2010 Kasım Anneleri

canumm haftaya hangi gün sempatiksalakcinni bende haftaya gıdıcem allah ızın ederse zaman çabucakkkkkkk geçseeeeeeeeeee

nan testere ne işin var başka yerde gelsene buraya... gebertecen seni klava:

:)) AMA EKimde takılıom benn..Gercı coguu arkadasım kasımda en ıyısı ben kasımda takılayımm :)) ekim annelerıınde en mınık benım bebe 1 kasım ya dogum sempatiksalakcinni

kısmetse salı günü gidicem.. kociş izin alamıycak sanırsam çok başım dönüyo nasıl gidicem hiç bilmiyorum.. yine komşu ile gidicem

aynen canım bende çok sabırsızlanıyoprum muayne günü için.. her akşam '''bigün daha geçti çok şükür ' diyorum.. bebişimi özlediiiimmm.. görmek istiyorum

benimde dün öğleden sonra mide bulantım oldu.. bu sabahda olduu.
çok kötüymüş gerçekden olsa bi dert olmasa bi dertt:bbo: hala bi tuhaf mideemm eyvahedigeldismile
yarın doktora gidicem inş. herşey yolundadır kalp atışını da duyarız inşş...:Saruboceq:

yarencim inşlhh görürsünüz pıt pıtları..

benim dr usg nin sesini açtı babamız bile duydu.. bi baktım kocişin gözleri doldu..mafoldumben

yarın inşallah duyarsın kalp atışlarını canım

canım sende komşunla gıdersın.tek basına çıkmıyormusun hiç dışarıı gercı bende korktum geçen ama attım kendımı dısarı allaha emanetız bısı olmazz

çok başım dönüyo benim... bakkala ekmek almaya bile gidemiyoom (

geçen gün kocişle markete gideryim dedim.. zaten markette herbi reyon farklı kokuyo.. gözlerim karardı.. bayılcak gibi oldum.. kendimi zor attım dışarı..

acaba benim tansiyonummu düşüyo.. versene senin aletide bi tansiyonumu ölçem.. veya dur ben burdan kolumu uzatıyom bi bak bakalım.. ne alemdeyim.. gerçi şuan için iyiyim

benim dr usg nin sesini açtı babamız bile duydu.. bi baktım kocişin gözleri doldu..mafoldumben

ayy biz ne yaparız bilmemm .. çok heyecanlıyımmmmmmm :sm_cool:
canan saol inş duyarız zemuszemus

cinsiyeti sanki onu ilk gördüğümde kız mış gibi içime doğdu..

gerçi ben hep bi oğluşum olsun istemişimdir.. gerçi sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda kız erkek fark etmiyo..

bizim bi tablomuz yokmu.... bi görmek istiyorum.. kimin günü nezaman felan diye

:)) AMA EKimde takılıom benn..Gercı coguu arkadasım kasımda en ıyısı ben kasımda takılayımm :)) ekim annelerıınde en mınık benım bebe 1 kasım ya dogum sempatiksalakcinni

canım bende aynıyım seninle 8+3. benimde tahmini 1 kasım oluyor.

inşallah duyarsınız canım. merak etme vakti gelmiş zaten

ayy sesini de duydunuz mu ohaoldumsmilebenim doktor neden öle dediki bana. duyulmaz ses çıkmaz ondan dedi klava:klava:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |02 Kasım |52 |?? |?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri
3|barays |30|29 ocak | 17 Kasım|59|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
4|yasemines26 |26|29 ocak| 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|?????????????
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|?????????????
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
7|yasemincevre|30|31 Ocak |10 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
10|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
11|harzemşah|26|28 Ocak | 04Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
12|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
13|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
14|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcıklar göründü..ikizlerimiz yolda
15|bushra25|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
16|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri
17|efem_esra|25|3 Şubat |10 Kasım|70|????????????? | ?????????????|???????????
18|duygussduyguss|26|6 şubat |13 Kasım|43|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
19|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|?????????????
20|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor 3 kalpcik
21|Zeyn77|33|8 şubat |15 Kasım|59|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
22|helinhivda|??|4 şubat |?????|65|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
23|rüzgarım|??|6 şubat |13 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
24|_sena|??|??????? |9 Kasım|????|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
25|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
26|bijoux|30|31 ocak |7 Kasım|62|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
27|dilemma_|27|12 şubat |19 kasım|55|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
28|begümcükk|22|25 Ocak |2 Kasım|52|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
29|ilona|28|2 şubat|9 Kasım|58|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
30|hayal1403|??|5 şubat|12 Kasım|??|????????????? | ?????????????|????
31|FınFık|26|9 şubat|16 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
32|quenn_moneta|40|????|13 kasım|?72|????????????? | ?????????????|20 Mart DR kontrolu
33|yufusum|25|7 şubat|14 kasım|68|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
34|brokoli|22|8 şubat|15 kasım|56|????????????? | ?????????????|????
35|bitan|26|23 ocak|30 ekim|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
36|_bitane_|??|4 şubat|??????????|??|????????????? | ?????????????|????
37|ilke_|27|2 şubat|9 kasım|51|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
38|chileck45|33|12 şubat|19 kasım|75|????????????? | ?????????????|????????
39|meleqq_|??|4 şubat|12 kasım|??|????????????? | ?????????????|????????
40|mili_|28|28 ocak|4 kasım|68|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
41|nalan_nalan|35|31 ocak|7 kasım|78|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
42|hkarsli|31|9 Şubat|16 Kasım|49|????????????? | ?????????????|???????????
43|bushra25|20|12 şubat|19 kasım|57|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
44|YARENn|??|???|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|???????????
45|zehsel|??|???|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
46|basak58|??|10 şubat|17 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
47|selected_79|??|?? şubat|11 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
48|ozlem82do|28|15 şubat|22 kasım|76|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
49|canan26|28|8 şubat|15 kasım|70|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
50|alacan|30|29 ocak|05 kasım|64|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
51|semran|??|??|08 kasım|67|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
52|sayha|26|12 Şubat|19 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
53|ecrin00|24|2 Şubat|9 kasım|58|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
54|asivemavi|??|?? Şubat|21 kasım|??|????????????? | ?????????????|???
55|ebraar|24|7 Şubat|14 kasım|??|????????????? | ?????????????|???
56|vedbed|22|11 Şubat|18 kasım|60|????????????? | ?????????????|???
57|tosti|??|?? Şubat|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|???
58|elfika79|30|8 Şubat|15 kasım|57|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü

gel gel anam senin asıl yerin burası

valla listemiz uzayıp gidiyor patlama yaşancak ekim sonu ve kasımda kaydirigubbakcemile3

varmışııımmm .... özür dilerim.. opuyorumnanaktan

yaşım 31...
hamiş kaldığım kilom 60
sat 04 şubat
tahmini doğum 11 kasım
pıt pıt larıda gördük allaha çok şükür.. (tüp oldu benim.. 2ebriyo trasfer edildi.. allaha çok şükür bebişim geldi..)

gel gel anam senin asıl yerin burası

valla listemiz uzayıp gidiyor patlama yaşancak ekim sonu ve kasımda kaydirigubbakcemile3

bitenem senin çizelgen çok süper.. bende o siteye giriyorum fakat adresi imza bölümüne yapıştırınca kk kabul etmiyor..

sen nereye yapıştırdın adresi... banada söyle bende yapam:hulya:

Cok tesekkur ederim arkadaslar destekleriniz icin Allahim en kisa zamanda hamile kalmami nasip eder insallah. Tek korkum yine dusukle sonuclanmasi. Neden oldugunu bilsem o zaman daha dikkatli olurum hala aklimda neden sorulari geziyor.
Bir disim cok agriyordu o mu iltihap kaptida cocuk dustu hep kendi kendime sorular soruyorum.
Kanama gelmeden 1 gun oncede ilk kez esimle birlikte oldum yoksa ondanmi dustu off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…