2010 Kasım Anneleri

dilemma kolay gelsın cagnımmmm..

fairy mercımek yemegı sevmem ben ıyy :) corbasını da sevmem :) yrna tavuk yapıcam cıkarttım buzluktan o hazır..

asenam ne guzel dogummus o oyle ya hıc mı anlamamıs ıcınde bırden fazla bebek oldugunu :S

ben markete gıdıııp gelıorum hadı bakalım

bende markete gidiorum..hem azicik dolanayim sabahtan beri ewdeim sıkıldım..

görüşürüz kizlar..

aa vayy be 3 bebek ve normal doğum maşallah yani

selam hatunlar
geçmişi okuyum dedim dünden beri ne çok yazışmışsınız birz baktım ama yoruldum okumaktan

bebişini gören tarih alan arkadaşların gözü aydın bebeklerinede maşallah

bijocum seninle günümüz aynı bebişlerin arasında 800 gr var akannehir maşallah banada ya 25 i olan hafta yada 1 kasım olan hafta olur dedi ama anlamadığım ben haftaya gidip dosya açtırıcam ve anestezi testleri ve doğum için gerekli bir dünya test yapılıcak her an bişey olursa hazır olsun son dakika onlarla uğraşılmasın diye ama başka kimseden duymadım senden istedimi dr un sende devlette doğum yapıcaksınya ondan merak ettim

selam herkese dün acile gittim hafif sancım vardı doktor vajinal muayenede açılmam olduğunu devamlı oturmam iş yapmamam gerektiğini söyledi galiba 2-3 hafta sonra bebebğim kucagımda olacak hayırlısıyla

selam herkese dün acile gittim hafif sancım vardı doktor vajinal muayenede açılmam olduğunu devamlı oturmam iş yapmamam gerektiğini söyledi galiba 2-3 hafta sonra bebebğim kucagımda olacak hayırlısıyla

çok gecmıs olsun.. ne kdrmış acılman ? normalı mı beklıceksın ? hayırlısı olsun cnm 36dasın zaten kavusmak da guzel olcak..

çok gecmıs olsun.. ne kdrmış acılman ? normalı mı beklıceksın ? hayırlısı olsun cnm 36dasın zaten kavusmak da guzel olcak..

saol canım açılma 1 cm 4 cm olunca epiduralle normal olacaktı ama şimdi ne olur bilmiyorum bekliyorum heyecanla

ee yıne oyle olur hadı bakalım .. 37den snr zaten allah korusun kuveze bıle gırmıolarmıs cogu zmn bı haftacık dayanırsın nolcak.. ne guzel aslında kavusmana az kaldı :)

geçmiş olsun canım hayırlsı
dikkat et kendine uzan sürekli 1 gün 1 gündür bebişin için

gecmiş olsun captanın karısı endişelenme benim abimin eşi 2 cm acıklıkla 2 hafta bekledi ikizlerini. sen bol bol dinlen.

burcu pompa ve krem almıstım sabah jokerden ama bebek özel daha ucuz aslında toplasan 30 tl kazık ama kazık yemek cok sinir bozucu

öyle tabi şimdi hiç bir şey yapmıyorum doktor herşey senin elinde dedi bişey olursa hiç affetmem kendimi

yuh ya dusun bı de ındırımlı hallerı boyle kazık normalı kım bılır ne kdr kazık.. o e-bebekten alıp catur cutur harcadıgımız cekı dusununce ıcımın yagları erıo valla orası da acayıp kazık bı yer cunku

geçmiş olsun canım... sorunsuz gelır inşalah

e bebek acayıp kazık... bır çok bebek magazası öyle zaten.. tuzak kuruyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…