2010 Kasım Anneleri

yaaa kızarınca enfes olcak cokacimcoook mayonezlı yogurtlu sosuyla fln ohhhh.. ama cok kotu kokuo be diloş :S kusacam sımdı :)

Evet güzel olur kızartması ben de severim..Kocam da ancak kızartmasını yer zaten..:dilcikar:Ben de yapayım yarın bari,canım çekti sanki...Afiyet olsun canım

canım ya güzelce dinlenemedin ki kısa sürede geçsin en ısa zamanda düzelir inş.

Fınfık gezersen daha cabuk ıyılesır valla babannem hemen ustune bastırırdı cok canım yanardı cok :))

aslı bak bende propun babanesi gibi yapmaya karar verdim yarına ya çok iyi olurum yada ayağımı elime alırım : ))
çivi çiviyi söker akşama alışverişe gidicimsempatiksalakcinni

benım kocam onu da yemıo :S bıber kızartcam ona da.. peffff... yap cnm sen de sana da sımdıden afıet olsun :)

Evet güzel olur kızartması ben de severim..Kocam da ancak kızartmasını yer zaten..:dilcikar:Ben de yapayım yarın bari,canım çekti sanki...Afiyet olsun canım

benimde çekti bende haftasonu yaparım artık bugün ve yarın evde olmayacağım çünküboshayallersmile

:lepi:
Linden serum fizyolojik diyorlar sanırım,yetişkinler de kullanıyor ya hani canım,burun için...
hmm anladım ama hiç bir fikrim yok yani burun tıkanıklığında veriyordu dr, normalde kullanılıyor mu bilmiyorum, ben hep sterimar deniz suyu kullanırım da...

ben kaçtım, kendinize iyi bakın :)

Bugün ıspanak var,yıkadım,suda bekletiyorum,kavurup yumurtalı yapıcam...ben çok severim ıspanağı da.Gerçi ben her türlü sebzeyi severim

ıspanagı ben de severım bu hafta yedım ama keske yumurtalı yapaydım ben de normal kıymalı yaptıydım bı dahakıne yumurtalı yapayım ben de :) aferın bıze hep boyle saglıklı seyler cektırelım canımızı kek kurabıye konusmayalım :))

Bugün ıspanak var,yıkadım,suda bekletiyorum,kavurup yumurtalı yapıcam...ben çok severim ıspanağı da.Gerçi ben her türlü sebzeyi severim

Ay ben ıspanağada bayılırım hele yumurtalı onuda canım çekti onuda yapayım haftasonuna sempatiksalakcinni

inşallah canım sütün yeter ve gerek kalmaz.
emzik vermeyi düşünmüyorum o yüzden alamadım. umarım gerekl kalmaz.

bende 1 tane cam aldım süt sağma alınca onunda olacak şimdilik yeterli gibi.
gerekirse kolayca alınır.

dün jokere gittik eşimle..bayaği bi indirim vardi pompa göğüs kremi biberon emzik ne varsa topladik :))

bebeğimin odasi gecikecekmiş bir hafta kadar.doğuma kadar gelse bari

bende gidicem jokere ama yarın giderim herhalde.

Tabi tabi,zaten onları pek yemeyiz biz
Ay ben ıspanağada bayılırım hele yumurtalı onuda canım çekti onuda yapayım haftasonuna sempatiksalakcinni

Yap kız,ikisini de yap.

ispanaği bugün yaptim hatta az önce afietle yedim..kiymali yapmiorum ben..yeşil sebze yemeklerinin içine kiyma sevmiom niyeyse.
çorba yaptim bi de..uyku bastirdi şimdi..kizimda maşallah firildak gibi şu an

kızlar bebeközel.com da da emzirme haftası nedeni ile güzel indirimler var bi bakın ihtiyacı olanlar

yemek demeyin bana. karnım aç ve evde hiçbir şey yokkkk

kızlar bebeközel.com da da emzirme haftası nedeni ile güzel indirimler var bi bakın ihtiyacı olanlar

yemek demeyin bana. karnım aç ve evde hiçbir şey yokkkk

ayy domates biber yumurtadami yok yapiver bi menemen bi makarna
aç durma lütfen

öfff acayıp belım agrıyo ya.. makıneyı doldurdum bosalttım cok agrım oldu bacaklarımı uzattım hemen.. butun belım sırtım agrıyo kopuo resmen..

öfff acayıp belım agrıyo ya.. makıneyı doldurdum bosalttım cok agrım oldu bacaklarımı uzattım hemen.. butun belım sırtım agrıyo kopuo resmen..

ah canım yaa ayni dertten bende muzdaribim bi de 2 fitik war bende..çok yorma kendini iş yapicam die hirpalanma

ama hırpalama demekle olmuo yemek yapmam lazım aksama :S ulan kızartmayı nerden cıkardıysam sımdı ıkı saat basında bekle dur.. ayrıca oncesınde markete gıtmem lazım almam gereken seyler var .. azıcık daha durım da gıyınıp gıdeyım.. aksam da fatmagul var oh beee :) 1 haftayı zor bıtırdım çatladım nolcak dıye..

Ben de ıspnağımı yıkayım da kavurayım..Görüşürüz kızlar:teytey:

afiet olsun aslicim..çekmecende atiştirmalik kurumeyve filan bulundursan keşke.ben öle yapiodum ama üstüne çikolatada yiyodum kisa sürede davul oldum :)))))

prop walla bende çikicam markete çekirdeğim yok cevizim yok akşam fatmagül var :))
geçen filmini izledik netten eşimle
kizartma yaparken bi de mercimek yemeği kaynativer bari yanina hazir ayakta duruken yarinada yemeğin olsun..off yazik bize yardımci olacak kimsemiz yokkkk :1shok:

slm kızlar ben geldim.. yagmur başladı eve gırdım allahtan.. çok islanmadım...

bu gunlerde herkes ispnak yapıyor galıba.. bende dun yaptm.. kıymalı.. akşamada yenır artık.. bıraz kalmişti dunden...

babaannemı aradım.. konuştuk bıraz.. koydekı komşunun gelını hamıleymış. bır anda agırlaşmış.. babaannemı gel bak deıye çagırmışlar.. babaannem bakınca kadına sende 3 tane bebek var demış.. tabı inanmamışlar fazla.. sonra apar topar hastaneye.. en yakın hastane 45 dk yolda.. bır de köy yollarını düşünün... taşlı topraklı... kadın nı daha yataga yatırmadan ilk bebegın başı görunuyor.. derken ,ikinci ve ardında üçüncü doguyor.. toplam 2 saat içide normal olarak üçüzler doguyor... babaannem tek çocugu sende dogurursun.. sakın sezeryan olma dıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…