2010 Kasım Anneleri

10 buçukta kalktım uykum geldi yine pöfff...
geceleri uyuyamıyorum . eşim gidince uyuyorum 10 buçuk 11 e kadar Allahtan .
ama bi halsizlik oluyor tansiyonum düşüyo sanırım ((((

kaç aydır kendimi tutuyodum nutella yemicemd iye dayanamadım gittim aldım bugün facia kavanoz yarıya indi ve daha yersem yerim yani bu nasıl bi iştah artışı

10 buçukta kalktım uykum geldi yine pöfff...
geceleri uyuyamıyorum . eşim gidince uyuyorum 10 buçuk 11 e kadar Allahtan .
ama bi halsizlik oluyor tansiyonum düşüyo sanırım ((((

aynı canım bende gece yatamıyorum sabah 7 de kocamı gönderip 11e kadar uyuyorum

tünaydın kızlar nasılsınız sabahtan anneme geldim bundan sonra genelde böyle olacak eşim işe giderken anneme bırakacak dönüşte de alıcak evde ek yalnız kalmak istemiyorum. Bide annemin evi hastaneme cok yakın...... gece uyurken hepimiz sorunlar yasıyoruz anlaşılan bütün kemiklerim kırılmış gibi acıyor. bunada sükür az kaldı Allahın izni ile..

senin için de iyi olur canım evde tek oturmaktansa hem oh mis gibi bakar şimdi annen sana hiç kalkmazsın yerinden...sorma yasemin kemik ağrısı acaip bişey dediğin gibi az kaldı normal artık bu şikayetler...

slm kızlar nasılsnız...

akşamdan beri duygusal takııyorum... sonunda ikea ya gıtmeye karar verdım... bıraz iyi gelir gezmek..

bu arada benım kızımın da hala ismi bellı degıl... secenek çok ama karar vermedık daha.. bebek diye sevıyoruz bizde....

gece sabaha kadar donup duruyorum yatakta... ancak sabaaha dogru uykuya dalıyorum

senin için de iyi olur canım evde tek oturmaktansa hem oh mis gibi bakar şimdi annen sana hiç kalkmazsın yerinden...sorma yasemin kemik ağrısı acaip bişey dediğin gibi az kaldı normal artık bu şikayetler...

evet canım valla süper oluyor yemek önüme geliyor bide nasıl dedikodu yapıyoz zaman hızla akıp gidiyor...:jeyyar:

Gunaydin kizlar bende yeni uyandim kahvalti yapicam simdi ama canim hiç istemiyo. sirf prensesim için yiyorum. masaallah sizin istahlariniz yerinde

kızlar benım karnım hala agrıyo bılıonuz mu ayakta hıc duramıorum sankı asagı duscek gıbı oluo karnım.. peffff... sabahtan berı de en az 6 kere kasılmısımdır.. mutsuz oldum

yasemın bunalıma gırdım evde.. çok sıkıldım.. yanlız kaldım... şimdi yenıden aglamay başlayacam galıba...

gözlerim muthış şıştı zaten

prop benımde oluyor.. hatta sag tarafım agrıyor yururken

kızlar benım karnım hala agrıyo bılıonuz mu ayakta hıc duramıorum sankı asagı duscek gıbı oluo karnım.. peffff... sabahtan berı de en az 6 kere kasılmısımdır.. mutsuz oldum
Doktorunu ara da için rahat etsin. Ben de her akşam öyle olduğu için alıştım ben artık. benim kasılmalarım akşamlrı 3-4 saat sürüyor. Doktor yorgunluk stres de buna sebep olur dedi. ama içini rahatlat ara doktorunu istersen

yanlış hatırlamıyorsam dr.a gitmiştin birşey çıkmamıştı, soğukların etkisi de olabilir. geçen hafta benim çok kötüydü tarif bile edemiyorum, bende de birşey çıkmadı, dr en son mg al bir de karnına ılık havlu koy dediydi... iyi de geldi. belki bi faydası olur...

yasemın bunalıma gırdım evde.. çok sıkıldım.. yanlız kaldım... şimdi yenıden aglamay başlayacam galıba...

gözlerim muthış şıştı zaten
Ben seni çözemedim valla billa. bence senin çok iyi bir psikologa gitmen lazım düzenli olarak.Senin psikolojini fena bozmuşlar

aramıcam aso sonra gel nstye gır dıyo :S doguruo olsam anlarım heralde dımı ya.. benım en buyuk panıgım bu, ya nişan tuvaletteyken gelırse de ben goremezsem, ya sancıları anlayamazsam, işalla once suyum gelır de anlarım nolup ne bıttıgını..

sıcak sarıorum belıme fln zaten o hafıfletıo bıraz hep benım salak kafam yuzunden ayakta durdum dun butun gun boyle oldu.. hala 9 aylık hamıle olma fıkrıne alısamadım ondan oluyo bunlar :)

propp bende de oluyor yavrum aynı şeyler özellikle cumartesi bende çok kötüydüm istersen bir ara Hakanı ama bence normal artık :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…