2010 Kasım Anneleri

varmışııımmm .... özür dilerim.. opuyorumnanaktan

yaşım 31...
hamiş kaldığım kilom 60
sat 04 şubat
tahmini doğum 11 kasım
pıt pıt larıda gördük allaha çok şükür.. (tüp oldu benim.. 2ebriyo trasfer edildi.. allaha çok şükür bebişim geldi..)

tek mi ikizmi bebiş canım :)
yaa bişi soraım sana o zaman dayımın 10 senedir çocukları olmuo. tüp onlarada olur mu

hanimlar hic atesinizi ölcüyormusunuz bende takinti oldu gün icinde bes alti kere ölcüyorum birde hamilelik testim kalmadi ovulasyon testim var onlari yapiyorum hep cift cizgi sizlerde böyle seyler yapiyormusunuz fazla belirtim olmadigi icin kendimi onlarla avutuyorumsempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

bitenem senin çizelgen çok süper.. bende o siteye giriyorum fakat adresi imza bölümüne yapıştırınca kk kabul etmiyor..

sen nereye yapıştırdın adresi... banada söyle bende yapam:hulya:

canım ben editör olduğum için bana imza seçeneği açık. diğer sitelerden imza kullanmanız için ya editör olmanız gerekiyor ya da pro üye olmanız..

ama böyle de kenarda duruyo ortalayamıyorum sizinkilerden yapıcam bir tane ben de..

Cok tesekkur ederim arkadaslar destekleriniz icin Allahim en kisa zamanda hamile kalmami nasip eder insallah. Tek korkum yine dusukle sonuclanmasi. Neden oldugunu bilsem o zaman daha dikkatli olurum hala aklimda neden sorulari geziyor.
Bir disim cok agriyordu o mu iltihap kaptida cocuk dustu hep kendi kendime sorular soruyorum.
Kanama gelmeden 1 gun oncede ilk kez esimle birlikte oldum yoksa ondanmi dustu off:KK43:

canım neden illa kendinde suç arıyorsun ki. bilmiyoruzki biz belki hakkında böylesi hayırlıydı o yüzden düştü. en yakın zamanda tekrar kavuşmaya odakla kendini bebişe. bu şekilde stres yapma canım

esracım bir sürü kişi yaşıyor düşüğü. sakın kendini suçlama. sağlıksızmış ki düştü. ya doğup da allah korusun özürlü olsaydı.. dr um bana sevinmen lazım vücudun anlamış ki gelişmini durdurmuş demişti. biraz dinlen eminim senin de sağlıklı bir bebişin olacak..

hanimlar hic atesinizi ölcüyormusunuz bende takinti oldu gün icinde bes alti kere ölcüyorum birde hamilelik testim kalmadi ovulasyon testim var onlari yapiyorum hep cift cizgi sizlerde böyle seyler yapiyormusunuz fazla belirtim olmadigi icin kendimi onlarla avutuyorumsempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

benimde test alıp yapasım vardı valla. şöle koyu çift çizgi görmek istiyorum -tatlicadiarzu-

benimde test alıp yapasım vardı valla. şöle koyu çift çizgi görmek istiyorum -tatlicadiarzu-

aynen bende öyle cift cizgeyvahedigeldismileiye hasret oldugum icin nekadar görsem bikmam birde kalp atislarini daha duymadigim icin hep endise oluyor

tek mi ikizmi bebiş canım :)
yaa bişi soraım sana o zaman dayımın 10 senedir çocukları olmuo. tüp onlarada olur mu

1bebişim var allaha çok şükür.. ama bebişime uzak bi yerde rahimde kist oluşmuş.. :KK43: dr um bebişe bi sakıncası yok için rahat olsun dedi ama yinede tedirginim..

dayın için bişey diyemem.. bi tüp bebek merkezine baş vurup detaylı testleri yapılsın.. gerçi gerekineni zaten tüp dr ları söylüyorlar.. bizimde 5 yıldan sonra geldi bebişimiz..
diğer hastaneler zaman kaybı bence.. çünkü tüp merkezlerindeki drlar tamamen bu iş üzerine yoğunlaşıyorlar.. yani tek işleri kadını hamile bırakmak.. diğer hastanedeki dr ların bi sürü ilgilendikleri işler var..
hemde tüp merkezlerindeki labaratovarlar özel hastanelere göre daha ayrıntılı..

benim ağdım vardı.. bi olumlu sonucu göreyim 2tane test alıcam yapıcam 2değil 4 çizgi görmek istiyorum diyordum..

ve yaptımda.. testler halen duruyo atmadım :))) kaydirigubbakcemile3

benim ağdım vardı.. bi olumlu sonucu göreyim 2tane test alıcam yapıcam 2değil 4 çizgi görmek istiyorum diyordum..

ben test bile yapmadım bu sefer. kasıklarım batıyodu ha hamile kaldım dedim, sevinmedim. geçen sene yaşadıklarımdan dolayı. pek umursamadım da. 5-6 gün sonra kan testine gittim sadece o kadar.. hala da sevinmeyiz eşimle, pek konuşmuyoruz bile bu konuda..

valla bende yakinda koleksiyon yapicam evin heryeri testlerle doldu atamiyorumda cift cizgiyi zor bulduk gidip gelip bakiyorum hosuma gidiyorkaydirigubbakcemile2

ben test bile yapmadım bu sefer. kasıklarım batıyodu ha hamile kaldım dedim, sevinmedim. geçen sene yaşadıklarımdan dolayı. pek umursamadım da. 5-6 gün sonra kan testine gittim sadece o kadar.. hala da sevinmeyiz eşimle, pek konuşmuyoruz bile bu konuda..

ayni bizde öyle esimle hicbirsey paylasmiyoruz iki kayip olunca cok fazla kapilmak istemiyoruz o yüzden ticker bile yapmiyorum insallah kalp atislarini duyduktan sonra yapicam:Saruboceq::Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek:

ayni bizde öyle esimle hicbirsey paylasmiyoruz iki kayip olunca cok fazla kapilmak istemiyoruz o yüzden ticker bile yapmiyorum insallah kalp atislarini duyduktan sonra yapicam:Saruboceq::Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek:

ben de duyunca yaptım canım. en güzeli. buraya da o zaman yazdım..
inşallah sen de duyacaksın kalp atışlarını. kontrolün ne zaman?

kızlar moralim çok bozuk dün çok az kahverengi bir lekelenme oldu bende çok korktum bugün doktora gittim ve tam bir moral bozukluğuydu düşük tehlikem varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş ya onu kaybedersem?senağlama

kızlar moralim çok bozuk dün çok az kahverengi bir lekelenme oldu bende çok korktum bugün doktora gittim ve tam bir moral bozukluğuydu düşük tehlikem varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş ya onu kaybedersem?senağlama

bozma moralini canım. benim de oldu 10 gün. burda kahverengi akıntı yaşayan çok kişi var. dinlen yorulma geçer merak etme..

çok başım dönüyo benim... bakkala ekmek almaya bile gidemiyoom :KK43:(

geçen gün kocişle markete gideryim dedim.. zaten markette herbi reyon farklı kokuyo.. gözlerim karardı.. bayılcak gibi oldum.. kendimi zor attım dışarı..

acaba benim tansiyonummu düşüyo.. versene senin aletide bi tansiyonumu ölçem.. veya dur ben burdan kolumu uzatıyom bi bak bakalım.. ne alemdeyim.. gerçi şuan için iyiyim

canım benim de cayip baş dönmelerim var .. bi de çalışıyorum düşün artık.. hep yatmak uyumak istiyorum.. gerçi çalışmakta iyi geliyor zaman geçiyor evde olunca kendimi dinlemekten psikolojim daha çok bozuluyor.

canım ne kadar moralini bozma desemde şimdi takıksın o konuya ve düşünmeden yapamıyorsun.. ama dedikleri gibi bir çok arkadaş lekelenme yaşadı... doktorun büyük ihtimalle progestan vermiştir. ilaçlarını zamanında kullan ve bol bol dinlen.. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Gunaydin arkadaslar,

Sali gunu kanamam oldu doktor eve geldi ve baktiginda bebegin 24 saat icinde dusecegini soyledi hic sebebsiz yere. Ve sonuc olarak malesef bebegimle dun aksam tuvalette tanistim cok agladim halada agliyorum. kocaman olmustu. Daha onun kesesini gormeden kalp atisini duymadan birakti beni. icimde hep bir suphe vardi ama sebebsiz yere neden dustu onu anlamiyorum. Birdaha hamile kalmaktan cook korkuyorum yine aynisi olacak diye. Halbuki hic agir is yapmiyordum herseyi yeri yerinde yapiyorum. Allahim kimseye bu aciyi yasatmasin. dunden beri gozumun onunden gitmiyor. Bebeklerinize iyi bakin saglicakla kalin insallahh

Ben sizi hep takip edecem insallah bebeklerinizi sagsaglim kucaklariniza alirsiniz.

Canım allah sabır versin ama nolur çok hıpalama kendini. Allah sanada sağlıklı evlat nasip edecek inşallah

slm kızlar.nasılsınız bugün.benm çok başım ağrıyo bugün.bilgisayarın ekranına bakamıyorum çok.şimdi evimde olsam.eşortmanalrmı giysem.televizyonun karşına geçsem yatarak izlesem meyvemi yesem.sorna yavaş yavaş uykuya dalsam.şuan bunu yapanlar varmı acaba.canım yatmayı aş erdisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

X