- 6 Nisan 2010
- 835
- 0
canım keske sabah sçyleseydin jokerden yedim kazığımı oturuyom simdi
selam herkese dün acile gittim hafif sancım vardı doktor vajinal muayenede açılmam olduğunu devamlı oturmam iş yapmamam gerektiğini söyledi galiba 2-3 hafta sonra bebebğim kucagımda olacak hayırlısıyla
canım tavsiye edermisin bebeközel.com u sağlam sitemi daha önce alışveriş yaptınmı hiç ordan istediğim bebek arabası 60 tl indirime girmiş orda çok cazip geldi napsam acaba CADIARZU
Arkadaşlar epeydir uğrayamadım, umarım herkes iyidir.
Uyanık olan var mı bilmem ama gene de yazıcam neredeyse bütün gün uyuduğum için cin gibiyim zemuszemus
Biz henüz kızımıza içimize sinen bir isim bulamadık..:roflol:
Fikri olan yazarsa sevinirim, bu arada herkesi Allah kurtarsın, sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah diyorum....
Günaydın kızlar:)
Kış geldi kış hala yağmur yağıyor dünden beri maşallah yani.Bugün büyük gün kontrole gitcem çok mutluyum kızımı göreceğim için:))))zemuszemus
Amin canım inşalllah inşalllah=)) Sabah eşime dedim çizmeleri botları piyasaya çıkarayım artık diye:) Çarşamba günü millet çizmelerle botlarla dolanıyordu caddede:)Bir doğum yapayım tüm çizmeleri botları ayakakkabıları herbir şeyleirmi yenilicem.bol bol daracık elbiseler alcam daracık daracık kotlar alcam yenilenmek lazım:)güzel haberlerle dönersin inşallah. sıkı giyinmeyi unutma!
metropolıtan da ssk gecmıyor ne yazıkkı.3.5 ile 5 arası olucak bizimki sanırımBafo metropolıtan ın fıyatı dogum fıyatı ne tam olarak, ordan bı doktora gıtmek ıstesem yanı.. sgk gecmıo mu?
dun ıraz benım lekelenmem oldu ugun ıraz panığımBen de her gece geliyor.Dün doktora sordum günün yorgunluğu,stres,sıkıntı da sebep olabiliyormuş bu durumlara.Kahverengi leke,kan gelmediği sürece meraklanma dedi.Hatta benim geceleri ciddi kasılmalarım oluyor.
benim dr herman. süper ir doktor herkese onerırım. 2000 lira alıcak dogum ıcın ırtek florance gruuna gelıyor sezeryan olucaksan hıc bana osuna gelme demıstı bastanGünaydın kızlar.. Gece hiç çişe kalkmadım :)) 2 defa uyandım ama tuttum kendımı cok uykum vardı, tabı sbh 7 de zor yetıstım artık :))
Hala dogum yapcagım hastane dusunuyorum saka gıbı dımı.. Dun bulustugum fotografcı kendı ornek fotolarıyla da gosterdı kendısı de adamın %100 normal dogumcu oldugunu kendı gozlerıyle gordugunu soyledı Avrupa Florence'da bi doktor Herman İşçi diye.. Bugun oranın fıyatlarını ogrenmeye calıscam.. Hastane cok dandırık gorunuo dısardan ama Hızmet Hastanesı de bok gıbı olduguna gore sansımı deneyım barı dedım..ayrıca fotolardan gordugume gore dogumhanesı gayet basarılı..ama dısardan cok dandini.. pof pofffffffffffffffffff.. cıdden sokaklarda dogurcam ben ya..
ne guzelbenim cebimden çıkacak para sezeryan 1.000 tl gibi. tabi onlar SSK^dan kaç para alıyorlar bilmiyorum
Gircez gircez hepimiz gircez istemek başarmanın yarısıdırhadi aso gör kızını rahatla işalla..
ben daracık kotlarımın ıcıne gerı gırebıldıgım gun dunyanın en mutlu ınsanı olucam :) ama bu kıs hıc zannetmıorum tekrar 36ya dusebılecegımı.. anca bahara..
Ayyy canmm evet yaa bi an önce saat 3 olsun:)))) Bakalım ne yapıyo küçük cadaloz:)Yağmur yağmasaydı daha erken gider caddede iki turlardım valla hem de vakit geçerdiGünaydınlar herkese,
Aso gözün aydın canım beklenen gün nihayet geldi :)))
oh ne güzel işte git yeni yeni al:)yaaa ben de yazın giymem artık diye ayakkabılarımın çoğunu kayınvalideme götürdüm ihtiyacı olanlara versin diye. ama akşam baktım da kendime böyle zamanlarda giymeye ayakkabı bırakmamışım. birazdan dışarı çıkıcam. henüz çizme ya da bot giyilmez de, mecburen spor ayakkabılarımı giymem gerekecek.
ay bafo dikkat et senin doğum yakın hakkaten de haa...metropolıtan da ssk gecmıyor ne yazıkkı.3.5 ile 5 arası olucak bizimki sanırım
dun ıraz benım lekelenmem oldu ugun ıraz panığım
benim dr herman. süper ir doktor herkese onerırım. 2000 lira alıcak dogum ıcın ırtek florance gruuna gelıyor sezeryan olucaksan hıc bana osuna gelme demıstı bastan
hastanede 60 lira özelinde 100 lia veriyoruz. izim tüp beek oldugundan ne yazıkki o nerde dogur derse orda dogurmak zorundaydım.
ama allah razı olsun benı unalımdan kurtarn kısı olmustur.
avrupa hastanesı iğrençti.
sen foto ısını ne yaptın
ne guzel
kızlar ayadır yoktum. 47 sayfa gerıden gelıyorum.
2 gundur sancılar kasılmalar ve dun aksa iraz leke tarzı ısey oldu anlayamadım. ugun olagan dısı bısey olursa doktoru arayacagım
cok yorgun hıssedıyorum kendımı
Sana da canım hayırlı cumalar. :1hug:günaydin kizlar hayirli cumalar
canim niye sasirdinki normalde kapanisi hep ben yapiyorum zatenzeyn çok şaşırdım bu gece kapanışı sen yapmamışsın tatlım :))
kızlar ben her zamanki gibi uyandım geçmişi okuyup geldim.aslında yatmam lazım 6:30 da kalkıcam 7:10 da kızımın servisi geliyor
Kış geldi kış hala yağmur yağıyor dünden beri maşallah yani.Bugün büyük gün kontrole gitcem çok mutluyum kızımı göreceğim için:))))zemuszemus
günaaaaayydııın! eşimi az önce gönderdim. geceleri uyumakta güçlük çektiğim için tekrar uyumamaya karar verdim. İnşallah bu gece rahat uyuyabilirim.
hoş geldin! kızımız için düşündüğümüz alternatif isimleri yazayım, belki beğenirsin. Pelin, Ceren, İrem
ben yanıyorum ya ne usumesı pıke bıle fazla gelıyor bazenherkese merhaba...
ne soğuk bir gün yaa inşallah daha beter soğumaz 15ekime kadar.
bizim de halı almamız lazım odasına...
süpersin yaa ne güzel herşeyin hazır
36.hafta dolmadan ben de hazırlarım inşallah
bu arada kızlar, almayanlar varsa gecelik, pijama için güzel, kaliteli bir marka buldum. haluk bayram diye (h&b) ama baha tekstil diye geçiyor. kataloğuna bakmak isterseniz,
2011 Fall & Winter
ben 20. ve 23. sayfadakileri aldım...