2010 Kasım Anneleri

zeyn çok şaşırdım bu gece kapanışı sen yapmamışsın tatlım :))

kızlar ben her zamanki gibi uyandım geçmişi okuyup geldim.aslında yatmam lazım 6:30 da kalkıcam 7:10 da kızımın servisi geliyor

canım keske sabah sçyleseydin jokerden yedim kazığımı oturuyom simdi

farkettiğim gibi yazdım hemen cnm üzgünüm

selam herkese dün acile gittim hafif sancım vardı doktor vajinal muayenede açılmam olduğunu devamlı oturmam iş yapmamam gerektiğini söyledi galiba 2-3 hafta sonra bebebğim kucagımda olacak hayırlısıyla

aman dikkat et kendine umarım zamanında gelir bebişin

canım tavsiye edermisin bebeközel.com u sağlam sitemi daha önce alışveriş yaptınmı hiç ordan istediğim bebek arabası 60 tl indirime girmiş orda çok cazip geldi napsam acaba CADIARZU

hiç yapmadım ama yapıcam sanırım. ayrıca kapıda ödeme sistemi olduğu için zaten hiçbir şekilde sorun çıkmaz ki cnm. Konrol eder öyle verirsin parasını en kötü ihtimal

günaydın anneler
bugün de ben uyandım 6 buçukta, artık uzunnnca bi süre uyku haram bize..

günaydın.. dun gece kombıyı calsıtırmaya basladık hayırlı ugurlu olsun valla bıkac gecedır donuodum..
gidim de kahvaltı hazırlıyıp kocamı uyandırıyım..

günaaaaayydııın! eşimi az önce gönderdim. geceleri uyumakta güçlük çektiğim için tekrar uyumamaya karar verdim. İnşallah bu gece rahat uyuyabilirim.

hoş geldin! kızımız için düşündüğümüz alternatif isimleri yazayım, belki beğenirsin. Pelin, Ceren, İrem

Günaydın kızlar:)
Kış geldi kış hala yağmur yağıyor dünden beri maşallah yani.Bugün büyük gün kontrole gitcem çok mutluyum kızımı göreceğim için:))))zemuszemus

Kış geldi kış hala yağmur yağıyor dünden beri maşallah yani.Bugün büyük gün kontrole gitcem çok mutluyum kızımı göreceğim için:))))zemuszemus

güzel haberlerle dönersin inşallah. sıkı giyinmeyi unutma!

güzel haberlerle dönersin inşallah. sıkı giyinmeyi unutma!
Amin canım inşalllah inşalllah=)) Sabah eşime dedim çizmeleri botları piyasaya çıkarayım artık diye:) Çarşamba günü millet çizmelerle botlarla dolanıyordu caddede:)Bir doğum yapayım tüm çizmeleri botları ayakakkabıları herbir şeyleirmi yenilicem.bol bol daracık elbiseler alcam daracık daracık kotlar alcam yenilenmek lazım:)

yaaa ben de yazın giymem artık diye ayakkabılarımın çoğunu kayınvalideme götürdüm ihtiyacı olanlara versin diye. ama akşam baktım da kendime böyle zamanlarda giymeye ayakkabı bırakmamışım. birazdan dışarı çıkıcam. henüz çizme ya da bot giyilmez de, mecburen spor ayakkabılarımı giymem gerekecek.

hadi aso gör kızını rahatla işalla..

ben daracık kotlarımın ıcıne gerı gırebıldıgım gun dunyanın en mutlu ınsanı olucam :) ama bu kıs hıc zannetmıorum tekrar 36ya dusebılecegımı.. anca bahara..

Bafo metropolıtan ın fıyatı dogum fıyatı ne tam olarak, ordan bı doktora gıtmek ıstesem yanı.. sgk gecmıo mu?
metropolıtan da ssk gecmıyor ne yazıkkı.3.5 ile 5 arası olucak bizimki sanırım

Ben de her gece geliyor.Dün doktora sordum günün yorgunluğu,stres,sıkıntı da sebep olabiliyormuş bu durumlara.Kahverengi leke,kan gelmediği sürece meraklanma dedi.Hatta benim geceleri ciddi kasılmalarım oluyor.
dun ıraz benım lekelenmem oldu ugun ıraz panığım

benim dr herman. süper ir doktor herkese onerırım. 2000 lira alıcak dogum ıcın ırtek florance gruuna gelıyor sezeryan olucaksan hıc bana osuna gelme demıstı bastan
hastanede 60 lira özelinde 100 lia veriyoruz. izim tüp beek oldugundan ne yazıkki o nerde dogur derse orda dogurmak zorundaydım.
ama allah razı olsun benı unalımdan kurtarn kısı olmustur.
avrupa hastanesı iğrençti.
sen foto ısını ne yaptın

benim cebimden çıkacak para sezeryan 1.000 tl gibi. tabi onlar SSK^dan kaç para alıyorlar bilmiyorum
ne guzel

kızlar ayadır yoktum. 47 sayfa gerıden gelıyorum.
2 gundur sancılar kasılmalar ve dun aksa iraz leke tarzı ısey oldu anlayamadım. ugun olagan dısı bısey olursa doktoru arayacagım

cok yorgun hıssedıyorum kendımı

Gircez gircez hepimiz gircez istemek başarmanın yarısıdır ay iğrencim sabah sabah edebiyat yaptım D:d:d
Günaydınlar herkese,

Aso gözün aydın canım beklenen gün nihayet geldi :)))
Ayyy canmm evet yaa bi an önce saat 3 olsun:)))) Bakalım ne yapıyo küçük cadaloz:)Yağmur yağmasaydı daha erken gider caddede iki turlardım valla hem de vakit geçerdi

Bafo Herman bana baska fıyat verdı, hatta pazarlık payı varmış gıbı davrandı.. Şimdilik dogum 2700 gıbı gorunuo ama bu hafta randevu aldım rutın kontrolume ona gıtcem ve pazarlık yapmaya calıscam bakalım... Yoksa Medıkal Parka bakıcam tekrar hizmetten daha ıyıydı hastane cunku.. en kotu de hızmette dogurcam cıkcam ıste..

fotonun ayrıntılarını okurusun ılerleyen sayfalarda :)

Bafo cok gecmıs olsun bu arada..

Bugun ben de cok kotuyum.. akıntım arttı ve krnım cok agrıo regl olcakmıs gıbı dolu dolu agrıyo her yerı :S eşim agrı kesıcı al dedı ama dogum baslamıs flndır belkı dıye almıorum agrı kesıcı :S butun gun backlarımı uzatıp dınlencem kı gecsın, gecmezse doktor yolu gorundu yıne..

oh ne güzel işte git yeni yeni al:)
ay bafo dikkat et senin doğum yakın hakkaten de haa...
Doğum fotocu sana birini söylemiştim ya ben.Dün bir arkadaşımla konuştum kuzenin doğum fotosunun telini alcak.Çok memnun kalmışlar ondan çok da güzel çekimler yapmış.Ben onla da görüşcem olmadı bulduğum kadını okeylicem.
günaydin kizlar hayirli cumalar
Sana da canım hayırlı cumalar. :1hug:

canim niye sasirdinki normalde kapanisi hep ben yapiyorum zaten

asocum güzel haberlerle gelirsin insallahopuyorumnanaktan

pelin cok guzelmıs..:)

ay ne guzel ne kadar buyumustur kımılır

herkese merhaba...
ne soğuk bir gün yaa inşallah daha beter soğumaz 15ekime kadar.
bizim de halı almamız lazım odasına...
ben yanıyorum ya ne usumesı pıke bıle fazla gelıyor bazen

bende u markadan aldım cok guzelmıs senınkılerde benıkı de ır arka sayfadakıne benzıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…