2010 Kasım Anneleri

Esracım Allah sabır versin çok zor olmalı hem de bebeğin düştüğünü görmek. Üzülmemeye çalış hayırlısı böyleymiş de, sağlıksız bebekler düşüyormuş ne de olsa. Yeniden hamile kalırsın inşallah.

Çok üzüldüm arkadaşım, bu durumda ne denir ki, allah sabır versin. senağlamasenağlama Allah bir daha göstermesin. Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm. İnşallah en yakın zamanda yine hamile kalırsın.

gunaydın cnm ne kadrlık bebişin ben dün ögrendim doktora gittin mi

Günaydın tatlım 7+4 haftalık. Evet doktora gittik bebği ve kalp atışlarını gördük allaha şükür. Sen kaç haftalıksın? Ne zaman doktora gideceksin? Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Cok saolun desteginiz icin. Hamile kalmaktan cok korkuyorum tekrar ayni seyi yasamak psikolojik cokuntuye ugrarim. Allahim kimseye yasatmasin.

Aranizda ilk bebegi dusen ikincisi saglikli dogan varmi?

geçmiş olsun. ama olur canım benim de vardı. hastanede yattığım döneme denk geldi, dr antibiyotik tedavisi yaptı gebeler için olandan. ve geçti. bol bol su iç ayaklarını da sakın üşütme..

üzüldüm hayatım, görmen de çok kötü olmuş :sinifsinif: yalnız dr nasıl anladı düşeceği zamanı evde çok merak ettim. Allah nasip etsin en kısa zamanda enn sağlıklısından..

Cok saolun desteginiz icin. Hamile kalmaktan cok korkuyorum tekrar ayni seyi yasamak psikolojik cokuntuye ugrarim. Allahim kimseye yasatmasin.

Aranizda ilk bebegi dusen ikincisi saglikli dogan varmi?

ben ilk bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım canım düşse daha iyiydi. anestezisiz canlı canlı kürtaj oldum ama bak tekrar hamile kaldım. çevremde çok var düşürüp sonra sağlıklı hamilelik yaşayanlar hiç merak etme.

canm ben 4+2 diye tahmin ediyorum dr 6+2 diyecektir onlar adetten hesaplıyorlar aslında adet bitiminden hesapnacak pazartesi gidicem alttan baktılar mı canım

her ultrason farklı tarihler verebiliyor. mesela bir arkadaşıma 13+4 dedi birisi, diğeri 14+2.. alete göre değişiyor kızlar en iyisi son adetten hesaplamak.

hastanede girdiğimde son adet tarihimle bir gidiyordu, cumartesi özeline gidicem dr umun bakalım orada nasıl çıkacak..

bir de bhcg nin iki günde bir ikiye katlaması değil en az yüzde 66 artması yeterliymiş.

Canim kanamam vardi bayagi karnimi elledi tansiyonumu atesimi olctu. Alttan bakti ve dusecek cocuk dedi. Ama ben hic oyle dusunmuyordum cunku ne karin agrisi ne baska birsey vardi. Dunde karin agrim yoktu normal kucuk tuvaletimi yapmaya gittigimde agrisiz dustu ama sekli herseyi belliydi. Allahim daha bu duyguyu yasatmasin insallah

canim benim cok gecmis olsun inanki cok üzüldüm senağlamarabbim kolaylik versin insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalip sagsalim kavusursun bebegine:teselli:

günaydın kızlar doktor progestan verdi eczaneye sordum günde 3 sefer dedi sizlerden kullanan vaarmı kaç kere kullanıyorsunuz...

canim tansiyonun ve atesin kac olmustu söyledimi doktor

günaydın kızlar doktor progestan verdi eczaneye sordum günde 3 sefer dedi sizlerden kullanan vaarmı kaç kere kullanıyorsunuz...

var canım başbelası ilacım benim. günde 3 defa kullanıyorum. mide bulantısı uyku vsvs bir sürü yan etkisi var :bbo: ama malesef dr bebeği tutuyor kullanmak zorundasın dedi.

aksatmadan kullan oldu mu..

canim bende iciyorum günde iki tane tatlim progestani aksam yatmadan önce ic cok kötü halsizlik yapiyor gündüzleri alma istersen sana doktorun söylemedimi kactane alicaginiCADIARZU

var canım başbelası ilacım benim. günde 3 defa kullanıyorum. mide bulantısı uyku vsvs bir sürü yan etkisi var :bbo: ama malesef dr bebeği tutuyor kullanmak zorundasın dedi.

aksatmadan kullan oldu mu..
canım ilacın içinde de sabah 1 akşam 2 yazıyor sen sabah öğle akşam mı içiyosun

canim bende iciyorum günde iki tane tatlim progestani aksam yatmadan önce ic cok kötü halsizlik yapiyor gündüzleri alma istersen sana doktorun söylemedimi kactane alicaginiCADIARZU

öyle bir doktorduki geçen yazzdım hamileliğimi bile 7-8 haftalık dedi olması mümkün bile değil sat tarihimi biliyorum o kadar ilgilendi yani canım

kızlar şu anne karnında kalp atışı dinleme cihazlarına bakıyorum netten, el doplerleri aslında alsak endişelerden kurtuluruz..

canım ben oğlumda aldım şu an hala evde.ama bi kez olsun ben o aletle kalp atışı duyamadım.ayırt edemedim.9 aylıktı yinede duymayı beceremedim.belki benim kullandığım alettendir ama biz bebeğin kalbini bulmakta tecrübesiz olabiliyoruz.bide duyamayınca teleşlenıp dokora koştum.sağlık ocaklarında nasıl duyuyorlar anlamadım.ama bi ara sağlık ocağına gittiğimde ebe ve hemşire bile ayırt edemedi kalp atışlarını.benim mi bebeğin mi duyulan ses anlamayıp beni hemen doktoruma yönlendirdiler boşuna teleşlendırarak

canım ilacın içinde de sabah 1 akşam 2 yazıyor sen sabah öğle akşam mı içiyosun

dr söylemedi mi nasıl kullanacağını? bazılarına 2 bazılarına 3 veriyor günde.

ben sabah 8, öğleden sonra 16 ve gece 24 de içiyorum yani sekiz saatte bir..

çok çok üzüldüm canım.ne zaman düşük kayıp haberleri alsam yaşadıklarım aklıma geliyor.ben iki defa kayıp yaşadım.biri ile senin gibi tuvalette tanıştım.oğluma hamile kaldığımda o dokuz ay bitmek bilmedi.yine kanamalar yaşadım ama oğlum dünyaya geldi.şimdi yine hamileyim yine kanamalar varağır kaldırmakla olmuyor böyle şeyler.bebek sağlıksızmış ondan düşmüştür.ama korkma hep böyle olmayacak.korksaydım ben hiç hamile kalmazdım.kendini toplayınca yineden hamile kalırsın ve inşallah kucağına alırsın

ESRACIM COK UZULDUM ALLAH SABIR VERSIN. EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLA BEBEGINE KAVUSACAKSIN. KISMET BOYLEYMIS NE YAPALIM ELİMİZDEN NE YAZIKKİ BİŞEY GELMİYOR:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…