soğuk deyince aklıma geldi. oğluşumun patiği, hırkası, yeleği yok örgüden.
annem hırka örmeye başladı. bir tane hazır aldım. ama patik almak aklıma gelmedi. mafoldumben
merhaba kızlar! yatmak üzereydim ama bir gireyim dedim. belki çoğunuz biliyorsunuzdur prematüre bebeklerin anneleriyle daha fazla birlikte olabilmesi için annemiistiyorum diye bir kampanya başlatılmış. desteklemek istersiniz diye düşündüm. mesaj sayım yeterli olmadığı için link atamıyorum.
benden bu kadar. iyi geceler hepinize!
yaaa ben de yazın giymem artık diye ayakkabılarımın çoğunu kayınvalideme götürdüm ihtiyacı olanlara versin diye. ama akşam baktım da kendime böyle zamanlarda giymeye ayakkabı bırakmamışım. birazdan dışarı çıkıcam. henüz çizme ya da bot giyilmez de, mecburen spor ayakkabılarımı giymem gerekecek.
tesekkur ederim kizlar, ama uzulmemek elde degil, doktorum cok su icmen siviyi arttirmaz dedi :çok üzgünüm: birde oglusumun kilo 2100 g onun icinde biraz az dedi, siz ne diyorsunuz hanimlar, 33 haftada sizin bebisinizin kilosu kacti??
senin elinde olan birşey değil ama bol su iç stres yapma bence ama kilosu bana çok normal geldi 32de bizimki de 2000g.dı. e artık yerleri daralıyo :)tesekkur ederim kizlar, ama uzulmemek elde degil, doktorum cok su icmen siviyi arttirmaz dedi :çok üzgünüm: birde oglusumun kilo 2100 g onun icinde biraz az dedi, siz ne diyorsunuz hanimlar, 33 haftada sizin bebisinizin kilosu kacti??
günaydın bayanlar. gece yatarken kollarım bacaklarım kalçam çok ağrıyor yaa. ne tarafa yatsam uyandığımda o tarafta ağrı oluyor. tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum.
figenk maşallah hamaratsın sabahtan yapmışsın yemekleri.
ben de akşam eve gidince yemek yapıyorum mecburen.
dün canım hiçbirşey yapmak istemedi, makarna yaptım sadece.
bugün yapmam şart. artık sıkıldım aynı şeylerden değişik bir şeyler yemek istiyorum.
şafak orduu :)
günaydın kızlar..
bir kaç gündür nefes nefese uyanıyorum..hatta bu gece uykudan uyandım nefes alamadım sanki sıkıntı gibi bi süre uyuyamadım sıkıntıdan.. size de böyle sıkıntı geliyor mu yaa
az önce ilk sayfaya baktım da, ismi olmayan daha ne kadar çok bebek var...
ooo mersin bile soğuduysa gerçekten kış gelmiş demektir :)günaydın kızlar..dün nihayet bizde üşüdük burada saaha kadar yağmur yağdı bende hayalet gibi evin içinde gezindim durdum kızlar kemiklerim sızlıyor kasıklarımda bi ağrı var ama sancı gibi değil allahım gerçekten zormuş son zamanlarımız ...
bana gelen alternatf ısımlerı sana da yazayımArkadaşlar epeydir uğrayamadım, umarım herkes iyidir.
Uyanık olan var mı bilmem ama gene de yazıcam neredeyse bütün gün uyuduğum için cin gibiyim zemuszemus
Biz henüz kızımıza içimize sinen bir isim bulamadık..:roflol:
Fikri olan yazarsa sevinirim, bu arada herkesi Allah kurtarsın, sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah diyorum....
ol dinlenme ve bol sıvı ıyı gelr sanırımgunaydin anneler, dun doktora gittim bebisimin sivisi alt sinirdaymis, iki hafta sonra yine cagirdi doktorum, eger daha da azalirsa erken dogurtulacakmisim:2: suyu azalan varmi aranizda, ben cok uzuluyorum bu duruma:gitme:
yanan bir ben mi varımerencim bende üşümem diyordum. hamileler kışın üşümez diyorlardı.
şimdiden mus çorap, çizme giymeye başladım bile.
bu kış çok soğuk geçecek şansızmıza.
şakır şakır yağmur yağıyoo ben bu gidişle gene evdeyim bu yağmurda çıkamam
yoo ekleyeiliyorum ama isim gelmedi bana hiç:ecrin_bebek:ohoo lınden gunaydın.. edıt yapılamadıgı ıcın artık oraya keleyemıo bafo yoksa o bebeklerın de ısımlerı var coktandır.. bazılarının hala yoktur tabı de o kdr cok degıl yanı..
ooo mersin bile soğuduysa gerçekten kış gelmiş demektir :)