2010 Kasım Anneleri

hiçkimse yok sohbet yok bride bi uykum geldi kş anlatamam
kafamı şimdi koysam uyurum galiba

ben dayanamadım isten erken cıktım... kızlar kasıklarınıza birsey batıyormus gibi hissediyormusunuz. benim 1 kac dakika sürüyor. acil cvp litfen icimin rahatlaması lazım helpppp

yasemincevre telaş etmearada ağrı oluyor bence normal vücut değişiyor
barays benim de uykum var ama yemek yapmam lazım bana kolay şipşak bir çorba söyleyin

kızlarrrr mrb bende hamileyimm yaşım 26 kilom 60 sat:30 ocak doğum tarihim 6 kasım bugün ultrason da bebeğimin keseciğini gördüm 7 mm:)))hepimize sağlıklı gebelikler ...:nazar:

hoşgeldin...hadi hayırlısı ile sağlıkla kucagına da almak nasip etsin

ben dayanamadım isten erken cıktım... kızlar kasıklarınıza birsey batıyormus gibi hissediyormusunuz. benim 1 kac dakika sürüyor. acil cvp litfen icimin rahatlaması lazım helpppp

ben ben
merak etme büyümeye çalışıyor bebiş. kasların kasılmasınsan oluyor

masallah kasim anneleri de gelmeye baslamis
bende yan topikden geliyorum ekim annesi:))
ehh yavas yavas kesciklerimiz görünmeye baslamis bile.
rabbim saglicakla kucaginiza da almayi nasip etsin heminizede.güzel hamisliklerr

yasemincevre telaş etmearada ağrı oluyor bence normal vücut değişiyor
barays benim de uykum var ama yemek yapmam lazım bana kolay şipşak bir çorba söyleyin

tarhanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1rolleyes:

heyyyyyyyyyyyyy listemiz artık sabitt:teytey: :teytey: :teytey::enbuyukkk:

pırasa düşünüyorum tavuk yaaprım birde salata yeter sanırım
ayy gözlerimi zor açıyorummm
hepinizi öpüyorummm arkadaşlarımm

Kızlar ben makarna yapacağım canım çok çekti bir de zaten başka bir şeyle uğraşamadım temizlik yaptım. Şehriye de ondan önceki gün of of.. neyse ben bir mutfağa koşayım

slm kızlar yarın doktora gidicem bakalım ne olucak dua edin bana ne olurr

Eren Sezen ben de yarın doktora gideceğim ilk defa. Kesenin görüneceğinden çok ümidim yok ama yine de doktora gitmek bile çok heyecanlı :)

X