ah bafocum uzulmee sadece kendını rahat bıraakk cogu hamılelerde oluyooo kendı kendıne tesellı verr metanetlı ol canım ustesınden gelırsın rabbım bebegını korusun:Saruboceq:
bafo çok teşekkür ederim.hoşbuldum.
sakın hemen endişeye kapılma dinlen.inşallah herşey yoluna girecek göreceksin:)
ALLAHIM seni ve yavrunu korusun.ben çok kişiden duydum bu gibi şikeyetler...ama sonunda nurtopu gibi evlatları oldu.olumlu düşün olumlu olsun inşallah:)
canım cok gecmis olsun korkunu cok iyi anlıyorum allahın izniyle hicbirsey olayacak saglıkla kucaklarımıza alıcagız bebeklerimizi Allah yardımcımız olsun
merhaba bende inşallah kasım annesi olcam 2. bebeğim 14 aylık bi oğlum var bafocum canını sıkma kahverengi akıntı 1 haftadır bendede var ben oğluma hamileykende 1 ay boyunca hergün gördüm kahverengi leke ama çok şükür bi aksilik olmadan doğum yaptım
merhaba bende inşallah kasım annesi olcam 2. bebeğim 14 aylık bi oğlum var bafocum canını sıkma kahverengi akıntı 1 haftadır bendede var ben oğluma hamileykende 1 ay boyunca hergün gördüm kahverengi leke ama çok şükür bi aksilik olmadan doğum yaptım
slm kızlar,
bugün hamile olduğumu öğrendim, 17 kasım gibi görünüyor ikizlerimin tarihi.
İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz.
hayirli ugurlu olsun canim demek seninkiler de ikiz ne guzel masallah bebislerine Rabbim nazarlardan korusun
Teşekkürler canım, çok şaşkınım şu anda. Senin de mi ikiz?
kizlar bugun doktorda randevumuz vardi ama daha kucuk oldugu icin bebegi goremedik malesef mafoldumben
ama doktor asilamalarda dusuk riskinin daha fazla oldugunu soyledi alsanaalsanasmile
iki hafta sonraya randevu verdi artik Allahtan hayirlisi ama bayagi bir moralim bozuldu
bafocum sende bol bol dinlen canim sakin hicbir is yapma o lekelenmeleri bende bircok kisiden duydum ama hepside cok sukur bebeklerini kucaklarina aldilar
kizlar bugun doktorda randevumuz vardi ama daha kucuk oldugu icin bebegi goremedik malesef mafoldumben
ama doktor asilamalarda dusuk riskinin daha fazla oldugunu soyledi alsanaalsanasmile
iki hafta sonraya randevu verdi artik Allahtan hayirlisi ama bayagi bir moralim bozuldu
bafocum sende bol bol dinlen canim sakin hicbir is yapma o lekelenmeleri bende bircok kisiden duydum ama hepside cok sukur bebeklerini kucaklarina aldilar
hayırlı olsun vesta.tup bebek mi seninkideslm kızlar,
bugün hamile olduğumu öğrendim, 17 kasım gibi görünüyor ikizlerimin tarihi.
İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz.
keseyi goremediniz yani alttan ultrasonla baktı deil mi... ben de persembe gidicektim daha gec gideyim o zaman...
keseyi goremediniz yani alttan ultrasonla baktı deil mi... ben de persembe gidicektim daha gec gideyim o zaman...
senın kı 5 hafta olmus tatlım belkı ustten bıle gorunur bence:kedi:
sağol daliacım..sende bozma moralini...iyiolcaka hersey hepimiz için inşallah
hayırlı olsun vesta.tup bebek mi seninkide
hayırlısı ıle dunyaya gelsınler ınsallah:Saruboceq: