kızlar bebeközel.com da da emzirme haftası nedeni ile güzel indirimler var bi bakın ihtiyacı olanlar
yemek demeyin bana. karnım aç ve evde hiçbir şey yokkkk
prop ne kadar harcadın e bebek te ortalama
slm kızlar ben geldim.. yagmur başladı eve gırdım allahtan.. çok islanmadım...
bu gunlerde herkes ispnak yapıyor galıba.. bende dun yaptm.. kıymalı.. akşamada yenır artık.. bıraz kalmişti dunden...
babaannemı aradım.. konuştuk bıraz.. koydekı komşunun gelını hamıleymış. bır anda agırlaşmış.. babaannemı gel bak deıye çagırmışlar.. babaannem bakınca kadına sende 3 tane bebek var demış.. tabı inanmamışlar fazla.. sonra apar topar hastaneye.. en yakın hastane 45 dk yolda.. bır de köy yollarını düşünün... taşlı topraklı... kadın nı daha yataga yatırmadan ilk bebegın başı görunuyor.. derken ,ikinci ve ardında üçüncü doguyor.. toplam 2 saat içide normal olarak üçüzler doguyor... babaannem tek çocugu sende dogurursun.. sakın sezeryan olma dıyor...
selam hatunlar
geçmişi okuyum dedim dünden beri ne çok yazışmışsınız birz baktım ama yoruldum okumaktan
bebişini gören tarih alan arkadaşların gözü aydın bebeklerinede maşallah
bijocum seninle günümüz aynı bebişlerin arasında 800 gr var akannehirmaşallah banada ya 25 i olan hafta yada 1 kasım olan hafta olur dedi ama anlamadığım ben haftaya gidip dosya açtırıcam ve anestezi testleri ve doğum için gerekli bir dünya test yapılıcak her an bişey olursa hazır olsun son dakika onlarla uğraşılmasın diye ama başka kimseden duymadım senden istedimi dr un sende devlette doğum yapıcaksınya ondan merak ettim
soylemeden gecemicem, kizlarinizi sadece gorumcesi olmayan bir eve degil, aslinda tek cocuk olan bir eve gelin verin, ya da kardesler arasi yas araligi cook farkli olsun a.s
bayılırım kızartmaya ama yapması ölüm bende geçen giriştim o işe amanın belim koptu o ne yaa 4 çeşit yemek yapardım o kızartmayla uğraşana kadar ama yemeside güzel napam