2010 Kasım Anneleri

:S dikkat et kendine ayaklarını uzat ve ayağını karnını sıcak tut. Üşütmüş olabilirsin. Geçenlerde bana da oldu öyle.Ayağını mayağını sıcak tut uzan yat dinlen.Çok geçmiş olsun :S aman valla dikkat et kendine

asocum edıyorum etmez mıyım.. dun cok ayakta kaldım ama utu camasır fln.. snr kızartma yaptım fln dun belım sırtım komple kopuyodu bugun de karın agrısı bas gosterdı..

:roflol:

sağol cnm tıstım resmen facedekı kadn degıl mı
bende ugun halletmek ıstıyorum nazan ulucau dıye bırı duyan varmı

sağol cnm benımde 1 haftadır hem akıntı arttı hemde koyulastı

dr doğum ıcınmı 2700 dedı artı hast ucretı mı?
hızmet ıyı bır hastane herman gıtse ben orayı ıstıyordum ama kendı ekıbı dısında amerıkan ve acıademlere gıdıyormus ona yetemedık artık sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan
o ne yaaa:roflol:

hastane ucretı dahıl cnm..
hızmet ın ıyı bı hastane oldugunu nerden cıkardın pekı, gıttın mı hıc, gıden tanıdıgın var mı, ben hıc begenemedım hıcccccc, dora dan snr ıgrenc bı yer gıbı geldı bana, cıddı anlamda ortada kalmıs vazıyetteyım..

o dedıgın kadını da duymadım cnm hıc
benım bıldıklerım:
ayça oğuş
aslı tür
özlem turan
ilknur atalkın
filiz tülü
burçin çobanoğlu

facebook kapaıomuş duydunuz mu :)) turkıyeden yanı hahahahahahah ne memlekette yasıoz yaaa

asocum edıyorum etmez mıyım.. dun cok ayakta kaldım ama utu camasır fln.. snr kızartma yaptım fln dun belım sırtım komple kopuyodu bugun de karın agrısı bas gosterdı..
Yorgunluk da etken tabi bugün yat yat keyif yap mis gibi yakında bi başımıza kalamıcaz zaten:)))))))
facebook kapaıomuş duydunuz mu :)) turkıyeden yanı hahahahahahah ne memlekette yasıoz yaaa
Evet ya kapancakmış iyice saçmaladılar valla billa.Tayyip efendi dayanamadı herhalde akepesiyle ilgili yazılanlara videolara :)))))))))))))))))))9

Ben Şengül Pallı, Handan hacıhaliloğlu ve Alev durmuşoğlu ile görüştüm. Büyük ihtimalle de Handan olcak gibime geliyor.

Günaydın herkesee

Günaydın kızlar:)
Kış geldi kış hala yağmur yağıyor dünden beri maşallah yani.Bugün büyük gün kontrole gitcem çok mutluyum kızımı göreceğim için:))))zemuszemus

canım umarım bu sefer buzlar kraliçesi pozunu vermez anneciğine küçük hanım tüm şirinliklerini gösterir inş. sana bu arada ismine karar verdiniz mi bu sabaha kadar karar verecektiniz dimi yanlış hatırlamıyorsam şekerler için

BAFO ayy canım dikkat et kendine senin zaten az kaldı biraz daha dayansa küçük prenses güzel olacak

geçmiş olsun canım yorgunluktandır inşallah aman bir sorun olmasın da

canim niye sasirdinki normalde kapanisi hep ben yapiyorum zaten

asocum güzel haberlerle gelirsin insallahopuyorumnanaktan

zeynciğim tamam işte her gece sen yazıyordun en son bu gece senden sonra yazanlar olmuş

yeni duydum ben haber sitelerinde mi yazıyor bi bakayım hemen bende

aslıcım sıyasi nedenlerden oturu işte kılıçdaroğlu dava mı acmıs sıteye bısıler bısıler.. kesın degıl tabı de youtube nası kapandıysa bu da oyle kapanacak..

Yarın 9 da benimde propp

Bafo ve propp aman uzatın bacaklarınızı yatın bugün dikkat edin kendinize.

Bende bebek özel den alışveriş yapmaya çalışıyorum umarım güvenli bir sitedir :S

canım bende yapacağım bi sorun olacağını sanmıyorum ben kapıda ödeme seçeceğim

aslicim haklisin canim uyuyamayanlar cogalmaya basladi heralde bende deliksiz uyumayi cok özledim gene sabahi sabah ettim kafamçokkarıştı

ütülerimi yaptım mutfağımı bir güzel topladım şimdi kahvaltı ediyom. sonra da evi süpürüp silcem toz alcam artık yeter nerem ağrırsa ağrısın napiyim :S

prop benim de sabah baya akıntım geldi ödüm koptu :S

günaydın kızlar.
bafo ve prop geçmiş olsun size.
havalar birden soğudu etkileniyoruz tabi.
prop niye o kadar işi bir günde yapıyorsun?
evdesin yavaş yavaş yap.

Günaydın kızlar:)
Kış geldi kış hala yağmur yağıyor dünden beri maşallah yani.Bugün büyük gün kontrole gitcem çok mutluyum kızımı göreceğim için:))))zemuszemus
işteee beklenen gün :) hadi bakalım keyfini çıkar kızınla buluşmanın zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…