:S dikkat et kendine ayaklarını uzat ve ayağını karnını sıcak tut. Üşütmüş olabilirsin. Geçenlerde bana da oldu öyle.Ayağını mayağını sıcak tut uzan yat dinlen.Çok geçmiş olsun :S aman valla dikkat et kendineBafo cok gecmıs olsun bu arada..
Bugun ben de cok kotuyum.. akıntım arttı ve krnım cok agrıo regl olcakmıs gıbı dolu dolu agrıyo her yerı :S eşim agrı kesıcı al dedı ama dogum baslamıs flndır belkı dıye almıorum agrı kesıcı :S butun gun backlarımı uzatıp dınlencem kı gecsın, gecmezse doktor yolu gorundu yıne..
:S dikkat et kendine ayaklarını uzat ve ayağını karnını sıcak tut. Üşütmüş olabilirsin. Geçenlerde bana da oldu öyle.Ayağını mayağını sıcak tut uzan yat dinlen.Çok geçmiş olsun :S aman valla dikkat et kendine
:roflol:selam kizlar..
kan verdim bu sabah troid kontrolüm için p.tesi alicam sonuçlari inş.normal çikar.
hamilemisiniz diye sordular bana yaa hiç belli olmuyomu yani sempatiksalakcinni
enine boyuna çam yarmasi gibiyim ama şaştim sempatiksalakcinni
oh ne güzel işte git yeni yeni al:)
ay bafo dikkat et senin doğum yakın hakkaten de haa...
Doğum fotocu sana birini söylemiştim ya ben.Dün bir arkadaşımla konuştum kuzenin doğum fotosunun telini alcak.Çok memnun kalmışlar ondan çok da güzel çekimler yapmış.Ben onla da görüşcem olmadı bulduğum kadını okeylicem.
Sana da canım hayırlı cumalar. :1hug:
Bafo cok gecmıs olsun bu arada..
Bugun ben de cok kotuyum.. akıntım arttı ve krnım cok agrıo regl olcakmıs gıbı dolu dolu agrıyo her yerı :S eşim agrı kesıcı al dedı ama dogum baslamıs flndır belkı dıye almıorum agrı kesıcı :S butun gun backlarımı uzatıp dınlencem kı gecsın, gecmezse doktor yolu gorundu yıne..
Bafo Herman bana baska fıyat verdı, hatta pazarlık payı varmış gıbı davrandı.. Şimdilik dogum 2700 gıbı gorunuo ama bu hafta randevu aldım rutın kontrolume ona gıtcem ve pazarlık yapmaya calıscam bakalım... Yoksa Medıkal Parka bakıcam tekrar hizmetten daha ıyıydı hastane cunku.. en kotu de hızmette dogurcam cıkcam ıste..
fotonun ayrıntılarını okurusun ılerleyen sayfalarda :)
kızlar doktordan geldik, kilo almamışım bebişim 47cm 2600gr olmuş hala normal doğum pozisyonunda nst ye de girdim herşey normal görünüyor haftada 1 çağırdı bundan sonra.. haftaya sadece nst ye giricem ondan sonraki hafta nst ultrason olarak devam edicek.. 38. haftada çatı muayenesi yapıcakmış ama sancın olmadan yine de net birşey söyleyemeyiz dedi.. eşim evde, haber veriyim dedim..
görüşürüzzz...
o ne yaaa:roflol:prop kardeşşız olmaz kı.. ben ikinciyi hatta üçüncüyü bile düşünuyorum... eşim dort tane olurmu diye soruyor.:))))))))))))))
bır akrabamız çapa da doktor.. kadın da doktor eşide.... ve tam 9 çocukları var.. biri vefat ettı.. 8 tane var şu an.. sonuncuyu 4 sene önce dogurmuştu kadın.. aynı zamanda çalışıyor... hala..
unuversıte 2. sınıfta evlenmış.. ve hemen çocuk yapmışlar.. hala yapıyorlar....
:roflol:
sağol cnm tıstım resmen facedekı kadn degıl mı
bende ugun halletmek ıstıyorum nazan ulucau dıye bırı duyan varmı
sağol cnm benımde 1 haftadır hem akıntı arttı hemde koyulastı
dr doğum ıcınmı 2700 dedı artı hast ucretı mı?
hızmet ıyı bır hastane herman gıtse ben orayı ıstıyordum ama kendı ekıbı dısında amerıkan ve acıademlere gıdıyormus ona yetemedık artık sempatiksalakcinni
Yorgunluk da etken tabi bugün yat yat keyif yap mis gibi yakında bi başımıza kalamıcaz zaten:)))))))asocum edıyorum etmez mıyım.. dun cok ayakta kaldım ama utu camasır fln.. snr kızartma yaptım fln dun belım sırtım komple kopuyodu bugun de karın agrısı bas gosterdı..
Evet ya kapancakmış iyice saçmaladılar valla billa.Tayyip efendi dayanamadı herhalde akepesiyle ilgili yazılanlara videolara :)))))))))))))))))))9facebook kapaıomuş duydunuz mu :)) turkıyeden yanı hahahahahahah ne memlekette yasıoz yaaa
Günaydın kızlar:)
Kış geldi kış hala yağmur yağıyor dünden beri maşallah yani.Bugün büyük gün kontrole gitcem çok mutluyum kızımı göreceğim için:))))zemuszemus
Bafo cok gecmıs olsun bu arada..
canim niye sasirdinki normalde kapanisi hep ben yapiyorum zaten
asocum güzel haberlerle gelirsin insallahopuyorumnanaktan
facebook kapaıomuş duydunuz mu :)) turkıyeden yanı hahahahahahah ne memlekette yasıoz yaaa
aslıcım sıyasi nedenlerden oturu işte kılıçdaroğlu dava mı acmıs sıteye bısıler bısıler.. kesın degıl tabı de youtube nası kapandıysa bu da oyle kapanacak..
Fınfık senınkıne de az kaldı, yrn kacta randevun ?
Yarın 9 da benimde propp
Bafo ve propp aman uzatın bacaklarınızı yatın bugün dikkat edin kendinize.
Bende bebek özel den alışveriş yapmaya çalışıyorum umarım güvenli bir sitedir :S
işteee beklenen gün :) hadi bakalım keyfini çıkar kızınla buluşmanın zemuszemusGünaydın kızlar:)
Kış geldi kış hala yağmur yağıyor dünden beri maşallah yani.Bugün büyük gün kontrole gitcem çok mutluyum kızımı göreceğim için:))))zemuszemus