- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 44
cnm neden yapamayacagını dusunuosun sen doktor mu soyledı ?
valla doktor sen normal yapamazsın dedi. Adam beni yıllardır tanıyor cok tırsakımdır. bide kocaman bir hemoroitim var ıkınmada bana sorun cıkartabilirmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm neden yapamayacagını dusunuosun sen doktor mu soyledı ?
kızlar rahminiz ağrıyomu yani şeyimin kemiği bile ağrıyo gibi normal mi sizce doktora falan gitmeye gerek var mı?
oyyy.. olmasa da normal dogumda oluomuş o dedıklerınden :) ısalla bende olmaz normal dogururusam cok korkunc.. zaten hayatım boyunca kabızdım bı de bagsurla hıc ugrasamam :S
valla doktor sen normal yapamazsın dedi. Adam beni yıllardır tanıyor cok tırsakımdır. bide kocaman bir hemoroitim var ıkınmada bana sorun cıkartabilirmiş.
3500-4000 cıvarı harcamış olabılırız.. snr arabayı ıade ettık, 1500unu gerı aldık ıste..
ay bu bebeozel sıtesınde ne kdr ındırım var :S benım aldıgım pompa resmen yarı fıyatına cok cok ıcım acıdı :S
ben çok acıkıyorum son bir haftadır. buzdolabında oturmak istiyorum. ne olduğu önemli değil sürekli bişeler yemek istiyorum. gece açlıktan uyanıyorum benden başka uyanan varmı?
canım tuvaletini yaparkenki o acıma için zeytin yağı ve kantoron yağı sür.benim geçenlerde oldu acayip kanadı 4-5 gün korkudan çıkamadım tuvalete acısından,hergün günde 3 kez dönüşümlü olarak zaytin yağı ve kantoron yağı sürdüm. Baya hafifletti acısını. Gerçi seninki ilerlemiş ama olsun azalır belki tam geçmesede
canım tuvaletini yaparkenki o acıma için zeytin yağı ve kantoron yağı sür.benim geçenlerde oldu acayip kanadı 4-5 gün korkudan çıkamadım tuvalete acısından,hergün günde 3 kez dönüşümlü olarak zaytin yağı ve kantoron yağı sürdüm. Baya hafifletti acısını. Gerçi seninki ilerlemiş ama olsun azalır belki tam geçmesede
bebeğimi hiçkirik tuttu yine çok komik :)))))
kendi kendine nefes egzersizi yapip duruyo..gece tutmasa daha ii olcak ama napiim :))
nasıl anlıyon hıçkırdığını? bi ara benim karnımın üzerinde aynı nokta pıtpıt atıp durdu 2-3 dk. Heralde hıçkırık dedim ama bi daha olmadı
ayni noktadaki ritmik hareket işte pıt pıt die atio.günde 2-3 defa tutuyo en az 5 dk sürüyo :))
ama gece olursa uyandirio :))
ben de kızartmamı yemek ııcn sabırsızlanıorum cok acıktım kocam da yolda.. ama belım koptu cok cok cok salakca bısımıs yanı su halde kızartma yapmaya kalkmak :S
ben de tatlıya vurdum kendımı nalan, paket paket cıkolata bıskuvı pudıng fln yıyorum :S ye tatlıyı cıkar hakkıyı mısalı benım midem son ayda anladı galıba..
nalan geçen banada oldu öyle çok yedimki yatamadım gece kalbim ağzımdan çıkıcak sandım bu ay böyle oluyormuş normalmiş bebek yavaş yavaş aşa indikçe mide rahatlıyoya artık acıktıkça acıkıyoruz iş biraz beyinde bitiyor bıraksalar durmadan yerim ama biyerde duuuur diyorum doymadan kalktığım çoook oluyo masadan bazen diyorumki keşke 8 ay hiç kilo almasaydımda şu 13 kilo hakkımı son ayda camış gibi yiyerek alsaydım sempatiksalakcinni
ay geçmiş olsun canım ağır geldi heralde midene. ben de bugün çok işhatsızdım midem beni mahvetti öldürdü bitirdi resmen :bbo: kabus geri döndü bulantı+yanma :bbo:
çıktık eşimle bi çekyat beğenemedik toprağın odasına yuh bize :S halı da bulamadık hep tavşanlı ayılı halılar üff neyse yarın falan bir daha çıkıcaz birkaç yere daha bakıcaz. neyse gittim bi tane daha pijama aldım basitlerinden, artık hastane çantamın eksiği kalmadı. birazdan makineye atarım onu da, yarın hastane çantamı yaparım artık sonunda. he bi de biberon ve emziği kaynatmam lazım. sonra da yemek yedik dışarda, tırsa tırsa yedim valla hamile kaldığımdan beri nedense dışarda yemeye korkuyorum :S
yasemıncım sabah barays da soyledı ama turkıye burası turkıye oyle he deyınce bısıler degısmez..
ayy ne tatlı yaa,benimki 1 kez oldu şimdiye kadar o zaman. Seninki baya obur heralde yiyip yiyip hıçkırıyo bıdık :)
Napıyonuz kızlar hepiniz fatmagüle mi kilitlendiniz bakim...
Akşam yemeğinden sonra doydum galiba, ama her an acıkabilirim sanki, ay ne tuhaf bi gün, Allahtan her gün böle değilim, 150 kg olurdum kesin...
ben çok acıkıyorum son bir haftadır. buzdolabında oturmak istiyorum. ne olduğu önemli değil sürekli bişeler yemek istiyorum. gece açlıktan uyanıyorum benden başka uyanan varmı?
karnı bahar mıııı:=) hımm ben karnıbaharı kızartır üstüne kıymalı sos sarımsaklı yoğurtla yaparım çok güsel olur
fatmagül başladııı reklamlarda buluşalım :)
Napıyonuz kızlar hepiniz fatmagüle mi kilitlendiniz bakim...
bende ööle tahmin ediorum :))
doyuramicam galiba doğunca :))
babama bile dedim geçenlerde bak hiçkirio die koydu elini aaaaaaaa dio :)))))
sol kaburga altinada çok çalişio ordan çikilmio kizim uğraşma boş yere diorum :))
dirsek çikario popo dayiyo ooo ne numaralar var cimcimede :)))