- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 36
varmışııımmm .... özür dilerim.. opuyorumnanaktan
yaşım 31...
hamiş kaldığım kilom 60
sat 04 şubat
tahmini doğum 11 kasım
pıt pıt larıda gördük allaha çok şükür.. (tüp oldu benim.. 2ebriyo trasfer edildi.. allaha çok şükür bebişim geldi..)
bitenem senin çizelgen çok süper.. bende o siteye giriyorum fakat adresi imza bölümüne yapıştırınca kk kabul etmiyor..
sen nereye yapıştırdın adresi... banada söyle bende yapam:hulya:
Cok tesekkur ederim arkadaslar destekleriniz icin Allahim en kisa zamanda hamile kalmami nasip eder insallah. Tek korkum yine dusukle sonuclanmasi. Neden oldugunu bilsem o zaman daha dikkatli olurum hala aklimda neden sorulari geziyor.
Bir disim cok agriyordu o mu iltihap kaptida cocuk dustu hep kendi kendime sorular soruyorum.
Kanama gelmeden 1 gun oncede ilk kez esimle birlikte oldum yoksa ondanmi dustu off
hanimlar hic atesinizi ölcüyormusunuz bende takinti oldu gün icinde bes alti kere ölcüyorum birde hamilelik testim kalmadi ovulasyon testim var onlari yapiyorum hep cift cizgi sizlerde böyle seyler yapiyormusunuz fazla belirtim olmadigi icin kendimi onlarla avutuyorumsempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
benimde test alıp yapasım vardı valla. şöle koyu çift çizgi görmek istiyorum -tatlicadiarzu-
tek mi ikizmi bebiş canım :)
yaa bişi soraım sana o zaman dayımın 10 senedir çocukları olmuo. tüp onlarada olur mu
benim ağdım vardı.. bi olumlu sonucu göreyim 2tane test alıcam yapıcam 2değil 4 çizgi görmek istiyorum diyordum..
ve yaptımda.. testler halen duruyo atmadım :))) kaydirigubbakcemile3
benim ağdım vardı.. bi olumlu sonucu göreyim 2tane test alıcam yapıcam 2değil 4 çizgi görmek istiyorum diyordum..
ve yaptımda.. testler halen duruyo atmadım :))) kaydirigubbakcemile3
ben test bile yapmadım bu sefer. kasıklarım batıyodu ha hamile kaldım dedim, sevinmedim. geçen sene yaşadıklarımdan dolayı. pek umursamadım da. 5-6 gün sonra kan testine gittim sadece o kadar.. hala da sevinmeyiz eşimle, pek konuşmuyoruz bile bu konuda..
ayni bizde öyle esimle hicbirsey paylasmiyoruz iki kayip olunca cok fazla kapilmak istemiyoruz o yüzden ticker bile yapmiyorum insallah kalp atislarini duyduktan sonra yapicam:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar moralim çok bozuk dün çok az kahverengi bir lekelenme oldu bende çok korktum bugün doktora gittim ve tam bir moral bozukluğuydu düşük tehlikem varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş ya onu kaybedersem?senağlama
çok başım dönüyo benim... bakkala ekmek almaya bile gidemiyoom(
geçen gün kocişle markete gideryim dedim.. zaten markette herbi reyon farklı kokuyo.. gözlerim karardı.. bayılcak gibi oldum.. kendimi zor attım dışarı..
acaba benim tansiyonummu düşüyo.. versene senin aletide bi tansiyonumu ölçem.. veya dur ben burdan kolumu uzatıyom bi bak bakalım.. ne alemdeyim.. gerçi şuan için iyiyim
kızlar moralim çok bozuk dün çok az kahverengi bir lekelenme oldu bende çok korktum bugün doktora gittim ve tam bir moral bozukluğuydu düşük tehlikem varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş ya onu kaybedersem?senağlama
Gunaydin arkadaslar,
Sali gunu kanamam oldu doktor eve geldi ve baktiginda bebegin 24 saat icinde dusecegini soyledi hic sebebsiz yere. Ve sonuc olarak malesef bebegimle dun aksam tuvalette tanistim cok agladim halada agliyorum. kocaman olmustu. Daha onun kesesini gormeden kalp atisini duymadan birakti beni. icimde hep bir suphe vardi ama sebebsiz yere neden dustu onu anlamiyorum. Birdaha hamile kalmaktan cook korkuyorum yine aynisi olacak diye. Halbuki hic agir is yapmiyordum herseyi yeri yerinde yapiyorum. Allahim kimseye bu aciyi yasatmasin. dunden beri gozumun onunden gitmiyor. Bebeklerinize iyi bakin saglicakla kalin insallahh
Ben sizi hep takip edecem insallah bebeklerinizi sagsaglim kucaklariniza alirsiniz.
ben de duyunca yaptım canım. en güzeli. buraya da o zaman yazdım..
inşallah sen de duyacaksın kalp atışlarını. kontrolün ne zaman?