Bende bulantı falan yok ama sol bacağım kasıklarım çok ağırıyo bu normalmi sizce?
kızlar çok heyecanlıyım, hamile olduğumu öğreneli 6 gün oldu. günler bir an önce geçsin istiyorum. 9 nisan'da ilk ultrason randevum var. hamile olduğumu eşim ve en yakın arkadaşım dışında kimseye söylemedim, halbuki herkese söylemek geliyor içimden, ama düşük falan olur diye korkuyorum çok. insanlara yeniden açıklama yapmak istemiyorum, o yüzden bir süre daha mutluluğumu paylaşamadan yaşayacağım.
arkadaşlar doktordan geliyorum ve 2 saattir ağlıyorum- moralim çok bozuk...
kalp atışlarını duyamadı- bana göre 7+4 falan olan bebeğim 6 haftalık gibi dedi, boyu 5 mm.den biraz azmış. ama gebelik kesem 26.mm. cuma günü tekrar gel, kesinleştirirz ama benim yorumuma göre sağlıksız bir gebelik olabilir- sonlandırılması gerekebilir dedi... o kadar üzgünüm ki anlatamam, bunları yazarken bile ağlıyorum, üstelik herkese de söylüyorduk birkaç gündür.. dilerim sizler bu tür üzüntüler yaşamazsınız. içimde hala çok zayıf umut var aslında ama çok çok korkuyorum, lütfen dua edin benim için, Allah bebişlerimizi korusun inşallah
canım ağlama moralini yüksek tut.bikaç sayfa önde anlatmıştım aslında benim gibi olanlar okuyun üzülmeyin die. geçen pazartesi ben kanamayla doktora gittim. şuan normalde 8+1 'im ben. doktor kesen gelişmemiş bu tür durumlarda kese kendini atar. yüksek oranda düşük bilmem ne daha bi sürü şey söledi bana. dün kontrolüm vardı tekrar. gittim. çokkkk şükür rabbime kalp atışını duyduk. bu bebeğin küçük olmasıda kaç haftalık oldunu sata göre hesaplıyorlar ya hani. benim yumurtam bir hafta sonra döllenmiş. yani sata göre 8 haftalığım , ama aslında 7 haftalığım. uzun oldu ama iice anlattım canım. gönlünü ferah tut.
çok sevindim gözün aydın canım.günaydın kızlarrrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
öncelikle hepinizi öpücüklere boğuyorum aklinialirimsmile allahım çok mutlu oldum.şükürler olsun. kesenin içinde bebeğimi görmemiz gerekiyordu. gördük çok şükür. kalp atışlarınıda aldıkRabbimm herkese isteyen tüm kuluna bu duyguları tattırsın. geçen hafta kesen büyümemiş felan demişti ya kızlar doktor. ben 8 haftalığım ama 1 hafta geç döllenmiş yumurtalığım yani 7 haftalığım. o yüzden öle görünmüş. amman diim benim gibi bişe duyup üzülen olursa aklında bulundursun. geç döllenme olabiliomuş.
sakin ol canım.belki geç döllenmiş olabilir.inşallah güzel haberler alırsın cuma günü.biz de hayacanla bekleyeceğiz güzel haberleriniarkadaşlar doktordan geliyorum ve 2 saattir ağlıyorum- moralim çok bozuk...
kalp atışlarını duyamadı- bana göre 7+4 falan olan bebeğim 6 haftalık gibi dedi, boyu 5 mm.den biraz azmış. ama gebelik kesem 26.mm. cuma günü tekrar gel, kesinleştirirz ama benim yorumuma göre sağlıksız bir gebelik olabilir- sonlandırılması gerekebilir dedi... o kadar üzgünüm ki anlatamam, bunları yazarken bile ağlıyorum, üstelik herkese de söylüyorduk birkaç gündür.. dilerim sizler bu tür üzüntüler yaşamazsınız. içimde hala çok zayıf umut var aslında ama çok çok korkuyorum, lütfen dua edin benim için, Allah bebişlerimizi korusun inşallah
gözün aydın canımpıt pıt atıyor kalbi :asigim::asigim::asigim:
kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum arkadaşım.ne derlerse sesinler 10 gün daha mutlaka bekliycem. etrafımda bu konuda okadar çok örnek varki aldırcaz diyolar bakıosunki 1 hafta sonra herşey yolunda. allahım izniyle inşallah iyi olucak. desteğin için çok teşekkür ederim. rabbim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım döllenmeye göre değişiyor bi de vajinalmı baktı.bazı ,nsanlar 6.haftada kimisi 7.haftada duyuyor kalp atışlarını.ben 6+0 günlükken vajinal bakınca duydu doktorum.bi başka doktora daha git.hemen acele karar verme.bekleyin bence birazmerhaba kızlar
doktordan geliyorum .bebğimin kalp atışları duyulmadı 6 artı 4 günlük olduğunu söyledi.bu bebek sağlıksız dedı ve almamız gerektiğini söyledi.moralim çok bozuk.sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz.benim gibi olan arkadaş varmı aranızda
sen kaçınçı haftadaduydun arkadaşım.ve duyarken kesenin ve bebeğin boyu ne kadardı ? benim 6 artı 4 günlük olduğunu söledi doktor.bebekte yaklaşık 7 mm olmuş.kalp atışını duyamadık. sonlandırılması gerek dedi doktor. ama burda okadar farklı şeyler duyuyoruzki inanasım gelmiyor doktorun sölediğine.
şimdi doktora gittim bana 7+3 dedi ama sat 6 şubat ve hesaplara göre 6+3 günllük hamile olmam lazım neden öyle olduğunu bilen varmı
boyuda sanki 1.3 mm gibi bişiy dedi tam anlamadım
dün duydum. son adet tarihine göre 8 haftalıkken yani canım. kese ayrı bebek ayrı bilemem ama bebek 10mm dedi doktor. istersen başka doktora görün canım. 6 haftalıkken benimde duyulmamıştı kalp atışı.
çok sağol canım. gidicem başka doktora.ne derlerse desinler 8. haftama kadar da beklicem. allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
şimdi doktora gittim bana 7+3 dedi ama sat 6 şubat ve hesaplara göre 6+3 günllük hamile olmam lazım neden öyle olduğunu bilen varmı
boyuda sanki 1.3 mm gibi bişiy dedi tam anlamadım
canım ağlama moralini yüksek tut.bikaç sayfa önde anlatmıştım aslında benim gibi olanlar okuyun üzülmeyin die. geçen pazartesi ben kanamayla doktora gittim. şuan normalde 8+1 'im ben. doktor kesen gelişmemiş bu tür durumlarda kese kendini atar. yüksek oranda düşük bilmem ne daha bi sürü şey söledi bana. dün kontrolüm vardı tekrar. gittim. çokkkk şükür rabbime kalp atışını duyduk. bu bebeğin küçük olmasıda kaç haftalık oldunu sata göre hesaplıyorlar ya hani. benim yumurtam bir hafta sonra döllenmiş. yani sata göre 8 haftalığım , ama aslında 7 haftalığım. uzun oldu ama iice anlattım canım. gönlünü ferah tut.
merhaba kızlar
doktordan geliyorum .bebğimin kalp atışları duyulmadı 6 artı 4 günlük olduğunu söyledi.bu bebek sağlıksız dedı ve almamız gerektiğini söyledi.moralim çok bozuk.sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz.benim gibi olan arkadaş varmı aranızda
canim gözün aydinopuyorumnanaktangünaydın kızlarrrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
öncelikle hepinizi öpücüklere boğuyorum aklinialirimsmile allahım çok mutlu oldum.şükürler olsun. kesenin içinde bebeğimi görmemiz gerekiyordu. gördük çok şükür. kalp atışlarınıda aldıkRabbimm herkese isteyen tüm kuluna bu duyguları tattırsın. geçen hafta kesen büyümemiş felan demişti ya kızlar doktor. ben 8 haftalığım ama 1 hafta geç döllenmiş yumurtalığım yani 7 haftalığım. o yüzden öle görünmüş. amman diim benim gibi bişe duyup üzülen olursa aklında bulundursun. geç döllenme olabiliomuş.
canim benim istersen baska doktorada git bazen gec döllenme oluyor kalbini ferah tut rabbim hakkinda hayirlisini versin:Saruboceq::Saruboceq:arkadaşlar doktordan geliyorum ve 2 saattir ağlıyorum- moralim çok bozuk...
bugün benim yüzümdede sivilceler cikti demekki ondan aslinda cokkuru bir cildim var amaCADIARZUBU HAFTA SİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER
Bu haftada rahiminiz artık bir portakal büyüklüğüne erişmiş durumda. Yandaki resimde rahim ile çevre organlarınız arasındaki komşuluğu görüyorsunuz. Rahiminiz gördüğünüz gibi mesanenin üzerine yatmış durumda ve bu nedenle sık idrar çıkma şikayeti yaşamaya devam ediyorsunuz. İlerleyen haftalarda rahim büyüdükçe mesanenin üzerinden kalkacak, ancak üçüncü trimesterden sonra büyümesiyle yerçekimi yönünde tekrar mesaneniz üzerine "yatacaktır". Gebelik hormonlarınızın etkisiyle bu haftalarda çeşitli cilt problemleri yaşayabilirsiniz. Bazı anne adayları ergenlik dönemindeki sivilcelerinin geri döndüğünü görüp şaşırabilir. Gebelikte cildin yağ salgısı arttığından cildiniz sivilce oluşumuna elverişli hale gelmiştir. Endişelenmeyin. Bu cilt değişiklikleri sıklıkla birinci trimesterden sonra kaybolur. Çok ender durumlarda ise bu değişiklikler tüm gebelik boyunca devam edebilir.
canim biraz daha bekle baska doktorada git ins hersey yoluna girer:Saruboceq::Saruboceq:merhaba kızlar
Ben 6+6 haftalıkken gittim 6+4 haftalık çıktı boyuda 7.6 mm miş.