndermişti bebek geriden geliyor sadece 1600 gram gelişme geriliği olabilir falan diye 10 gündür gece gündüz ağlıyorum bu gün kendi doktorumla görüştüm oda nerden çıktı dedi
kızım tam taftasıyla uyumluymuş 2150 gram olmuş:nazar: o kadar sinirliyim ki anlatamam öbür doktor orda olsa dalacaktım odasına eşimde başhekime göndermedi uğraşma bırak dedi nst de ağrı çıktı ama ya bu kız niye acele ediyor çok korkuyorum erken doğacak diye inşallah öyle birşey olmaz:Saruboceq::Saruboceq:

ne guzel, masallah size.. benim oglum cok kilolu degil, cok sukur 2 kiloyu gecmisiz artik...
ama hic onemli degil kilosu sagligi yerinde olsun yeter :Saruboceq:

merhaba! yeni geldim eve. lohusa tacımı aldım, balık ekmek yedim, pazara gittim, dolaştım dolaştım geldim. burada da hava çok soğuk. kazak, hırka ve trençkot giydim. yine bile soğuk geldi dışarısı. şapka da taksaydım iyi olacaktı. o denli yani.
ağrısı olanlara geçmiş olsun. geçen haftaki kontrolümde doğum sancısının nasıl birşey olduğunu sordum doktora. günde 4-5 kereden fazla adet sancısı gibi olduğunu söyledi. bir de kasıklarımda taş varmış gibi bir ağırlık hissedecekmişim. "Anlarsın, merak etme" dedi. çok şükür şu ana kadar olmadı hiçbiri.

benim enfeksiyon çıkmamış yinee çook sevindimmm :lepi:

düşünmem lazım ..... çok geçmiş olsun.. inşallh duzelır

Geçmiş olsun canım,moralini bozma,yapılması gerekeni yapıcaklarmış
öyle valla prop o evde hiç kıpırdaman yattığım zamanlarda burası olmasa kafayı yerdim ve çok düzgün insanlar tanıdım burada iyiki varsınız kızzz:))ben artık doktordan gelince kocam dalga geçio koş koş pc başına yaz hemen diye :)
Benimki de göz ucuyla okuyor aradakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun moralini bozmamaya çalış bazen yanılabiliyorlar 10 gün önce benim dünyamı resmen kararttılar bu gün mutlu gönderdiler inşallah senin içinde öyle olur :Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar Allah herkezin bebeğini sağlıkla kucağına almalarını nasip etsin.. Maaşallahhh bütün bebişlere...

evet burcucum, muayene ederiz ama sancı olmadan pek birşey ifade etmez herşey o esnada belli olur dedi.. nisa hastanesine geçtim bu arada, asiye hanıma esinin gittiği doktora.. çok memnun kaldım doktordan, doğum yaptırdığı bir hastasıyla da konuştum çok iyi çok memnun kaldım dedi.. senin ve bebişin sağlığında problem olmadığı sürece sezeryana almam dedi asiye hanım.. hayırlısı olsun artık..

burcu bu arada medical park süphan beye gidebilirsin başka hastane arayışındaysan..

bijo, yasemin bebişlerinize maaşallahhhhh başka bebişi gören varmı bilmiyorum gören varsa da onlara da maaşallahhh geçmişe dönük 50 sayfam var eşimden fırsat buldukça girip okuyorum.. bu hafta eşim evde.. görüşmek üzere..

esra ona gıttım bı kere cok ıyı doktor zaten orda dogurrusam kesın onu ısterım sevdım adamı..

düsünmemlazim gecmis olsun canim insallah önemli bir sorun degildir

merhaba! yeni geldim eve. lohusa tacımı aldım, balık ekmek yedim, pazara gittim, dolaştım dolaştım geldim. burada da hava çok soğuk. kazak, hırka ve trençkot giydim. yine bile soğuk geldi dışarısı. şapka da taksaydım iyi olacaktı. o denli yani.
ağrısı olanlara geçmiş olsun. geçen haftaki kontrolümde doğum sancısının nasıl birşey olduğunu sordum doktora. günde 4-5 kereden fazla adet sancısı gibi olduğunu söyledi. bir de kasıklarımda taş varmış gibi bir ağırlık hissedecekmişim. "Anlarsın, merak etme" dedi. çok şükür şu ana kadar olmadı hiçbiri.

ayy çanakkale çok souk olur cidden ünv. orda okudum ben.donardim walla..özledim ama yaa...

günde 4-5 diildir o sancilar bence ama saatte olmasi lazim doğum başladi demek için..
günde olsa ben doğuruyorum şu günlerde demektir :)))

cok gecmıs olsun.. suyun bı zararı varmıymıs? yoktur dımı, olsa soylerdı fazlaysa fazla napacaksın alırlar gerekırse takma kafana.. kılosu fln nasıl ?

sana da gecmıs o lsun enfeıksıyonlular krvanına katıldın..

sagol prop, valla iste ben de hemen onu sordum cocuga zarari var mi dedim..
bir iki milim buyuk bir fark degil. 10 ml ciksaydi hic size bisey demezdim dedi o maximum sinrmis.. bizimki 11.6 cikti..
zarari varmi deyince hic birsey soylemek istemedi, bi netlessin bakalim dedi.. grip oldun mu son zamanlarda dedi, cok su iciyormusun dedi bunlar etkiliyormus..
hic bir etkisi de olmayabilir ama olabilir de dedi.. belki ptesi doktor hicbir fazlaligi yok gayet normal da diyebilir dedi.. zamanlama yuzunden bana denk gelmis de olabilir dedi iste..
sadece onlem icin bizi gonderdigini soyledi, kafaya takacak birsey yok dedi bana.. ama benim goszlerimden yaslar suzuldu.. elimde degil insan korkuyor.. bi de beyin bu yani..

X