dimi yaaa.. ben karnıbahar kızartması yaptım kız :) kocama da bıldıgımız usulden bıber.. ama coooook yoruldum.. of kaynanam gelse artık yaaaa.. hıc nıyetı yok erken gelmeye hıccccc.. gelse de guzel yemekler yapsa boshayallersmile
maşallah senin bebeğine de hayatımbijocum seninle günümüz aynı bebişlerin arasında 800 gr var akannehirmaşallah banada ya 25 i olan hafta yada 1 kasım olan hafta olur dedi ama anlamadığım ben haftaya gidip dosya açtırıcam ve anestezi testleri ve doğum için gerekli bir dünya test yapılıcak her an bişey olursa hazır olsun son dakika onlarla uğraşılmasın diye ama başka kimseden duymadım senden istedimi dr un sende devlette doğum yapıcaksınya ondan merak ettim
ay geçmiş olsun canım ağır geldi heralde midene. ben de bugün çok işhatsızdım midem beni mahvetti öldürdü bitirdi resmen :bbo: kabus geri döndü bulantı+yanma :bbo:Ya uyuyamadım bi de üstüne öküz gibi tıkındım bütün gün, doymadım bi türlü, sonrada mideyi bozdum ishal oldum, ne salak dimi, ilk defa böle bi gün yaşadım hamile kaldığımdan beri, yani sabahın köründen beri evde salak salak dolaşıyorum...
görümcem yok, eşimin 2 abisi var biri 12 biri 13 yaş büyük, hakatten çok rahatımsoylemeden gecemicem, kizlarinizi sadece gorumcesi olmayan bir eve degil, aslinda tek cocuk olan bir eve gelin verin, ya da kardesler arasi yas araligi cook farkli olsun a.s
al benden de o kadar vereliniortakben de tatlıya vurdum kendımı nalan, paket paket cıkolata bıskuvı pudıng fln yıyorum :S ye tatlıyı cıkar hakkıyı mısalı benım midem son ayda anladı galıba..
selam herkese dün acile gittim hafif sancım vardı doktor vajinal muayenede açılmam olduğunu devamlı oturmam iş yapmamam gerektiğini söyledi galiba 2-3 hafta sonra bebebğim kucagımda olacak hayırlısıyla
maşallah senin bebeğine de hayatımsen toprağa bakma o biraz tosun :)
bana dr 25 ekime gün verdi. daha doğrusu istediğiniz bi gün var mı dedi biz de söyledik uygundur dedi. bi kağıda bişeyler yazdı, 10 gün sonra hastaneye gelip (yani 15 ekimde falan) rutin ameliyat tetkiklerini yaptıracaksın, bu kağıdı sekreterime ver o gerisini halleder dedi. yani aç gidicem bir sürü tahlil yapılacak, sonra da orda karnımı doyurup nst ye giricekmişim. dr.um aslında yattığın sabah da yapılabilir bunlar ama biz hem işleri sıkıştırmayalım hem de acil bişey olursa elimizde olsun tahliller dedi.
ay geçmiş olsun canım ağır geldi heralde midene. ben de bugün çok işhatsızdım midem beni mahvetti öldürdü bitirdi resmen :bbo: kabus geri döndü bulantı+yanma :bbo:
görümcem yok, eşimin 2 abisi var biri 12 biri 13 yaş büyük, hakatten çok rahatım
al benden de o kadar vereliniortak
selam herkese dün acile gittim hafif sancım vardı doktor vajinal muayenede açılmam olduğunu devamlı oturmam iş yapmamam gerektiğini söyledi galiba 2-3 hafta sonra bebebğim kucagımda olacak hayırlısıyla
ay bu bebeozel sıtesınde ne kdr ındırım var :S benım aldıgım pompa resmen yarı fıyatına cok cok ıcım acıdı :S
ya kızlar aynı gün bebeğin kilosunu iki farklı doktor iki farklı rakam söyledi şaştım kaldım hangisine inansam bilmiyorum.aradaki fark çok fazla.
sürekli gittiğim doktorum 34+4 günlükken 3100 gr civarı dedi ikinci gittiğim doktor 2500 gr dedi
şimdi ben hangisine güveneyim.
ya kızlar aynı gün bebeğin kilosunu iki farklı doktor iki farklı rakam söyledi şaştım kaldım hangisine inansam bilmiyorum.aradaki fark çok fazla.
sürekli gittiğim doktorum 34+4 günlükken 3100 gr civarı dedi ikinci gittiğim doktor 2500 gr dedi
şimdi ben hangisine güveneyim.
sezeyanın sakıncalarını anlattılar off cok tırstım keke hayırlısı ile normal yapabilsemyasemıncım sabah barays da soyledı ama turkıye burası turkıye oyle he deyınce bısıler degısmez..
sezeyanın sakıncalarını anlattılar off cok tırstım keke hayırlısı ile normal yapabilsem
kızlar haberleri izledniz mi devlet hastaneleri sezeryana savas acmıs. benide korkuttular vallaa