2010 Kasım Anneleri

günaydın dalia bafo;
nasılsınız?
unutmadan folik asitimi içeyim :)))

iyiyim canim sagol sen nasilsin ?
benim belim aksam cok agridi kizlar birde kasigimdaki agri taa bacagima vurdu senağlama
sizde oluyomu ?
birde goguslerimiz 9 ay boyunca agriyip sismi durcaklar :1shok:

benim belim aksam cok agridi kizlar birde kasigimdaki agri taa bacagima vurdu senağlama
sizde oluyomu ?

benimde belim çok ağrıdı sürekli yattım ve göğüslerde bende öyle şiş ve dokununca sızlıyor kendimi şişmiş hissediyorum :sinifsinif: ama duş almak iyi geliyor dene istersen

günaydın kızlarr
günaydın tatlım

ay evet ya her gun stresım bende vallahi

çokteşekkürler

opuyorumnanaktan

baraysım nasılsın... içtinmi muzluı sütünükaydirigubbakcemile3

o stres bende de var evde birşey yapmaya korkuyorum
süt içemedim peynir yedim
ama işe gelirken süt aldım birazdan içecem:ecrin_bebek:

naotınız kızlr bende hiç belirti yok gögüslerim çok hafif sızlıyo o kadar sizde değişen oldumu

ben sabah sadece 1 dilim peynir yedim sanırım onun sayesinde bu sabah bulantım olmadı

sizde oluyomu ?

benim gecen hafta öyleydi. ama hala acaip kasıklarım agrıyor sebebi rahim genişlemiymiş bu kasık e bel agrılarının mıs.. agrısın kı buyusun bebişler

gögüslerdeki sızıda beyin gögüslere süt üretmesi talimatı verirmiş 5.haftada ondan sanırım kağan kocatepenin sitesinde okudum

benim gecen hafta öyleydi. ama hala acaip kasıklarım agrıyor sebebi rahim genişlemiymiş bu kasık e bel agrılarının mıs.. agrısın kı buyusun bebişler

canim normalse agrisin tabi hic onemli degil opuyorumnanaktan
insan ister istemez tedirgin oluyo

gögüslerdeki sızıda beyin gögüslere süt üretmesi talimatı verirmiş 5.haftada ondan sanırım kağan kocatepenin sitesinde okudum

evet onu bende okumustum canim ama merak ettigim simdi gogusler sisya acaba daha nezamana kadar sisicekler kaydirigubbakcemile3
eger 9 ay boyunca sisiceklerse benimkiler patalar diye korkuyorum eyvahedigeldismile

vücut yapımız değişiyor alışmak biraz zor oluyor
göğüslerim o kadar ağır geliyor ki anlatamam birde damarlarım çok belli oluyorCADIARZU

evet onu bende okumustum canim ama merak ettigim simdi gogusler sisya acaba daha nezamana kadar sisicekler kaydirigubbakcemile3
eger 9 ay boyunca sisiceklerse benimkiler patalar diye korkuyorum eyvahedigeldismile
3 aydan sonra acısı geçiyo şişmeler azalıyo ama 8 aydan sonra doğuma yakın gene şişiyoo benim oğlumda öyle olmuştu

vücut yapımız değişiyor alışmak biraz zor oluyor
göğüslerim o kadar ağır geliyor ki anlatamam birde damarlarım çok belli oluyorCADIARZU
evet cnm vücudumdan aşırı ses geliyo oda bi değişim içinde yaa ben kendimi çok dinliyorumm karnım çok gurulduyo içimde pıt pıt atan saat var gibiyim gazım var 4 aylık hamiş gibi şişti karnımm midem bulanmıyo ama dönüyo sankii

canım doktora ne zaman gidiceksinn ben salı gidicem kese gözükücekmi çokk merak ediyorum

yarin gidicem canim hesaplayicilara gore yarin 5+1 olucam ama kese gorunurmu bilmiyorum
acaba acele mi ettim CADIARZU
aslinda vajinalden bakilsa gorunur ama bizim burda bakmiyorlar goremessek haftaya giderim artik

insallah sen sali gunu ggorursun bebisini

bide kızlar kesinlikle maydanozz zencefill gibi vucuttaki toksinleri atmaya yardımcı şeyler içmeyinn ilk 3 ay vucut bebişi atmaya çalışırmış onu yabancı algılarmışş ve bebek ve vücut savaş içinde olurmuşş toksin atıcı şeyler içersek vucudun atması kolaylaşırmış bunuda doktorum programında ünlü kadın doktorundan duydumm

adaçayını da dahil edelim düşük yapabilen bir bitki eyvahedigeldismile

adaçayını da dahil edelim düşük yapabilen bir bitki eyvahedigeldismile
evet canım aslında düşüğe neden olan çok bitki varda en güzeli ilk üç ay meyve suyu ve süt içmek asitli içicekler çok çay içmek bunlarda iyi değill

:roflol:
ben cok beyaz tenliyim. damarların acaip belli oluyor:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…