2010 Kasım Anneleri

12 ekimin kocamın doğum günü ben uzzaktan kumandalı araba alıcam benim deliye oyuncak deyince zoruna gidyor ama öle oyuncak işte ama pahalı hepsi buradadan sipariş vercem artık hobi diye geçiyor en dandiği 200 tl şimdi ben almasam o zaten alacak en iis istediği bişeyi almış olayım bakalım 25 ekimde o bana ne alacak

orasi muhakkak, ben siparis ettim bilem =)
ama demek istiyorum ki mesela yetenegi vardir siir yazar o bile yeter dogum gununde, evlilik yildonumunde.. kafa yorsun.. dusunsun yani

kocam benım portremı cızmıstı karakalem dogum gunumde :asigim:
ama o zmn benı tavlamaya calısıodu tabı 3 sene once pesımde pervane oldugu gunlerde.boshayallersmile

İyi fikir vallakaydirigubbakcemile5

aha benim kocamda öyle bebeğin cinsiyeti belli olmadan önce hayal kuruyordu çocuğuma alacam bende oynayacam diye : )))
şimdi de diyor kızıma alacam o arabalardan beraber oynayacaz diye
ulen o arabalara verilen paraya acıyorum üzerine 300 daha koysan serçe alıyorsun be :umursamaz:

sağolun kızlar
havalar birden soğuyunca üşüttüm
zor da olsa kuşburnu ve ıhlamur ile atlattım
hastalığımın arasında oğluşumun eşyalarını hallettim
yıkadım ütüledim
sadece yatağını kurmadım
onu da hallettiğimde tamamdır

aynen öle canım serçe parası ama niyeti, bozdu benimki iice dedğin gibi oğlumla oynucam falan tribinde ama alakası yok bayadır istiyor çok aşırıya kaçmadan o ben alacam bişeyler yoksa o alırsa abartacak iyice

ama o zmn benı tavlamaya calısıodu tabı 3 sene once pesımde pervane oldugu gunlerde.boshayallersmile

ben eskiden bankacıydım canım eşimle tanıştığımda. hergün bankaya gelirdi ve bana gazete alırdı birgün gazetenin içine kırmızı bir gül koymuştu
şimdi söylüyorum hatırlamıyor bile ey gidi bekarlık zamanları

canım çok geçmiş olsun gözümden kaçmış

valla ben hayatta vermem o parayı gitsin kendi alsın :S

süper bir fikir haketmiş doğrusu.

buda güzel bir hediye el emeği.

buldum ben buldum çorap alcam
bana bi 10 dakika müsade otur otur bacaklarım çok ağırdı
biraz aşağılara inip geleyim malum wc ihtiyacı filanda var mola zamanı

dolaş gel bakalım ben de oturuyorum sürekli yerimden kalkmaya üşeniyorum.

süper bir fikir haketmiş doğrusu.

buda güzel bir hediye el emeği.

dolaş gel bakalım ben de oturuyorum sürekli yerimden kalkmaya üşeniyorum.

dimi yani :))
bıktım her saat başı lavaboya gitmekten zaten Allah'tan asansör var 1 kat aşağı bile asansörle iniyorum

ben gıdıp utulerıme dvm edeyım... zaten bıtırmıcem bugun bırazını da yrn yaparım bırazını da obur gun fln :)))

linden ben evdeyım dıye almadım ama weewell ıımıs dıye duyduydum ben de

doğum sonrası birkaç ay ben de evdeyim de işte ne bileyim bazı şeyleri almak da fuzuli geliyor bana. eskiden sterilizatör mü varmış kaynatırım mis gibi diyorum, özenip de herşeye bi dünya para vermeyelim diyorum. sonra da acaba bir süre sonra kaynat et uğraşılmaz mı zor mu gelir diyorum... tabi 6 ay sadece emerse, emzik almazsa biberon vs steril edilecek birşey de olmaz ki inşallah öyle bir bebek olur :)

Ben alıcam çünkü iki bebek var mecbur,zor olur kaynat et,bir de onla uğraşamam..Tek ekisiğimiz bu,bir de kulaktan ateş ölçer..Hepsi burad dan alıcaz zaten biz de ama hangi marka strelizatör bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…