- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
canm ben 4+2 diye tahmin ediyorum dr 6+2 diyecektir onlar adetten hesaplıyorlar aslında adet bitiminden hesapnacak pazartesi gidicem alttan baktılar mı canım
Gunaydin arkadaslar,
Sali gunu kanamam oldu doktor eve geldi ve baktiginda bebegin 24 saat icinde dusecegini soyledi hic sebebsiz yere. Ve sonuc olarak malesef bebegimle dun aksam tuvalette tanistim cok agladim halada agliyorum. kocaman olmustu. Daha onun kesesini gormeden kalp atisini duymadan birakti beni. icimde hep bir suphe vardi ama sebebsiz yere neden dustu onu anlamiyorum. Birdaha hamile kalmaktan cook korkuyorum yine aynisi olacak diye. Halbuki hic agir is yapmiyordum herseyi yeri yerinde yapiyorum. Allahim kimseye bu aciyi yasatmasin. dunden beri gozumun onunden gitmiyor. Bebeklerinize iyi bakin saglicakla kalin insallahh
Ben sizi hep takip edecem insallah bebeklerinizi sagsaglim kucaklariniza alirsiniz.
günaydın kızlar doktor progestan verdi eczaneye sordum günde 3 sefer dedi sizlerden kullanan vaarmı kaç kere kullanıyorsunuz...
Gunaydin arkadaslar,
Sali gunu kanamam oldu doktor eve geldi ve baktiginda bebegin 24 saat icinde dusecegini soyledi hic sebebsiz yere. Ve sonuc olarak malesef bebegimle dun aksam tuvalette tanistim cok agladim halada agliyorum. kocaman olmustu. Daha onun kesesini gormeden kalp atisini duymadan birakti beni. icimde hep bir suphe vardi ama sebebsiz yere neden dustu onu anlamiyorum. Birdaha hamile kalmaktan cook korkuyorum yine aynisi olacak diye. Halbuki hic agir is yapmiyordum herseyi yeri yerinde yapiyorum. Allahim kimseye bu aciyi yasatmasin. dunden beri gozumun onunden gitmiyor. Bebeklerinize iyi bakin saglicakla kalin insallahh
Ben sizi hep takip edecem insallah bebeklerinizi sagsaglim kucaklariniza alirsiniz.
Canim kanamam vardi bayagi karnimi elledi tansiyonumu atesimi olctu. Alttan bakti ve dusecek cocuk dedi. Ama ben hic oyle dusunmuyordum cunku ne karin agrisi ne baska birsey vardi. Dunde karin agrim yoktu normal kucuk tuvaletimi yapmaya gittigimde agrisiz dustu ama sekli herseyi belliydi. Allahim daha bu duyguyu yasatmasin insallah
günaydınnnnn kızlarrrr
günaydınnnnn kızlarrrr
Gunaydin arkadaslar,
Günaydııınnn kızlarrrr....
günaydın kızlar doktor progestan verdi eczaneye sordum günde 3 sefer dedi sizlerden kullanan vaarmı kaç kere kullanıyorsunuz...
kızlar yarın doktor kontrolüm var. çok endişeliyim.. kalp atışını geçen hafta duydum doktor bana 15 günde bir gel dedi bende evham olduğu için her hafta geliyim ben dedim.. her doktor kontrolünde endişeleniyorum.daha önce yaşadığım acı tecrübe bilinç altımda beni rahat bırakmıyor. kızxlar dua edin herşey yolunda olsun bende sizin için hep dua ediyorum.. ne demişler başkasının karşılıksız ettiği dua daha çok kabul olurmuş.. Şu 9 ay bitse kasım olsa hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alsak bebeklerimizin fotoğraflarını koysak sonra da çocuk bakımı hakkında bilgi alışverişi yapsak ne süper olur......