2010 Kasım Anneleri

gunaydın sezen :)
ben de bıraz once dusundum kı ıyı kı butun yaz gezmısım ıkı dk evde durmamısım aha bak kıs geldı yagmur yagıo sakır sukur bu havada cıkıp gezemıcektım hıc.. sıcak mıcak demedım gezdım tozdum yaşasın :)
ben de kendıme bı sıcak cıkolata yapıp dıze seyretcem kızlar :) gorusuruz hadı..

ben 9 ay nasıl geçer derken 7 haftam kaldı. çabuk geçiyor zaman.
hem doğsun mıncıklayım istiyorum, hemde biraz daha dursun istiyorum.
niye ikilemde kaldım bilmiyorum.

7 haftamı anaaa bana çook uzun geliyoo ben 14 gün sonra bu saatlerde inş. oğluma kavuşmuş olucamm

erencim bende üşümem diyordum. hamileler kışın üşümez diyorlardı.
şimdiden mus çorap, çizme giymeye başladım bile.
bu kış çok soğuk geçecek şansızmıza.

iyi seyirler propp evt gezdiğin yanına kar kaldıı olumunekankayizsmile

erencim bende üşümem diyordum. hamileler kışın üşümez diyorlardı.
şimdiden mus çorap, çizme giymeye başladım bile.
bu kış çok soğuk geçecek şansızmıza.

evet bende ainanamıyodumm hamile olduğum için ama üşünüyomuşş bir tezi daha çürüttük bak

bende bütün yaz eve tıkıldım sıcaklarda dışarı çıkamadım.
alışverşimi bile havalar serinleyince yapabildim.

erencim senin çok az kalmış, nasıl heyecanlı mısın?

rüyamda doğurmuştum komşularım beni evde ziyarete geliyodu bebeği saklıyodum onlardan bi tane uyuz olduğum komşum varda ondan kaçırıyodum daha çok nazarı değmesin diye

bende bütün yaz eve tıkıldım sıcaklarda dışarı çıkamadım.
alışverşimi bile havalar serinleyince yapabildim.

erencim senin çok az kalmış, nasıl heyecanlı mısın?

yok melodicim daha heyecan başlamadı son hafta olur sanırım

bende şimdiden başladı heyecan. düşünmeyim daha çok var diyorum.

günaydın kızlar prop bafo geçmiş olsun dikkat edin kendinize aso hadi bakalım bebişini görüceksin napıyor bakalım cimciime doktora gidecek arkadaşlar bol bol hasret giderin kuzucuklarınızla

bende sabah sabah kalktım yemek işini hallettim yumurtalı ıspanak yaptım yemek yapmak yük gibi geliyor bana hemen halledeyim bitsin istiyorum yemek işi.. bugün erken kalktım mutfağımı sildim süpürdümm çok az ütüm var onları halletcemmm

yelizcim çok düşük değil kilosu ben 31+4 müydü neydi 2050 gr dı pekmez ye özellikle keçi boynuzu pekmezi bol süt et yee son aylarda hızlı klio alır merak etme hiç endişe etme bebişinide üzme :)

rüyamda doğurmuştum komşularım beni evde ziyarete geliyodu bebeği saklıyodum onlardan bi tane uyuz olduğum komşum varda ondan kaçırıyodum daha çok nazarı değmesin diye

ben bir kere gördün bebişimi rüyamda sezen yüzünü ne hatırlıyorum bal rengiydi gözleri ve beyaz tenliydi babasıda çok esmer bize çekcek dedimmm sen yüzünü hatırlıyormusun

arkadaşım rüyamda gördüğüm gibi çıktı demişti :)

figenk maşallah hamaratsın sabahtan yapmışsın yemekleri.
ben de akşam eve gidince yemek yapıyorum mecburen.
dün canım hiçbirşey yapmak istemedi, makarna yaptım sadece.
bugün yapmam şart. artık sıkıldım aynı şeylerden değişik bir şeyler yemek istiyorum.

gnydın cnm. ben de Allahım bu kış üşüyorum demicem dedim ama sanırım diycem hatta o sıcaklarıda arayacak mıyız ne

günaydın aslıcım bizim için değilde bebişler doğunca soğukta zor olucak kat kat giydirmek zorunda kalıcaz gerçi oğlum aralıkta doğmuştu çok soğuktu hiç hasta olmadı sıkı giydiriyodumm ama bunda naparız bilmiyorum

yok yüzünü görmedim ben battaniyeye sarılıydı hep yada gördüm ben hatırlamıyorumm

cokacimcoook
7 haftamı anaaa bana çook uzun geliyoo ben 14 gün sonra bu saatlerde inş. oğluma kavuşmuş olucamm

sezencim maşallah bebişine hepimiz sağlıklı alalım kucağımıza inşallah çok az kalmışşş :) ilk bebişler geliyor :) zeynep nalan sen propp sıraylaaa :)

cokacimcoook

sezencim maşallah bebişine hepimiz sağlıklı alalım kucağımıza inşallah çok az kalmışşş :) ilk bebişler geliyor :) zeynep nalan sen propp sıraylaaa :)

evet arada sürpriz bebek olmazsa ilk ben doğurucamm ama ben dilemma yada bafodan bi sürpriz bekliyorum

şakır şakır yağmur yağıyoo ben bu gidişle gene evdeyim bu yağmurda çıkamam

soğuk deyince aklıma geldi. oğluşumun patiği, hırkası, yeleği yok örgüden.
annem hırka örmeye başladı. bir tane hazır aldım. ama patik almak aklıma gelmedi. mafoldumben

ben üç gündür çıkmıyorum dışarı çok soğuk havaa öksürüğümde geçmedi yasak dışarı çıkmak hafta sonu gideriz biryerlere eşimlee sıkıldımm bendee

kızlar hava ne kadar soğuk olsada ben gece çok terliyorum sizde terliyormusunuz yoksa ben gribi atlatamadım ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…