2010 Kasım Anneleri

merhaba ben yeni üye.beni de listeye eklermisiniz sat 1 şubat 2 martta kan 596
4 yaşında bir oğlum var ikinci hamileliğim maalesef sekiz ay önce anembriyonik- boş gebelik sonucu kürtajla sonuçlandı . inşallah bu sefer herşey ço güzel olur. hepimiz için:)

meybieçook geçmiş olsun canım. aman dikkat et, bir şey olmaz sıkı sıkı tutunuyordur bebeğin sana merak etme.
bafoo geçen gün canım çok çiğköfte çekiyor yazmıştın, öyle özendim öyle imrendim ki gittim bugün çiğköfte yedim. ayşe mi benimki acaba???

arkadaslar iyi aksamlar .. meybi cok gecmis olsun bitanem bu aksam mumkun olduüunca dinlen allahın izni ile bisey olmaz... bende bugun son ucusumu yaptım... yere geciyorum... erzuruma gittim geldim...hava cok kotuydu acayıp salladı.. butun ucus boyunca dua ettimmm bebegime bisey olmasın diye.. valla pisman oldum keske gitmeseydim ise..gelir gelmez yattım bide bugun benden sarı renke yakın akıntı geldi icinizde akıntısı olan var mı offf gitmesemiydim ya kızlar benim icin dua edin lutfen bebisime bisey olmasın zaten pimpirikliyim...

kızlar günaydınn....

az önce fabrikada merdivenlerden düştüm..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
direk kalçamın üzerine düştüm ve karnım ağrıyor şuan..umarım düşük olmaz..ne olur dua edin bana..çook kötüyüm

kızlar doktoru aradım...kanaman olmadığı sürece korkma dedi...inş bişey olmaz...
çok çok geçmiş olsunn :teselli:
aman diyim bebişlere ve kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

arkadaşlar bende ismimi o güzel listede görmek istiyorum.eklermisiniz?
sat 1 şubat, yaş 31, muhtemel doğum tarihi inşaaalaaah 8 kasım

günaydın kızlar nasıl gecti geceniz ... canah hosgeldin hayırlısıyla cok guzel bir hamilelik gecirirsin insallah ilk bebek mi

evet daha 35 hafta var:lepi: umarım hepimizin super gecer birisi doktora gittin mi keseyi gordunuz mu ben persembe gidicem

yasemincevre önümüzdeki salı gideceğim randevu aldım. :) çok heyecanlı ama daha görünmez benimki bugun 4+4 sen gorursun persembe belki..

merhaba arkadaşlar
bende kasım anne adaylarındanım inş.
27 yaşındayım.sat. 7 şubat.beklenen doğum tarihi de sanırım 14 kasım......

meybieçook geçmiş olsun canım. aman dikkat et, bir şey olmaz sıkı sıkı tutunuyordur bebeğin sana merak etme.
bafoo geçen gün canım çok çiğköfte çekiyor yazmıştın, öyle özendim öyle imrendim ki gittim bugün çiğköfte yedim. ayşe mi benimki acaba???
afiyet olsun tatlım. sagıklı dunyaya gelsınde ne olursa olsun ınan

merhaba ben yeni üye.beni de listeye eklermisiniz sat 1 şubat 2 martta kan 596
4 yaşında bir oğlum var ikinci hamileliğim maalesef sekiz ay önce anembriyonik- boş gebelik sonucu kürtajla sonuçlandı . inşallah bu sefer herşey ço güzel olur. hepimiz için:)
hoşgeldin artık listedesin :)

rady sende hoşgeldin aramıza sağlıkla hamilellikler geçirelim inşallah:Saruboceq:

kızlar dün akşam çok kötü bir ey oldu.
saat 12 gibi tuvalete kalktıgımda bir kaç kuuk nokta kahve rengi lekeler vardı tuvalaet kagıdı ıle sılınce barız sıvı ve kanama gıbı kahverengı akıntım vardı o kadar cok korktumki hala ara ara devam edıyor. çok korkuyorum
gece doktoru aradım ve dinlen dedi. eger dusecekse onu hiçbir şekilde engelemenin yolu yok dedi. eger sağlık bir yumurta ve sperm değilse vucut onu illaki dısarı atacaktır ama sizinki tup bebek oldugundan bundan supelenmiyoruz. yormayın kendınızı bunlar olagan seyler eger akıntınız artarak devam ederse ve pembe bir parca seklinde birsey duserse o zaman dusuk yapmuıs olursunuz bu traz kahverengı lekeler genelde oluyor dıkkat edın dınlenın agır kaldırmayın ded

ama hala korkuyorum korkuyorum...

allahım daha yuzunu gormedıgım kokusunu duymadıgım bir evladı kaybetme korkusu boyle birseyse, duyup hissettiği yavrusunu kaybeden analar nasıl dayanıyor...

allahım sen bizi böyle duygularla sınama yarabbim...
kızlar sadece size diyebiliyorum ne olur affedinmafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar dün akşam çok kötü bir ey oldu.
saat 12 gibi tuvalete kalktıgımda bir kaç kuuk nokta kahve rengi lekeler vardı tuvalaet kagıdı ıle sılınce barız sıvı ve kanama gıbı kahverengı akıntım vardı o kadar cok korktumki hala ara ara devam edıyor. çok korkuyorum
gece doktoru aradım ve dinlen dedi. eger dusecekse onu hiçbir şekilde engelemenin yolu yok dedi. eger sağlık bir yumurta ve sperm değilse vucut onu illaki dısarı atacaktır ama sizinki tup bebek oldugundan bundan supelenmiyoruz. yormayın kendınızı bunlar olagan seyler eger akıntınız artarak devam ederse ve pembe bir parca seklinde birsey duserse o zaman dusuk yapmuıs olursunuz bu traz kahverengı lekeler genelde oluyor dıkkat edın dınlenın agır kaldırmayın ded

ama hala korkuyorum korkuyorum...

allahım daha yuzunu gormedıgım kokusunu duymadıgım bir evladı kaybetme korkusu boyle birseyse, duyup hissettiği yavrusunu kaybeden analar nasıl dayanıyor...

allahım sen bizi böyle duygularla sınama yarabbim...
kızlar sadece size diyebiliyorum ne olur affedinmafoldumben mafoldumben mafoldumben

ah bafocum uzulmee sadece kendını rahat bıraakk cogu hamılelerde oluyooo kendı kendıne tesellı verr metanetlı ol canım ustesınden gelırsın rabbım bebegını korusun:Saruboceq:

kıslar ben ekım tobıcındeyım ama komsu sayılırız bırazz ugrayayım sızlere dedımmm

bafo çok teşekkür ederim.hoşbuldum.
sakın hemen endişeye kapılma dinlen.inşallah herşey yoluna girecek göreceksin:)
ALLAHIM seni ve yavrunu korusun.ben çok kişiden duydum bu gibi şikeyetler...ama sonunda nurtopu gibi evlatları oldu.olumlu düşün olumlu olsun inşallah:):nazar:

canım cok gecmis olsun korkunu cok iyi anlıyorum allahın izniyle hicbirsey olayacak saglıkla kucaklarımıza alıcagız bebeklerimizi Allah yardımcımız olsun

merhaba bende inşallah kasım annesi olcam 2. bebeğim 14 aylık bi oğlum var bafocum canını sıkma kahverengi akıntı 1 haftadır bendede var ben oğluma hamileykende 1 ay boyunca hergün gördüm kahverengi leke ama çok şükür bi aksilik olmadan doğum yaptım

X