- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
aa ne tesadüf bende salı günü ilşk randevuma gidicem hadi ikimizde görelim bebişlerimizi cnmmArkadaşlar ben de randevu aldım salı gününe, daha erken olacak ama beli de görürüz keseyi falan. bilemiyorum. çok heyecanlı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ne tesadüf bende salı günü ilşk randevuma gidicem hadi ikimizde görelim bebişlerimizi cnmmArkadaşlar ben de randevu aldım salı gününe, daha erken olacak ama beli de görürüz keseyi falan. bilemiyorum. çok heyecanlı.
hoşgeldin cnmm sağlıklı hamilelik geçirelim hepberaberkızlarrrrrrrr mrb :) bende eskişehirliyim bebişlerimiz hayırlı olsun hepimizinki son güne kadar içimizde son gün kucağımızda sağlıkla olsun inşallah....
ayy inanmıyorum canım yaa karnında ağrı olmadıysa sorun yoktur tatlımm bişey olmazz allahın izniylee:CüvCüv:kızlar günaydınn....
az önce fabrikada merdivenlerden düştüm..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
direk kalçamın üzerine düştüm ve karnım ağrıyor şuan..umarım düşük olmaz..ne olur dua edin bana..çook kötüyüm
kızlar günaydınn....
direk kalçamın üzerine düştüm ve karnım ağrıyor şuan..umarım düşük olmaz..ne olur dua edin bana..çook kötüyüm
Arkadaşlar ben de randevu aldım salı gününe, daha erken olacak ama beli de görürüz keseyi falan. bilemiyorum. çok heyecanlı.
hadı allah yardımcın olsun canımaa ne tesadüf bende salı günü ilşk randevuma gidicem hadi ikimizde görelim bebişlerimizi cnmm
yumurtlamadan sonra 12 .gün değerim 864 tü canım ..senin değerin kaçtı
iyi geceler kızlarr
bende 2008 kasım annesiyim bizde burda nerdeyse 3 senedir harika dostluklar kurduk ve bebişlerimizi
ortak büyüttük:)
sizinde aynı dostluğu yaşamanız ve meleklerinize kavuşmanız dileğiylee
gerçekten tarifsiz bir duyguuu
her anı müthiş birşeyyyy...
günaydınnnn a.s.
gecenin son mesajını 2008 kasım annesi yollamışş sabahın ilk mesajıda 2009 kasım annesinden olsun dedimm yerimseniben
çok güzel bir yolculuğun başındasınız burda zaman o kadar guzel geçiyor ve öyle güzel öyle sıkı dostluklar kuruluyor ki her anın heycanını ve tadını çıkarınnn :içelim:
hepinizin sağlıka bebişlerine kavuşmanız dileğiylee....
kızlar günaydınn....
kızlar doktoru aradım...kanaman olmadığı sürece korkma dedi...inş bişey olmaz...
kızlar doktoru aradım...kanaman olmadığı sürece korkma dedi...inş bişey olmaz...
aman kızlar artık çok daha dikkat etmemiz lasım..bir anlık dalgınlıkla aklım başımdan gitti..rabbim bebeklerim sana emanet sen onları koru
kızlar günaydınn....
ay evet ya her gun stresım bende vallahigunaydin kizlar opuyorumnanaktan
ayyy meybinin mesajini gorunce aklim basimdan gitti Rabbim meleklerimizide bizleride korusun
hayirlisiyla su ilk uc ayi bi atlatsaydik
selamlar bayanlarrr opuyorumnanaktan
hepinize sorunsuz bir hamilelik dönemi diliyorum yerimseniben