Ben alıcam çünkü iki bebek var mecbur,zor olur kaynat et,bir de onla uğraşamam..Tek ekisiğimiz bu,bir de kulaktan ateş ölçer..Hepsi burad dan alıcaz zaten biz de ama hangi marka strelizatör bilmiyorum
hediye mevzusu dönmüş..bana doğumgünümde hiçkimse hiçbişii almadi..
kardeşime 1000 tl ye guess saat almiştim..eşimede blackberry9700
ikiside doumgünümde öptü geçti..daha kimseye su almam :umursamaz:
ya evet canım senin bizden çok daha fazla ihtiyacın olur, hepsiburadada rapido sterilizatör vardı ama şimdi yok indirimdeydi 50tl, bi arkadaş kullanıyordu çok memnundu bir de weewell önerdiler bana o da şimdi indirimde 89tl, başka da bilmiyorum, zaten çok kararsızım :S
kızlar farkettım kı hıc kızı olmayan bı aıleye gelın gıdınce daha cok tutuluosun, valla sız sız olun kızlarınızı gorumcelerı olmayacak aılelere gelın verın :))
prop benim geldiim ailede de hiç kiz yok ama 3.gelinim sempatiksalakcinni
ya benım şu gerı zekalı bır arkdaş vardı ya..3 aydır görüşmüyorum butum irtibatımı koparıp attım... o aramız bozulmadan önce bulaşık makınası almıştı.. kefil istediler.. ben olmadan bızım iş yyerinde bırı oldu.. kız hıç taksıtını ödememiş.. dun bızım fırmayı aramışlar.. kefıl olan şahsı.. bırazdan gıdıp agzının payını verecegım kızın... o kadar sınırlendım kı gece ruyamda kızı iyice dövdüm..
evet ya al al bitmiyo... bi de sanki herşeye özenip evi dolduruyormuşum gibi geliyor...kızlar ben 1 tane biberon aldım.
1 tane daha alayım mı diye düşünüyorum.
emzik bile almadım, sterıl makınası almak hiç aklıma gelmedi.
of ne çok detay varmış.
şimdi baktım rapido yok artık, oda nemlendirici doğduktan sonra alabiliriz kalorifer üstünde su yetmezse ama burun damlası derken ne demek istedin anlamadım??Rapido dimi eşim de ondan sipariş verecekti ,ben de adını sanını duymadık nasıl bişey alam hemen demiştim..Şimdi yok demek,akşam bakmalı en iyisi eşimle..
Oda nemlendirici alacak mısınız peki?Geçen bir KBB doktoru şart değil falan diyodu ama....Biz de düşünüyrduk almayı,bakalım bilmiyorum...Ama şu burun damlaları var ya,onlar iyi oluyormuş,onlardan alıcam ben
kızlar ben 1 tane biberon aldım.
1 tane daha alayım mı diye düşünüyorum.
emzik bile almadım, sterıl makınası almak hiç aklıma gelmedi.
of ne çok detay varmış.
Pöff bu ayağımın yüzünden 13 gündür ya oturuyorum ya yatıyorum başkada bi pok yapabildiğim yok bugün akşam kendimi sokaklara vuracam vallasempatiksalakcinni
Gerçi hala şiş ve ağrıyor ama ben alışkın değilim evden işe işten eve gezmem lazım benim bilmiyorumkismile
güle güle kullanın :)dün jokere gittik eşimle..bayaği bi indirim vardi pompa göğüs kremi biberon emzik ne varsa topladik :))
bebeğimin odasi gecikecekmiş bir hafta kadar.doğuma kadar gelse bari
daha önce de benzer bişi konuşmuştuk, fazla nem de bebeğe zararlı ama çok kuru ortam da.. herkes kendi evine göre yapar birşey tabi ama canım aklında bulunsun çamaşır buharı bebek/çocuk için çok zararlı astıma kadar gidiyor... en doğalı kaba su koymak tabi...dilemma cocuk doktorları onermıolar onu, eve camasır asın kurutun kalorıfere kap koyun daha ıyı dıolar..
Kaloriferler kap koymak daha doğru galibadilemma cocuk doktorları onermıolar onu, eve camasır asın kurutun kalorıfere kap koyun daha ıyı dıolar..
bu karnıbahar haslanırken ne kotu kokuyo yaaa. bok gıbı koktu ev peeeaaahhhhh..:bbo:
güle güle kullanın :)
daha önce de benzer bişi konuşmuştuk, fazla nem de bebeğe zararlı ama çok kuru ortam da.. herkes kendi evine göre yapar birşey tabi ama canım aklında bulunsun çamaşır buharı bebek/çocuk için çok zararlı astıma kadar gidiyor... en doğalı kaba su koymak tabi...
Kaloriferler kap koymak daha doğru galiba
Öyle deme kız yiyecek maddesinelmaz:Ama kötü kokar evet,yerken öyle demiyceksin ama
Ben 8 tane biberon aldım ama sütüm yetmez diye,ikiz olunca belli olmuyor ama umarım hemen biberonlara gerek duymayız,dolayısıyla mamaya:Saruboceq:
İstersen bir iki tane daha al ama nasılsa evde olacaksın,emzirirsin zaten..Biberon dediğin hemen alınabilcek şey zaten,eşin bile alır...Emzik vereceksen al
evet ya al al bitmiyo... bi de sanki herşeye özenip evi dolduruyormuşum gibi geliyor...
ben de 1 tane cam aldım, bir de pompanın kendi biberonu var, inşallah gerek de kalmaz hiçbirne...
şimdi baktım rapido yok artık, oda nemlendirici doğduktan sonra alabiliriz kalorifer üstünde su yetmezse ama burun damlası derken ne demek istedin anlamadım??
dün jokere gittik eşimle..bayaği bi indirim vardi pompa göğüs kremi biberon emzik ne varsa topladik :))
bebeğimin odasi gecikecekmiş bir hafta kadar.doğuma kadar gelse bari