2010 Kasım Anneleri

kızlar bende bugün öküz gibi yiyom yiyomda doymuyom.. bütün gün yediklerimi saysam mideniz bulanır....offffff patlayacammmmmm

kurtlar vadısıne bakıyordum.. polat annesının evınde kendı odasını çıkıp ölen kızının resmıne sarılıp yattı ve aglamaya başladı... bu sahneyı görunce bende aglamaya başladım... :))))))))))

kızlar bende bugün öküz gibi yiyom yiyomda doymuyom.. bütün gün yediklerimi saysam mideniz bulanır....offffff patlayacammmmmm

say say benim bulanmaz çöp tenekesine döndüm ne bulsam yiyorum bende bişeyi yerken başka bişeyi canım istiyo ve yemek yemeden daha bi sonraki yemeğimin hayalini kuruyorum bundan sonra ne yesem diye bugün arkadaşıma gittim 9 ay oldu doğum yapalı diyorki ben doğumdan 1 gün önce yarım tepsi kadayıf yedim doyamadım diyo :1shok:

ay benımkı artık gelsın... dayanamıyorm.. gelsın yavrum benım artık..

canım herkeste var o dert bu aralar,yesekte doymuyoruz.Bu gidişle 8ay boyunca aldığımız toplam kilolar kadar daha son ayda alcaz heraldeakannehir

bende oyleyım kızlar.... doymak bilmiyorum.. şimdi kalkıp kısır yapasım var....

ii akşamlar
eşim kurtlar vadisine bakıyor.
bende fatmagüle baktım biraz ağlayıp duruyo sinir oldum nete bakim dedim .
bu aralar herkesin iştahı açılmış . benimdeee.. sabahtan beri boğazım boş durmadı hiç.
yemekten sonra çayın yanına bişiler arandım bulamadım. canım çok istedi bisküvi falan. eşim gitti aldı,, bi poşet bisküvi, çikolata.. bi güsel yedimm . sonra kızım coştuu . . . kıpır kıpır .
yemeseydim şişerdi biyerlerim kesin :)))))

Ay noluyo bize kızlar, bu gidişle doğuma kadar duba gibi olucaz valla...

Aman neyse doğurduktan sonra veririz nasılsa, takmayalım bu kadar...

son ayda kilo alınıyor sende bebekte diyolardıda inanmıyodum guclubacismile
bukadar yicemi bılmıyodum. tabi hep mide bulantısıyla geçirince anlamamışım şimdiye kadar :))
amann alalım kilo veririz nasısaaa ... aldığımız kilo olsun bebeklerimiz sağlıkla doğsunlarda. ben herşeye razıyımm

bende oyleyım kızlar.... doymak bilmiyorum.. şimdi kalkıp kısır yapasım var....

ayy kısırmıııcokacimcoook bayılırıııımmmm,söyle ekşili ve hafif acılı mmmmm.Ama ben yalnız başına yemeyi sevmiyorum kısırı,kalabalıkta daha lezzetli oluyo. Bi arkadaş mercimek köfesi yapmış bugün bende 7 tane yedim ondan,marulla falan.Öff gidip meyve yiyeyim bari bende

sorma nalanım taketmiş canımıza herhalde durduramıyorum kendimi

Evet bende öleyim, coştum valla bugün, umarım doğuma kadar böle gitmez yasemin, yani arada olur tabi de ama her gün böle olursa yandık demektir...

Ay benimde canım kısır çekti, yap asenammm bende yerim valla...

herkes boğaz derdindee -tatlicadiarzu-hihoyyyt
yarasın yavrularımızaaaa cokacimcoook

ay kafayı mı sıyırdınız gece gece.. bırbırımıze mukayet olmamız gerekırken gaz verıosunuz arkadaslar yapmayın etmeyın nolur yemeyelım boyle :S

ben çıkıyorum ii geceler herkese
birazdan eşim elinde sütle gelir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…