yaaa kızarınca enfes olcak cokacimcoook mayonezlı yogurtlu sosuyla fln ohhhh.. ama cok kotu kokuo be diloş :S kusacam sımdı :)
canım ya güzelce dinlenemedin ki kısa sürede geçsin en ısa zamanda düzelir inş.
Fınfık gezersen daha cabuk ıyılesır valla babannem hemen ustune bastırırdı cok canım yanardı cok :))
Evet güzel olur kızartması ben de severim..Kocam da ancak kızartmasını yer zaten..:dilcikar:Ben de yapayım yarın bari,canım çekti sanki...Afiyet olsun canım
:lepi:evet özel kaplar var hatta kalorıferın yanına asılıo onlardan almak lazım, annem almıstı kardesımın buhar zıkkımı var hıc kullanmıolar hep o kaplardan kullandılar :) gerekırse kardesımınkını alırım ben para vermıyım tekrar :) ne de olsa at kdr kız oldu kendısı artık gerekmez ona sempatiksalakcinni
hmm anladım ama hiç bir fikrim yok yani burun tıkanıklığında veriyordu dr, normalde kullanılıyor mu bilmiyorum, ben hep sterimar deniz suyu kullanırım da...Linden serum fizyolojik diyorlar sanırım,yetişkinler de kullanıyor ya hani canım,burun için...
Bugün ıspanak var,yıkadım,suda bekletiyorum,kavurup yumurtalı yapıcam...ben çok severim ıspanağı da.Gerçi ben her türlü sebzeyi severim
Ben 8 tane biberon aldım ama sütüm yetmez diye,ikiz olunca belli olmuyor ama umarım hemen biberonlara gerek duymayız,dolayısıyla mamaya:Saruboceq:
İstersen bir iki tane daha al ama nasılsa evde olacaksın,emzirirsin zaten..Biberon dediğin hemen alınabilcek şey zaten,eşin bile alır...Emzik vereceksen al
evet ya al al bitmiyo... bi de sanki herşeye özenip evi dolduruyormuşum gibi geliyor...
ben de 1 tane cam aldım, bir de pompanın kendi biberonu var, inşallah gerek de kalmaz hiçbirne...
şimdi baktım rapido yok artık, oda nemlendirici doğduktan sonra alabiliriz kalorifer üstünde su yetmezse ama burun damlası derken ne demek istedin anlamadım??
dün jokere gittik eşimle..bayaği bi indirim vardi pompa göğüs kremi biberon emzik ne varsa topladik :))
bebeğimin odasi gecikecekmiş bir hafta kadar.doğuma kadar gelse bari
Tabi tabi,zaten onları pek yemeyiz bizıspanagı ben de severım bu hafta yedım ama keske yumurtalı yapaydım ben de normal kıymalı yaptıydım bı dahakıne yumurtalı yapayım ben de :) aferın bıze hep boyle saglıklı seyler cektırelım canımızı kek kurabıye konusmayalım :))
Ay ben ıspanağada bayılırım hele yumurtalı onuda canım çekti onuda yapayım haftasonuna sempatiksalakcinni
kızlar bebeközel.com da da emzirme haftası nedeni ile güzel indirimler var bi bakın ihtiyacı olanlar
yemek demeyin bana. karnım aç ve evde hiçbir şey yokkkk
öfff acayıp belım agrıyo ya.. makıneyı doldurdum bosalttım cok agrım oldu bacaklarımı uzattım hemen.. butun belım sırtım agrıyo kopuo resmen..
ayy domates biber yumurtadami yok yapiver bi menemen bi makarna
aç durma lütfen