2010 Kasım Anneleri

bijo hala evi süpürebiliyor musun?
ben 1 aydır süpürgeyi ellemiyorum.
çok yoruyor çünkü. dikkat et kendine.
arada uzanarak dinlen.
ben bulaşığı bile dinlenerek yıkıyorum.

bijo sancılanırsan gorurum ama nerem agrırsa agrısını var mı aaa :S

kız evi pok da götürmüyo artık onu bile aştık :S naapimmmmmmmmmm :çok üzgünüm:

hayır ultrason kağıdında da tahmini doğum 09/10/2010 yazıyodu ondan da tırtsım öle çok akıntı gelince. devamı mı gelcek su mu patlıyo bi sürü şey düşündüm. zaten alt kemiklerimin ağrısı dayanılmaz boyutlara geldi artık ciddi ciddi.. çağırdım annemi hafta içi gelcekler..

bijo hala evi süpürebiliyor musun?
ben 1 aydır süpürgeyi ellemiyorum.
çok yoruyor çünkü. dikkat et kendine.
arada uzanarak dinlen.
ben bulaşığı bile dinlenerek yıkıyorum.

süpürüyorum canım nedense süpürge beni yormuyor.. bulaşık mak boşaltmak çamaşır asmak falan yoruyor beni..
arada dinlenirim evet zaten öyle olmasa yapamam ki kopar belim..

Süpürge benı de yormuo. Öncesınde ortalıgı toplamak egılıp dogrulmak yorucu yoksa supurgede ne var :S ama ütü ah o utu yok mu tiskiniorummmmmm...

Bijo bugun dogurursan ne super olur :))

gunaydin anneler, dun doktora gittim bebisimin sivisi alt sinirdaymis, iki hafta sonra yine cagirdi doktorum, eger daha da azalirsa erken dogurtulacakmisim:2: suyu azalan varmi aranizda, ben cok uzuluyorum bu duruma:gitme:

Son düzenleme:
Bijo bugun dogurursan ne super olur :))
a a evet kız bugünün tarihi ne süpermiş öyle hakat sen diyince farkettim.
yok bugün doğmasın kuzum kuveze alırlar sonra :KK43: söyleyin beklesin hepsi üzmesinler anneleriniii..

gunaydin anneler, dun doktora gittim bebisimin sivisi alt sinirdaymis, iki hafta sonra yine cagirdi doktorum, eger daha da azalirsa erken dogurtulacakmisim:2: suyu azalan varmi aranizda, ben cok uzuluyorum bu duruma:gitme:
geçmiş olsun çok. boool bol su iç. miden dolana kadar, aklına geldikçe su iç. başka birşey bilmiyorum bebeğin suyunu çoğaltan.

yeliz geçmiş olsun.. evet bı tek bol su ıc dıolar ama onun da cok bı etkısı yokmus yanı senın elınden gelen bısı yok,senın hatan degıl, bosuna uzulme bebegını uzme..

Son düzenleme:
bijo bugunun tarıhınn ne oldugunu bılmıodum hanı boyle cat dıye gelırverse anlamında demıstım:)ozel tarih istiosan git 10.10.10da dogur :))

Günaydın herkesee

canım umarım bu sefer buzlar kraliçesi pozunu vermez anneciğine küçük hanım tüm şirinliklerini gösterir inş. sana bu arada ismine karar verdiniz mi bu sabaha kadar karar verecektiniz dimi yanlış hatırlamıyorsam şekerler için

BAFO ayy canım dikkat et kendine senin zaten az kaldı biraz daha dayansa küçük prenses güzel olacak

geçmiş olsun canım yorgunluktandır inşallah aman bir sorun olmasın da

zeynciğim tamam işte her gece sen yazıyordun en son bu gece senden sonra yazanlar olmuş

yeni duydum ben haber sitelerinde mi yazıyor bi bakayım hemen bende
Yok canım dün sabaha kadar haber verilmesi gerekiyordu. İsim yom valla sıkıldım artık isim mevzuundan. aradım hoşgeldin prenses yazın gitsin dedim:KK70: of napim yaa gerçekten sıktı artık bu konu.:S
bugn mutsuz ve sinirli değilim bugün mutludur umuyorum ki:KK70: geçen sefer mutsuz çok mutsuz ve çok sinirliydim ondan etkilenmiştir diye düşünüyorum.Bakalım bugün ne yapcak annesine cimcimem:)))
işteee beklenen gün :) hadi bakalım keyfini çıkar kızınla buluşmanın zemuszemus
Ay evet cnm yaaa hadi saat 3 olsun :KK70: 3 hafta nasıl geçer diyodum dün gibi dimi:) ne çabk geçti ya:)))
:S Hayırlısı olsun bakalım :S:S

havalar serinledi bende suyu az içmeye başladım.
benimde azalır mı suyum.
zorla içmem lazım.

süpürüyorum canım nedense süpürge beni yormuyor.. bulaşık mak boşaltmak çamaşır asmak falan yoruyor beni..
arada dinlenirim evet zaten öyle olmasa yapamam ki kopar belim..

banada çamaşır asmak rahat geliyor. ama ütü yaparken uzun süre ayakta durunca ayaklarımın altı ağrıyor. bende az az yapıyorum.
yere çömelip kalkarken zorlanıyorum artık. bir yere tutunmadan kalkamıyorum.

tesekkur ederim kizlar, ama uzulmemek elde degil, doktorum cok su icmen siviyi arttirmaz dedi :çok üzgünüm: birde oglusumun kilo 2100 g onun icinde biraz az dedi, siz ne diyorsunuz hanimlar, 33 haftada sizin bebisinizin kilosu kacti??

yeliz o kadar az değil üzme kendini. son zamanlarda daha çabuk kilo alıyorlar.
pekmez içiyor musun?

yelız bence de az degıl o kdr.. benım de 32demı 33de mı tam hatırlamıorum 2350 gr dı yanı pek bı farkı yok..
su amınıon sıvısını arttırmasa bıle hem pek cok faydası var hem de psıkolojık olarak bısıler yapabıldıgını hıssedersın ıyı gelır o yuzden sen ıc yıne de bol bol.. hem erken dogum dedıgımız sey artık cok da erken degıl baksana 35 mı 36 mı ne bıtcek 2 hafta snr.. mrk etme bebiş o arada 2500u gecer..
ha bı de bol proteın almalısın.. bol et ve yumurta.. bebege asıl kılo yapan seyler

Son düzenleme:
bijo bugunun tarıhınn ne oldugunu bılmıodum hanı boyle cat dıye gelırverse anlamında demıstım:)ozel tarih istiosan git 10.10.10da dogur :))
hee ben de bugünü 8/9/10 diye düşünmüştüm :roflol: kafa uçtuu :eek:

yok ya çok banel bence 10/10/10 tarihi. günüm olsa bile istemezdim..

havalar serinledi bende suyu az içmeye başladım.
benimde azalır mı suyum.
zorla içmem lazım.banada çamaşır asmak rahat geliyor. ama ütü yaparken uzun süre ayakta durunca ayaklarımın altı ağrıyor. bende az az yapıyorum.
yere çömelip kalkarken zorlanıyorum artık. bir yere tutunmadan kalkamıyorum.
propun dediği gibi su içmek diyolar ama bana dr um bu kontrolümde suyuna bakarken dedi ki doğuma yakın su azalır hiçbişey yapamazsın :S

tesekkur ederim kizlar, ama uzulmemek elde degil, doktorum cok su icmen siviyi arttirmaz dedi :çok üzgünüm: birde oglusumun kilo 2100 g onun icinde biraz az dedi, siz ne diyorsunuz hanimlar, 33 haftada sizin bebisinizin kilosu kacti??
benimkini hiç sorma :))

hee daha eyluldeyız bilin mi, dogurmamıza daha 2 aydan fazla var :)) ayyy allah korusun.. valla o kdr sure dayanamazdım heralde artık allahtan hamılelık 12 ay fln dııl :S

hee daha eyluldeyız bilin mi, dogurmamıza daha 2 aydan fazla var :)) ayyy allah korusun.. valla o kdr sure dayanamazdım heralde artık allahtan hamılelık 12 ay fln dııl :S

ben bir yerde aslında çoook daha önceleri hamileliğin daha uzun olduğunu ama zamanla kısala kısala 9 ay olduğunu okumuştum :)

ben kalkayım işlerime başlayayım :sinifsinif:

üşüyorum kaloriferler yansın artıkk hava buzzz yazın bu kış asla üşüdüm demem diyodum yanarken o sıcaklarda günaydın kızlarr

o okudugun teorıye katılıyorum cunku dıger butun memelıler dogdukları andan ıtıbaren yurumeye, beslenmeye, avlanmaya vs baslıyorlar bı tek ınsan yavrusu boyle acız ve yardıma muhtac doguyo.. mılyonlarca yıl once dogan bebekler bence de dıger memelıler gıbı daha donanımlıydı, kendı basına hayatta kalabılcek yapıdaydı. tabı anaları noluodu onların onu bılmıorum :S

hadı kolay gelsın

bugün günüm var dışarda lokantaya gidicem 2 haftadır evden çıkmadım bugün çıkayım dimii

ben 9 ay nasıl geçer derken 7 haftam kaldı. çabuk geçiyor zaman.
hem doğsun mıncıklayım istiyorum, hemde biraz daha dursun istiyorum.
niye ikilemde kaldım bilmiyorum.

X