ben 9 ay nasıl geçer derken 7 haftam kaldı. çabuk geçiyor zaman.
hem doğsun mıncıklayım istiyorum, hemde biraz daha dursun istiyorum.
niye ikilemde kaldım bilmiyorum.
gunaydın sezen :)
ben de bıraz once dusundum kı ıyı kı butun yaz gezmısım ıkı dk evde durmamısım aha bak kıs geldı yagmur yagıo sakır sukur bu havada cıkıp gezemıcektım hıc.. sıcak mıcak demedım gezdım tozdum yaşasın :)
ben de kendıme bı sıcak cıkolata yapıp dıze seyretcem kızlar :) gorusuruz hadı..
erencim bende üşümem diyordum. hamileler kışın üşümez diyorlardı.
şimdiden mus çorap, çizme giymeye başladım bile.
bu kış çok soğuk geçecek şansızmıza.
bende bütün yaz eve tıkıldım sıcaklarda dışarı çıkamadım.
alışverşimi bile havalar serinleyince yapabildim.
erencim senin çok az kalmış, nasıl heyecanlı mısın?
üşüyorum kaloriferler yansın artıkk hava buzzz yazın bu kış asla üşüdüm demem diyodum yanarken o sıcaklarda günaydın kızlarr
rüyamda doğurmuştum komşularım beni evde ziyarete geliyodu bebeği saklıyodum onlardan bi tane uyuz olduğum komşum varda ondan kaçırıyodum daha çok nazarı değmesin diye
gnydın cnm. ben de Allahım bu kış üşüyorum demicem dedim ama sanırım diycem hatta o sıcaklarıda arayacak mıyız ne
ben bir kere gördün bebişimi rüyamda sezen yüzünü ne hatırlıyorum bal rengiydi gözleri ve beyaz tenliydi babasıda çok esmer bize çekcek dedimmm sen yüzünü hatırlıyormusun
arkadaşım rüyamda gördüğüm gibi çıktı demişti :)
7 haftamı anaaa bana çook uzun geliyoo ben 14 gün sonra bu saatlerde inş. oğluma kavuşmuş olucamm
cokacimcoook
sezencim maşallah bebişine hepimiz sağlıklı alalım kucağımıza inşallah çok az kalmışşş :) ilk bebişler geliyor :) zeynep nalan sen propp sıraylaaa :)