2010 Kasım Anneleri

benim canım da patates salatası istiyor ne zamandır :KK43: patatesleri haşladım yarım yapıcam..
bütün gün karnım gurul gurul geziyorum gidip bir salatalık yiyeyim bari ..

Yine acıktım, gittim ekmeğin üstüne kahvaltılık sos sürdüm yedim, midem acayip arıyo, bu gidişle kusucam herhalde, ya ne zaman doyucam çok merak ediyorum ya, bu nasıl bi gün böle...

Uykum gelmeye başladı yavaştan, inşallah bu akşam çok sık uyanmam, sabah hiç olmazsa 7 ye kadar uyusam çok süper olacak yani...

geçmişi okurken acıktım:KK1: ne oluyor böyle bize inşallah bu kadar yemeye benim kızımda kilo almıştır yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek ya bu belirsizlik çok kötü erken doğum tehditin var deyince insan her dakika o korkuyla yaşıyor inşallah kızım zamanında gelir :Saruboceq: hem zayıf hem erken gelmek istiyor olmaz ki

merhaba kızlar! yatmak üzereydim ama bir gireyim dedim. belki çoğunuz biliyorsunuzdur prematüre bebeklerin anneleriyle daha fazla birlikte olabilmesi için annemiistiyorum diye bir kampanya başlatılmış. desteklemek istersiniz diye düşündüm. mesaj sayım yeterli olmadığı için link atamıyorum.
benden bu kadar. iyi geceler hepinize!

geçmişi okurken acıktım:KK1: ne oluyor böyle bize inşallah bu kadar yemeye benim kızımda kilo almıştır yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek ya bu belirsizlik çok kötü erken doğum tehditin var deyince insan her dakika o korkuyla yaşıyor inşallah kızım zamanında gelir :Saruboceq: hem zayıf hem erken gelmek istiyor olmaz ki

aynen yaa nolmus boyle... ne yesem diye dusunuyorum su an..CADIARZU
benim de yarin randevum var... insallah hayirli haberle gelelim :Saruboceq:

Arkadaşlar epeydir uğrayamadım, umarım herkes iyidir.
Uyanık olan var mı bilmem ama gene de yazıcam neredeyse bütün gün uyuduğum için cin gibiyim zemuszemus
Biz henüz kızımıza içimize sinen bir isim bulamadık..:roflol:
Fikri olan yazarsa sevinirim, bu arada herkesi Allah kurtarsın, sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah diyorum....

Son düzenleme:
X