2010 Kasım Anneleri

dimi yaaa.. ben karnıbahar kızartması yaptım kız :) kocama da bıldıgımız usulden bıber.. ama coooook yoruldum.. of kaynanam gelse artık yaaaa.. hıc nıyetı yok erken gelmeye hıccccc.. gelse de guzel yemekler yapsa boshayallersmile

bebeközelden hiç alışveriş yaptınmı bende baktım beğendiğim araba 60 tl indirime girmiş ama siteye güvensemmi bilemedim eksik gedik yollarlar kırık çizik yada geç gelir tırsıyorum ne bilim

off karnıbaharmııı cokacimcoook bayılırım bugün pazar vardı aldırtsaydım keşke neyse salı günü artık alıyımda yapıyım

sanada afiyet olsun benim yerimede ye kızartmadan

ben çok acıkıyorum son bir haftadır. buzdolabında oturmak istiyorum. ne olduğu önemli değil sürekli bişeler yemek istiyorum. gece açlıktan uyanıyorum benden başka uyanan varmı?

Son düzenleme:
bijocum seninle günümüz aynı bebişlerin arasında 800 gr var akannehir :nazar: maşallah banada ya 25 i olan hafta yada 1 kasım olan hafta olur dedi ama anlamadığım ben haftaya gidip dosya açtırıcam ve anestezi testleri ve doğum için gerekli bir dünya test yapılıcak her an bişey olursa hazır olsun son dakika onlarla uğraşılmasın diye ama başka kimseden duymadım senden istedimi dr un sende devlette doğum yapıcaksınya ondan merak ettim
maşallah senin bebeğine de hayatım :nazar: sen toprağa bakma o biraz tosun :) :nazar:

bana dr 25 ekime gün verdi. daha doğrusu istediğiniz bi gün var mı dedi biz de söyledik uygundur dedi. bi kağıda bişeyler yazdı, 10 gün sonra hastaneye gelip (yani 15 ekimde falan) rutin ameliyat tetkiklerini yaptıracaksın, bu kağıdı sekreterime ver o gerisini halleder dedi. yani aç gidicem bir sürü tahlil yapılacak, sonra da orda karnımı doyurup nst ye giricekmişim. dr.um aslında yattığın sabah da yapılabilir bunlar ama biz hem işleri sıkıştırmayalım hem de acil bişey olursa elimizde olsun tahliller dedi.

Ya uyuyamadım bi de üstüne öküz gibi tıkındım bütün gün, doymadım bi türlü, sonrada mideyi bozdum ishal oldum, ne salak dimi, ilk defa böle bi gün yaşadım hamile kaldığımdan beri, yani sabahın köründen beri evde salak salak dolaşıyorum...
ay geçmiş olsun canım ağır geldi heralde midene. ben de bugün çok işhatsızdım midem beni mahvetti öldürdü bitirdi resmen :bbo: kabus geri döndü bulantı+yanma :bbo:

soylemeden gecemicem, kizlarinizi sadece gorumcesi olmayan bir eve degil, aslinda tek cocuk olan bir eve gelin verin, ya da kardesler arasi yas araligi cook farkli olsun a.s
görümcem yok, eşimin 2 abisi var biri 12 biri 13 yaş büyük, hakatten çok rahatım :KK70:

ben de tatlıya vurdum kendımı nalan, paket paket cıkolata bıskuvı pudıng fln yıyorum :S ye tatlıyı cıkar hakkıyı mısalı benım midem son ayda anladı galıba..
al benden de o kadar vereliniortak

Son düzenleme:
selam herkese dün acile gittim hafif sancım vardı doktor vajinal muayenede açılmam olduğunu devamlı oturmam iş yapmamam gerektiğini söyledi galiba 2-3 hafta sonra bebebğim kucagımda olacak hayırlısıyla

ay canım aynı sorunu bende yaşıyorum.şuan rahmimde açılma var.ara ara sancılarım var.ben 35+0 günlüğüm.banada doktor dinlen kalkma dedi ama sürekli yatamıyorum.oğlum varküçük ve ilgisizlikten hasta oldu kalkıp ilgilenmek zorunda kaldım.biriyle ilgilenirken hep diğeri zarara uğruyor.psikolojim bozuldu inanın.yatınca oğlum anne anne diye sırnaşıp çok ağlıyor.içi,m sızlıyor ayağa kalıkınca sancım başlıyor.inşallah bebeklerimiz biraz daha dayanırlar.ben üç hafta dayansın başka bi şey istemiyorum.inşallah zamanında gelir bebişlerimiz

5 dakkaya kocam gelir açlıktan bayılazam cokacimcoook
bendede bugün kıymalı patlıcan musakka pirinç pilavı salata var tatlıda çikolata soslu tavuk memesi naniknanik
ama canım neler istiyo neler şööyle antepfıstıklı sarma kumpir hamburger işte nekadar aburcubur varsa canım istiyo
aafiyet olsun sırnaşık şey

maşallah senin bebeğine de hayatım :nazar: sen toprağa bakma o biraz tosun :) :nazar:

bana dr 25 ekime gün verdi. daha doğrusu istediğiniz bi gün var mı dedi biz de söyledik uygundur dedi. bi kağıda bişeyler yazdı, 10 gün sonra hastaneye gelip (yani 15 ekimde falan) rutin ameliyat tetkiklerini yaptıracaksın, bu kağıdı sekreterime ver o gerisini halleder dedi. yani aç gidicem bir sürü tahlil yapılacak, sonra da orda karnımı doyurup nst ye giricekmişim. dr.um aslında yattığın sabah da yapılabilir bunlar ama biz hem işleri sıkıştırmayalım hem de acil bişey olursa elimizde olsun tahliller dedi.

ay geçmiş olsun canım ağır geldi heralde midene. ben de bugün çok işhatsızdım midem beni mahvetti öldürdü bitirdi resmen :bbo: kabus geri döndü bulantı+yanma :bbo:

görümcem yok, eşimin 2 abisi var biri 12 biri 13 yaş büyük, hakatten çok rahatım :KK70:

al benden de o kadar vereliniortak

tamam canım doğrudur aynı tahlillerdir önceden yaptırmak daha iyi tabi içimiz rahat bekleriz

ya kızlar aynı gün bebeğin kilosunu iki farklı doktor iki farklı rakam söyledi şaştım kaldım hangisine inansam bilmiyorum.aradaki fark çok fazla.
sürekli gittiğim doktorum 34+4 günlükken 3100 gr civarı dedi ikinci gittiğim doktor 2500 gr dedi
şimdi ben hangisine güveneyim.

selam herkese dün acile gittim hafif sancım vardı doktor vajinal muayenede açılmam olduğunu devamlı oturmam iş yapmamam gerektiğini söyledi galiba 2-3 hafta sonra bebebğim kucagımda olacak hayırlısıyla

ay ne güzel ne kadar az kalmış hayırlısıyla bebeğine kavuşmaya,dikkat et kendine

ay bu bebeozel sıtesınde ne kdr ındırım var :S benım aldıgım pompa resmen yarı fıyatına cok cok ıcım acıdı :S

hay bu bebeközel sitesini açanaalsanaalsanasmile allahım yaa aynen bende kazık yemişim hep üfff, gerçi alıştım artık kazıklanmaya ya neysesenağlama
Keşke önceden görseymişim bu siteyi

ya kızlar aynı gün bebeğin kilosunu iki farklı doktor iki farklı rakam söyledi şaştım kaldım hangisine inansam bilmiyorum.aradaki fark çok fazla.
sürekli gittiğim doktorum 34+4 günlükken 3100 gr civarı dedi ikinci gittiğim doktor 2500 gr dedi

ikisinin ortasıdır o zamanlaelaelaelaelae şaka bi yana ilginç valla,hadi 20-30 gr oynasa neysede nerdeyse 1 kilo oynuyo,Bence başka bi doktora daha git bakalım o ne dicek

çıktık eşimle bi çekyat beğenemedik toprağın odasına yuh bize :S halı da bulamadık hep tavşanlı ayılı halılar üff neyse yarın falan bir daha çıkıcaz birkaç yere daha bakıcaz. neyse gittim bi tane daha pijama aldım basitlerinden, artık hastane çantamın eksiği kalmadı. birazdan makineye atarım onu da, yarın hastane çantamı yaparım artık sonunda. he bi de biberon ve emziği kaynatmam lazım. sonra da yemek yedik dışarda, tırsa tırsa yedim valla hamile kaldığımdan beri nedense dışarda yemeye korkuyorum :S

hakatten he helin hivdacım o ne kadar fark öyle allah allah :S

canim zaten hata payi var diyorlar ama seninki bayagi farketmis bende anlamadim:1no2:

herkesın canını karnıbahar cektırdım ne cok seven varmıs.. ben cok az ınsan sever zannedıodum :S
yemegımızı de yedık afıyetle.. fatmagul baslamak uzereeee oleyyyy

helinhivda o ne fark oyle :S pekı ıkıncı gıttıgıne deseydın boyle boyle fark cıktı dıye.. doktorlardan bırısı bastan savma olcmus, cunku ordakı mm lere gore hesaplanıo kılosu ama hangısı bılmıorum tabı

Son düzenleme:
kızlar rahminiz ağrıyomu yani şeyimin kemiği bile ağrıyo gibi normal mi sizce doktora falan gitmeye gerek var mı?

İyi akşamlar bu arada herkese,hepimiz son ayımızda danalar gibi olcaz heralde,coşmuş topik yemek yemek diyekaydirigubbakcemile3 bende tok olsamda yemek istiyorum tıka basa.
Bugün NST çekildim ilk kez,herşey çok normal çıktı. bebeğimde maşallah hiç durmadı,kıpırkıpırdı. Doğum zamanınıda konuştuk tekrar,önce 15i demişti ama o hafta bayram haftası olduğu için 1 hafta sonraya attı 22 kasım olabilir dedi.Bakalım hayırlısıyla inşallah daha erken gelmeye kalkmaz bıdık

yasemıncım sabah barays da soyledı ama turkıye burası turkıye oyle he deyınce bısıler degısmez..

X