2010 Kasım Anneleri

merhaba bende inşallah kasım annesi olcam 2. bebeğim 14 aylık bi oğlum var bafocum canını sıkma kahverengi akıntı 1 haftadır bendede var ben oğluma hamileykende 1 ay boyunca hergün gördüm kahverengi leke ama çok şükür bi aksilik olmadan doğum yaptım

ah bafocum uzulmee sadece kendını rahat bıraakk cogu hamılelerde oluyooo kendı kendıne tesellı verr metanetlı ol canım ustesınden gelırsın rabbım bebegını korusun:Saruboceq:

canım cok gecmis olsun korkunu cok iyi anlıyorum allahın izniyle hicbirsey olayacak saglıkla kucaklarımıza alıcagız bebeklerimizi Allah yardımcımız olsun

allah razı olsun kızlar. bakalım yarın tekrar arıyacagım kendı doktrumu belki giderim. içmde bir his bişey olmadı diyor ama işte kendimi rahatlatamıyorum işte....

busracım hoşgeldin senide ekliyorum

sağlıkla huzurlu bir 9 ay gecırmenı dılerım arkadasım

kizlar bugun doktorda randevumuz vardi ama daha kucuk oldugu icin bebegi goremedik malesef mafoldumben
ama doktor asilamalarda dusuk riskinin daha fazla oldugunu soyledi alsanaalsanasmile
iki hafta sonraya randevu verdi artik Allahtan hayirlisi ama bayagi bir moralim bozuldu
bafocum sende bol bol dinlen canim sakin hicbir is yapma o lekelenmeleri bende bircok kisiden duydum ama hepside cok sukur bebeklerini kucaklarina aldilar

hayirli olsun canim saglicakla kucaklarimiza aliriz insallah

inşallah canım çok sağol ben doğum kontrol hapıni 4 gün unutmamdan dolayı hamile kaldım ve ilaçları bitene kadar kullandım o yüzden biraz korkuyorum inşallah her hangi bi sorun olmaz yarın randevum var gidecem bakalım ne diyecek dr.

inşallah canım çok sağol ben doğum kontrol hapıni 4 gün unutmamdan dolayı hamile kaldım ve ilaçları bitene kadar kullandım o yüzden biraz korkuyorum inşallah her hangi bi sorun olmaz yarın randevum var gidecem bakalım ne diyecek dr.

slm kızlar,
bugün hamile olduğumu öğrendim, 17 kasım gibi görünüyor ikizlerimin tarihi.
İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz.

slm kızlar,

hayirli ugurlu olsun canim demek seninkiler de ikiz ne guzel masallah bebislerine Rabbim nazarlardan korusun

keseyi goremediniz yani alttan ultrasonla baktı deil mi... ben de persembe gidicektim daha gec gideyim o zaman...

sağol daliacım..sende bozma moralini...iyiolcaka hersey hepimiz için inşallah

slm kızlar,
hayırlı olsun vesta.tup bebek mi seninkide
hayırlısı ıle dunyaya gelsınler ınsallah:Saruboceq:

keseyi goremediniz yani alttan ultrasonla baktı deil mi... ben de persembe gidicektim daha gec gideyim o zaman...

yok canim alttan bakmadi sadece ustten bakti ama bekliyebilirsen biraz daha dayan oyle git goremeyince insanin ister istemez morali bozuluyo

Son düzenleme:
sağol daliacım..sende bozma moralini...iyiolcaka hersey hepimiz için inşallah

hayırlı olsun vesta.tup bebek mi seninkide
hayırlısı ıle dunyaya gelsınler ınsallah:Saruboceq:

insallah bafocum hayirlisiyla su 3 ayi bir atlatsaydik biraz olsun rahatlardik
Rabbim sagsalim bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler arkadaşlarrrrrrrrr
bebişlerinizi hayırlısıyla kucagııza alırsınız inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

merhaba arkadaşlar bende kasım 2009 annesiyim....
aramıza hoşgeldiniz.sağlıklı ve güsel bir hamılelık gecirmenız dileğiyle...şimdi sizde zaman geçmek bılmez ama bebişler gelınce zaman yetmıyor...
aman dınlenın bol bol uyuyun.şimdi biz uyuyamıkkk...stresten uzak durun olur muuu....
Allahım sizi,meleklerinizi korusun....opuyorumnanaktan

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

günaydın arkadaslar dünya kadinlar gününüz kutlu olsun ..... ben persembe gidicem ama alttan baktırıcam ... doktorlar bu muayene seklinin hicbir zararı yok diyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…